Eşe güven herşeyi annesine yetştirmesi

Kocanız ağiz ishali bu durum doğuştan ama sonradan değişmez maalesef değişmeyecek evinizde ne özeliniz varsa anasına bacısına yetiştirecek nefret edilesi bir tür haklısınız.
Ama söz konusu kendi annesinin babasının özeli olunca konuşmaz bana gelince konuşuyor

Bu kişi değişmez. Değiştirmeye çalışırsan ömrün gider. Bir de seni suçlar.
Eşimle özelim olmayacaksa eş kelimesi boşuna o kadar kırıldım ki içimdeki ona olan güven hepsi bitti haklısınız öyle insanla ömür geçmez anasından kopamıyorsa ben den kopması lazım

ayyyyy çok kötü bir huy değişirmi bilemem. En iyisi siz bişeyinizi anlatmayın

dedıkoduyu cınsıyete baglamamak lazım.. agzı bos ınsandan hazetmem. o yuzden sen de akıllanmıssındır artık hiçbişey anlatma.. ay bi de yazısmaları gorur eşim diye silmek de aklına gelmiyor :)

Ben olsam çok fena kıyameti koparırdım, çok kötü kavga ederdim. Bir kişi size özelini, bir sırrını açıklıyor ve söyleme diyorsa o en yakınına bile söylenmez. Anneye de söylenmez babaya da söylenmez. Kaldı ki karı koca arasında olan bir şey asla söylenmez.

Ya blöf yapıyor ya da sizi sevmiyor.Oduna bak sen
2 senelik evliyiz ve 1 yaşında oğlum var severek evlendik ama herzaman önceliği ilk annesi oldu ben çok kez konuştum çok kez tartıştım bu konuda insanın zoruna gidiyor kendimi değersiz hissediyorum. En önemlisi evlenmeden bu kadar değildi evlenince değişti

Babanizin odeyecegim deyip odemesine guvenmeniz cok ilginc, hangi kumarbaz borcunu ödemiş yahu, bir daha vermeyin sakin.
Esinize gelince, olgunlasmamis karakteri oturmamış belliki, keske evlenmeden once anasinin memesinden kesilmesini bekleseydiniz.

Kocanız da annesine çekmiş demek ki. Güven kırılması çok kötü bir durum gerçekten, insan yalnız hissediyor. Umarım eşiniz anlar sizi nasıl incittigini.

Babanızın sizi düşünmeyerek damadindan borç isteyecek hale düşmesi birde kumar borcu bu inanılmaz feci.Amneniz duyarsa duysun bir şeyi yapınca yetişkin insanlar sonucuna katlanır.Hem bilinmez bu sonmu daha önce oldumu anneniz biliyormu.Esiniz para vermek zorunda değil siz çalışıyorsanız maasinizdan verip babanızın kumar borcunu kapatır kapatmazsiniz bilemem.Tabiki ilerde bir kavgada bu sorun olabilir sizde o ailesine para verirse karisamazsiniz.Nerden baksan hoş değil durum ben kumar borcu için para vermem hastalık ayrı ihtiyaç ayrı kumar ayrı.Aile ise siz ailesiniz.Babanizin yaptığını hiç doğru bulmadım hem kendini hem sizi kötü duruma sokmuş.Kusura bakmayın

En nefret ettiğim erkek tipi. Bide uyarıyor haberiniz yok gibi davranın diye. Ailesi diye herseyi bilmek zorunda değiller. Altinlari verdiğinizide bilmek zorunda değiller
Birdaha asla güvenip birsey söylemem ama böylede evlilik olurmu bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…