Eşe güven herşeyi annesine yetştirmesi

sizin özellikle söyleme dediğiniz şeyi hemen taşımış . Yani bir de hassas konu . Tamam borç vermeyi kabul etmiş, yardımcı oluyor , sizi yalnız bırakmıyor . Bu güzel bir şey . Ama durumu bile bile ne anlatmış hemen . Yani sıkıldıysa annesiyle, kardeşiyle paylaşmak istiyorsa nedenini sormayın ama borç verdim kp’e diyebilirdi .
Kendinizi kötü hissetmişsinizdir . Hakkı olarak . Konu hassas çünkü .

söyleme dediğiniz halde söylemesi yanlış olmuş ama annesine anlatması gayet normal mesela kayinpeder oynayıp sizden borç alsaydı siz annenize soylemezmiydiniz aynı durum

Ki eşinize çok trip vs yapmayın bence borç vermeyi kabul etmiş sonuçta kumar borcunu bir süre sonra haklı olarak tepesi atabilir.Babanizda duyulmasın istiyorsa başkasından borç alabilirdi Ağlamayın bence sizin suçunuz yok anneniz duymasın evliliği birşey olmasın diye bir mecburiyetiniz yok.Ben gaza gelmeyin derim hangi damat kumar borcunu ödemeyi kabul eder Mecbur değil borç vermeye bunun için ben katılmıyorum laf taşımaya vs .Sabrını tasirmayin huzurunuzu kaçırmayın.Babaniz borcunu ödesin ve Dilerimki birdaha ders alsın kendinide sizide bu duruma sokmasın.

Kimse kimseye kardeş kardeşe iki kuruş vermiyor tamam annesine söylemiş eşim ben babama kızardım.Beni o bu duruma sokmayacak kumar borcu yapmayacak esas olan bu . Annemden cekiniyorsa benim evlilik huzurumda böyle bir konuyla derdim olmayacak .

Eşiniz yanlış olabilir ama kumar oynayan kim olursa olsun lütfen güvenmeyin. Sizden aldıklarıyla bir umut diye kumara yatırmadığını nerden biliyorsunuz. Çok gördüm en kalitelisi bile malesef kumar insan yalan da söyletir ciddi vaatlerde verdirtir. İnşşlah gelir altınınız eşinize mahcup olmazsınız

Erkeklerin genetiği de bozuldu,benim gözümde erkek dedikodu yapmaz ,arkadan iş çevirip koştur koştur laf taşımaz. Bilzeik ve ceyrekleri annesinden almıyorsa kendisine ve eşine ait bir parayı borç veriyorum diye yaymaz. Kolay affetme, eşinin ailesi sorarsa da hisse almış bitcoin yapmış vs de. Babana da kumar konusunda güvenme gerekirse tedavi olsun parayı borca verdiğinden de emin olun.

Hep yapiyor olabilir ama bu konu uzerinden yuklenmeyin altin vermeyi kabul etmis, babanizin onlari da kaybettigine ve daha da borca battigina eminim ama is patlayamam
Burada kizmaniz gereken babaniz, basiniza actigi isler ve maddi kaybiniz

Sahsen herkes annesiyle veya ailesiyle konustugunu düsünüyorum. Ha cok ha az. Burda özel olarak duyulmasin istenmis. Esiniz söylemekte hatali olabilir, ama yüklenmenin sirasi degil. Asıl sorun ne olur? Babaniz lafinda durmayip hem altinlarinizi yok edip, hem daha cok mahcup etmesim. Ha esinizin aileci genel olarak dedikoducu tiplerse o zaman esinizdede o huy vardir ve bastan ona söylemeniz gerekirdi.

Sen babanın kumar borcunu ödemeye çalışman eşinin annesine anlatmasından daha sıkıntılı bir durum bence. Sen ailenin evine karışmasına izin verme ki eşin de bunu yapmasın

Bide kaynanam şimdi bana sorar Ayşe babana altınları vermişsiniz ne borcu var diye sanki hiç bilmiyormuş gibi
sizde sanki bilmiyor musunuz babamla ilgili işte bana neden soruyorsunuz diyin gözlerinizi dikerek
oğlunun şu huyunu da hiç sevmiyorum her haltı ne varsa yetiştiriyor diyin
o da ne olacak biz aileyiz derse inşallah bigün bişeyinizi duyarsam bende kendi anneme babama anlatacağım o zaman diyin
ne gıcık terbiyesiz eşiniz

siz keşke eşinize demeden babanıza gizlice verebilseydiniz
ve buradaki kumar konularını okuduktan sonra inşallah babanız borcu öder diyorum

Bunların hepsi eşin çenesini tutamadığım için oluyor

Ben bunun tersini yaşadım ilk evlendigimizde eşim ailesinin her söylediğini bana söylüyordu ve uyara uyara bitirdim bu huyunu çok zor yani

Eşin adam değil...

Aslında bizim buralarda çok derler ağır olduğunu düşünmedim kb
Ağır değil ayıp.
Siz de bir kadın olarak “karı gibi” sıfatını kullanıyorsunuz.
Bu sözü ayı erkekler kadını eziklemek için kullanır. “Karı” gibi laf taşımak ne demek? Bir düşünün bakalım. Kadınlar boşboğaz, laf taşıyan salak canlılar diyorlar. Üstelik kadın gibi diyerek erkekliklerini övüp kadınlığı aşağılıyorlar.
Siz bir erkeğe karı gibi dediğinizde kadınlığı aşağılıyorsunuz. Sizce bir kadına yakışıyor mu!

Haklısınız bu kadar düşünemedim teşekkür ederim uyardığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…