- 24 Kasım 2022
- 410
- 1.171
- 24
-
- Konu Sahibi Asenr snmz
Ama söz konusu kendi annesinin babasının özeli olunca konuşmaz bana gelince konuşuyorKocanız ağiz ishali bu durum doğuştan ama sonradan değişmez maalesef değişmeyecek evinizde ne özeliniz varsa anasına bacısına yetiştirecek nefret edilesi bir tür haklısınız.
Bu kişi değişmez. Değiştirmeye çalışırsan ömrün gider. Bir de seni suçlar.Evet annesinin yanında çok değişiyor evde farklı onlarda farklı davranıyor diyorum bak yapma neden böyle yapıyorsun diyorum ama haksız olan hep benim gözünde
Eşimle özelim olmayacaksa eş kelimesi boşuna o kadar kırıldım ki içimdeki ona olan güven hepsi bitti haklısınız öyle insanla ömür geçmez anasından kopamıyorsa ben den kopması lazımBu kişi değişmez. Değiştirmeye çalışırsan ömrün gider. Bir de seni suçlar.
ayyyyy çok kötü bir huy değişirmi bilemem. En iyisi siz bişeyinizi anlatmayınGerçekten çok yoruldum artık bunların hepsi kaynanamla yakın oturduğumuz için oluyor. Hiçbir özelimiz yok. Bu yaptığı ilk değil ve annem yeni ameliyat oldu üstüne babamda böyle yaptı tek tutunacak destek alacak kişi eşimken oda benim arkamdan iş çeviriyor kimseye güvenim kalmadı çok soğudum eşimden yanında bile yatmak istemiyorum.
dedıkoduyu cınsıyete baglamamak lazım.. agzı bos ınsandan hazetmem. o yuzden sen de akıllanmıssındır artık hiçbişey anlatma.. ay bi de yazısmaları gorur eşim diye silmek de aklına gelmiyor :)Babam kumar oynamış ve batmış bunu güvenerek eşime söyledi. Bizden borç istedi. Birkaç çeyrek ve bilezik borç verdik. Ben tabiki çok üzüldüm günlerce ağladım. Eşime babamın kumar oynadığını lütfen kimseye söyleme dedim oda söylemem neden söyleyim o söylenecek bir şeymi dedi. Biz daha babama borcu vereceğimiz gün annesine söylemiş. Arabayı ortak kullanıyoruz kaynanamgille. arabayı almaya gidiyorum dedi hemen gitmiş annesine yetiştirmiş. Tamam borç verdiğimizi söyleyebilir ama kumar oynadı batmış diye söylemek nedir ya özellikle dedim annene felan söyleme diye herşeyi gidiyor annesine anlatıyor yaptığı şey annesinin gözünde babamı kötü düşürmek. Kredi borcu varmış diyebilirdi beni yok saymış ne kadar üzüldüm gözlerinin önünde. sen boşa üzülüyorsun ne var bunda diyor annem yabancı mı diyor ne yapmam lazım üsteçıkmaya çalışıyor bide. Eşimin herşeyi gidip kaynanama anlatmasını eşimin görümcemle olan mesajlaşmaları nda öğrendim bide ailesine diyor kumar oynuyormuş diye eşime söylemeyin bilmiyormuş gibi davranın diye
O ne biçim laf?Bundan sonra hiçbir şeyi paylaşmayın onunla karı gibi laf taşımayi unutsun
O ne biçm laf?Kocan karı gibi dedikoducu , anasının memesinden ayrılamamış.
Bundan sonra anlatmam zatenayyyyy çok kötü bir huy değişirmi bilemem. En iyisi siz bişeyinizi anlatmayın
Bide sen benim telefonumu karıştırmazdın nıye karıştırıyorsun dıye suçlu ben oldumdedıkoduyu cınsıyete baglamamak lazım.. agzı bos ınsandan hazetmem. o yuzden sen de akıllanmıssındır artık hiçbişey anlatma.. ay bi de yazısmaları gorur eşim diye silmek de aklına gelmiyor :)
Evet annesine laf dedirtmyor ben haklı olsam bile bu zamana kadar annen niye böyle yapıyor desem ben hatalıyım her zaman bişey dediğim zaman kapıyı gösteriyorKocan karı gibi dedikoducu , anasının memesinden ayrılamamış.
Ya blöf yapıyor ya da sizi sevmiyor.Oduna bak senEvet annesine laf dedirtmyor ben haklı olsam bile bu zamana kadar annen niye böyle yapıyor desem ben hatalıyım her zaman bişey dediğim zaman kapıyı gösteriyor
2 senelik evliyiz ve 1 yaşında oğlum var severek evlendik ama herzaman önceliği ilk annesi oldu ben çok kez konuştum çok kez tartıştım bu konuda insanın zoruna gidiyor kendimi değersiz hissediyorum. En önemlisi evlenmeden bu kadar değildi evlenince değiştiYa blöf yapıyor ya da sizi sevmiyor.Oduna bak sen
Kocanız da annesine çekmiş demek ki. Güven kırılması çok kötü bir durum gerçekten, insan yalnız hissediyor. Umarım eşiniz anlar sizi nasıl incittigini.Benim Kv. Dedikodu yapmayı seviyor kendi kardeşleri akrabaları hakkında bile geliyo bana konuşuyo bu böyle yapmış şu şöyle yapmış diye kötü şeyleri anlatıyor ama onların yuzune gelince gülüyor. Babamın bizden başka kimsesi yok kim kızından borç isterki ve fazlasıyla yerine koyacak birdaha oynamayacağına söz verdi
Aslında bizim buralarda çok derler ağır olduğunu düşünmedim kbO ne biçim laf?
Sen biliyorsun zaten desenizeBide kaynanam şimdi bana sorar Ayşe babana altınları vermişsiniz ne borcu var diye sanki hiç bilmiyormuş gibi