- 16 Temmuz 2023
- 1.284
- 3.171
-
- Konu Sahibi Asenr snmz
Karı gibi laf taşımak mi? Siz şuan kendinizi,bizi hem cinslerinizi aşağılayıcı konuştuğunuzun farkında mısınızBundan sonra hiçbir şeyi paylaşmayın onunla karı gibi laf taşımayi unutsun
Erkeklerin genetiği de bozuldu,benim gözümde erkek dedikodu yapmaz ,arkadan iş çevirip koştur koştur laf taşımaz. Bilzeik ve ceyrekleri annesinden almıyorsa kendisine ve eşine ait bir parayı borç veriyorum diye yaymaz. Kolay affetme, eşinin ailesi sorarsa da hisse almış bitcoin yapmış vs de. Babana da kumar konusunda güvenme gerekirse tedavi olsun parayı borca verdiğinden de emin olun.Babam kumar oynamış ve batmış bunu güvenerek eşime söyledi. Bizden borç istedi. Birkaç çeyrek ve bilezik borç verdik. Ben tabiki çok üzüldüm günlerce ağladım. Eşime babamın kumar oynadığını lütfen kimseye söyleme dedim oda söylemem neden söyleyim o söylenecek bir şeymi dedi. Biz daha babama borcu vereceğimiz gün annesine söylemiş. Arabayı ortak kullanıyoruz kaynanamgille. arabayı almaya gidiyorum dedi hemen gitmiş annesine yetiştirmiş. Tamam borç verdiğimizi söyleyebilir ama kumar oynadı batmış diye söylemek nedir ya özellikle dedim annene felan söyleme diye herşeyi gidiyor annesine anlatıyor yaptığı şey annesinin gözünde babamı kötü düşürmek. Kredi borcu varmış diyebilirdi beni yok saymış ne kadar üzüldüm gözlerinin önünde. sen boşa üzülüyorsun ne var bunda diyor annem yabancı mı diyor ne yapmam lazım üsteçıkmaya çalışıyor bide. Eşimin herşeyi gidip kaynanama anlatmasını eşimin görümcemle olan mesajlaşmaları nda öğrendim bide ailesine diyor kumar oynuyormuş diye eşime söylemeyin bilmiyormuş gibi davranın diye
Sen babanın kumar borcunu ödemeye çalışman eşinin annesine anlatmasından daha sıkıntılı bir durum bence. Sen ailenin evine karışmasına izin verme ki eşin de bunu yapmasınBabam kumar oynamış ve batmış bunu güvenerek eşime söyledi. Bizden borç istedi. Birkaç çeyrek ve bilezik borç verdik. Ben tabiki çok üzüldüm günlerce ağladım. Eşime babamın kumar oynadığını lütfen kimseye söyleme dedim oda söylemem neden söyleyim o söylenecek bir şeymi dedi. Biz daha babama borcu vereceğimiz gün annesine söylemiş. Arabayı ortak kullanıyoruz kaynanamgille. arabayı almaya gidiyorum dedi hemen gitmiş annesine yetiştirmiş. Tamam borç verdiğimizi söyleyebilir ama kumar oynadı batmış diye söylemek nedir ya özellikle dedim annene felan söyleme diye herşeyi gidiyor annesine anlatıyor yaptığı şey annesinin gözünde babamı kötü düşürmek. Kredi borcu varmış diyebilirdi beni yok saymış ne kadar üzüldüm gözlerinin önünde. sen boşa üzülüyorsun ne var bunda diyor annem yabancı mı diyor ne yapmam lazım üsteçıkmaya çalışıyor bide. Eşimin herşeyi gidip kaynanama anlatmasını eşimin görümcemle olan mesajlaşmaları nda öğrendim bide ailesine diyor kumar oynuyormuş diye eşime söylemeyin bilmiyormuş gibi davranın diye
sizde sanki bilmiyor musunuz babamla ilgili işte bana neden soruyorsunuz diyin gözlerinizi dikerekBide kaynanam şimdi bana sorar Ayşe babana altınları vermişsiniz ne borcu var diye sanki hiç bilmiyormuş gibi
Bunların hepsi eşin çenesini tutamadığım için oluyorGerçekten çok yoruldum artık bunların hepsi kaynanamla yakın oturduğumuz için oluyor. Hiçbir özelimiz yok. Bu yaptığı ilk değil ve annem yeni ameliyat oldu üstüne babamda böyle yaptı tek tutunacak destek alacak kişi eşimken oda benim arkamdan iş çeviriyor kimseye güvenim kalmadı çok soğudum eşimden yanında bile yatmak istemiyorum.
Ben bunun tersini yaşadım ilk evlendigimizde eşim ailesinin her söylediğini bana söylüyordu ve uyara uyara bitirdim bu huyunu çok zor yaniBabam kumar oynamış ve batmış bunu güvenerek eşime söyledi. Bizden borç istedi. Birkaç çeyrek ve bilezik borç verdik. Ben tabiki çok üzüldüm günlerce ağladım. Eşime babamın kumar oynadığını lütfen kimseye söyleme dedim oda söylemem neden söyleyim o söylenecek bir şeymi dedi. Biz daha babama borcu vereceğimiz gün annesine söylemiş. Arabayı ortak kullanıyoruz kaynanamgille. arabayı almaya gidiyorum dedi hemen gitmiş annesine yetiştirmiş. Tamam borç verdiğimizi söyleyebilir ama kumar oynadı batmış diye söylemek nedir ya özellikle dedim annene felan söyleme diye herşeyi gidiyor annesine anlatıyor yaptığı şey annesinin gözünde babamı kötü düşürmek. Kredi borcu varmış diyebilirdi beni yok saymış ne kadar üzüldüm gözlerinin önünde. sen boşa üzülüyorsun ne var bunda diyor annem yabancı mı diyor ne yapmam lazım üsteçıkmaya çalışıyor bide. Eşimin herşeyi gidip kaynanama anlatmasını eşimin görümcemle olan mesajlaşmaları nda öğrendim bide ailesine diyor kumar oynuyormuş diye eşime söylemeyin bilmiyormuş gibi davranın diye
Eşin adam değil...Babam kumar oynamış ve batmış bunu güvenerek eşime söyledi. Bizden borç istedi. Birkaç çeyrek ve bilezik borç verdik. Ben tabiki çok üzüldüm günlerce ağladım. Eşime babamın kumar oynadığını lütfen kimseye söyleme dedim oda söylemem neden söyleyim o söylenecek bir şeymi dedi. Biz daha babama borcu vereceğimiz gün annesine söylemiş. Arabayı ortak kullanıyoruz kaynanamgille. arabayı almaya gidiyorum dedi hemen gitmiş annesine yetiştirmiş. Tamam borç verdiğimizi söyleyebilir ama kumar oynadı batmış diye söylemek nedir ya özellikle dedim annene felan söyleme diye herşeyi gidiyor annesine anlatıyor yaptığı şey annesinin gözünde babamı kötü düşürmek. Kredi borcu varmış diyebilirdi beni yok saymış ne kadar üzüldüm gözlerinin önünde. sen boşa üzülüyorsun ne var bunda diyor annem yabancı mı diyor ne yapmam lazım üsteçıkmaya çalışıyor bide. Eşimin herşeyi gidip kaynanama anlatmasını eşimin görümcemle olan mesajlaşmaları nda öğrendim bide ailesine diyor kumar oynuyormuş diye eşime söylemeyin bilmiyormuş gibi davranın diye
Ağır değil ayıp.Aslında bizim buralarda çok derler ağır olduğunu düşünmedim kb
Haklısınız bu kadar düşünemedim teşekkür ederim uyardığınız içinAğır değil ayıp.
Siz de bir kadın olarak “karı gibi” sıfatını kullanıyorsunuz.
Bu sözü ayı erkekler kadını eziklemek için kullanır. “Karı” gibi laf taşımak ne demek? Bir düşünün bakalım. Kadınlar boşboğaz, laf taşıyan salak canlılar diyorlar. Üstelik kadın gibi diyerek erkekliklerini övüp kadınlığı aşağılıyorlar.
Siz bir erkeğe karı gibi dediğinizde kadınlığı aşağılıyorsunuz. Sizce bir kadına yakışıyor mu!