- 30 Aralık 2019
- 120
- 101
- 53
- Konu Sahibi madamcocomo
-
İş ereksiyon olmakla bitmiyor ereksiyonu sürdürmek önemli olan benimde eşimin ereksiyon problemi var ama bizim de 2 çoçuğumuz oldu. Ereksiyon problemi yaşayan erkeğe denk gelmemişsin o yüzden anlamaman çok normal bir şey demiyorum size. Erkeğin ereksiyon problemi olunca kadının isteği kaçıyor ben kendimden biliyorum çok çabaladım çok uğraştım hep ben başlattım ben aktif oldum ondan da bekledim ama ereksiyonu problemli bir kalkıyor bir iniyor sabit durmuyor ilişki sağlıklı sürmüyor boşalmak istediğinde de bir şekilde tekrardan kaldırıyor ve 2 saniyede boşalıyor. Erken boşalmayla da alakalı değil istese boşalmaz tutar ama bu seferde durduk yere iniyor ilişki kadın için eziyete dönüyor. Ben de bu durumdan dolayı eşimden soğudum uzun süredir tedavi yollarını aradım araştırdım yardımcı oldum ama karşı taraftan bir atak gelmeyince ben de bıraktım. Konu sahibinin ne durumda olduğunu çok iyi anlayabiliyorum. Bu evlilik yürümez ben çoçuklar var diye bekliyorum belki düzelir diye.kesinlikle iyi yapmış aldatmış demiyorum ben !
ortada bi sorun var ve adam yöntem aramaya çalışıyorsa keşke vazgeçeceğine azıcık eşiyle birlikte üstesinden gelseydi .
sonuçta adam ereksiyon olabiliyormuş ki çocukları olmuş .
adam en baştan beri asla ereksiyon olamıyor değil miş yani .
bilmem anltabiliyor muyum ...
daha detaya girmek istemiyorum .
bende kocamla 1 yıl aynı evin içinde yatmazsam eğer aldatırsa ağlamam .
çünkü beklenen bişeydir bu artık .
İçimden gelmiyor 20 yıldır bu adamlayım hep aynı şey.
Bencil ve keyfine düşkün biri.
konuşabildiniz mi acaba çocukları bırakabilceğiniz kimse yok mu bir iki günlüğüne telefonun bile olmadığı bir yere gidip sadece birbirinizle kalsanız ben sizin evliliğinizi kurtaracağınıza inanıyorum yaptığı büyük hata evet ama gerçekten sizde yapıcı olacak gücü görebiliyorumHer gittiğimiz tatilde ben iki cocuk bakıp sonrasında da o tatil yapar :)
Gercekten ben gocunmaz hiç. İletişim yok ki
Kesin kararlıyım bu aksam konusıyorum
Yapıcı olmak. Yıllardır buyum. Herkes yine aynı şeyi bekliyor. Deger mi bilmiyorum.konuşabildiniz mi acaba çocukları bırakabilceğiniz kimse yok mu bir iki günlüğüne telefonun bile olmadığı bir yere gidip sadece birbirinizle kalsanız ben sizin evliliğinizi kurtaracağınıza inanıyorum yaptığı büyük hata evet ama gerçekten sizde yapıcı olacak gücü görebiliyorum
Belki doğru söylüyordur, belki öyle olur. Yani umarım mutlu olursunuz.Hatta bunu ona sorduğum icin sevindi. Cünkü benim ondan vazgextigimi düşünüyormuş. Bu bizim icin bir adım olur dönüş olur diyordu en son. Ben gittim kızın birisiyle yattım o da tek yattı. Sabahta gelmiş öpüyor. Güzel karım diyor.
Bana yalan söylemiş gibi geldi, hep arkadaş için bakıyor olurlar zaten :) ama düzeltmekten yana ise bence siz de gayret edip, cinsel anlamda kendinizi toparlayıp tekrar deneyin, bir şans verin benceKonuştum. Kabul etmedi. Arkadası icin yazmıs calıaıgı ortam sadece erkeklerden olusuyor böyle muhabbetler dönermiş falan filn zırvaladı. Evet dedi hatalıyım keske, yapmasaydım ne gerek vardı falan filn. Artık degişicegim bu sefer degişicegimler.
Yattım mal gibi şimdi sadece aglıyorum.
Ne yapayım ben neden boyle bir insanım ya es gürlee yık ortalığı ama yok yapamadım.
Konuştum. Kabul etmedi. Arkadası icin yazmıs calıaıgı ortam sadece erkeklerden olusuyor böyle muhabbetler dönermiş falan filn zırvaladı. Evet dedi hatalıyım keske, yapmasaydım ne gerek vardı falan filn. Artık degişicegim bu sefer degişicegimler.
Yattım mal gibi şimdi sadece aglıyorum.
Ne yapayım ben neden boyle bir insanım ya es gürlee yık ortalığı ama yok yapamadım.
Yapıcı olmak. Yıllardır buyum. Herkes yine aynı şeyi bekliyor. Deger mi bilmiyorum.
Biliyorum, arkadasım yazmıstır demesini bekliyordum demedın hayret dedim arkadasım icin demek daha mı kolay oldu dedim. Şuc bende hadi hadi zorlama da dedim yok sana suc bulmayacagım dedi. Hayret dedim.hep arkadaslar yapar zaten. sadece istisnasiz arkadaslar yapar, hatta ara sor arkadas da evet der. ama hep...
Biliyorum, arkadasım yazmıstır demesini bekliyordum demedın hayret dedim arkadasım icin demek daha mı kolay oldu dedim. Şuc bende hadi hadi zorlama da dedim yok sana suc bulmayacagım dedi. Hayret dedim.
Yani hanımefendi bence de aldatıldınız, bence de boşanmanız gerekir, bence de evlilik namına bir şey yok ortada lakin siz de ne yardan geçiyorsunuz ne serden. Hem boşanmayp, hem adamı yüzleyip, hem adamın düzeltme çabalarına yüz vermeyip, hem 1 yıldır cinsellik yaşamayıp... nereye varmayı planlıyorsunuz? Olmaz ki böyle. Bir karar verin ve sonuçlarına katlanın.Şimdi tatil planı yapıyor haftasonuna kaçalım diye. Ben istemiyorum. Cocukların sınavı var
Ona calıstır alım diyor şimdide iki günde profesör yapacak sanki
Cinsel problemi hakkında konuştu mu ?çok sakın bir konuşma yapmışsınız belliki .siz aslında kafanızda bu adamı bitirmişsiniz sadece düzen bozulmamasini düşünüyorsunuz haklı olarak . Valla çok değişikn konu aslında ikinizde aile terapistine gitseniz eşiniz biraz daha eviyle karısıyla çocuklarıyla ilgilenmeyi ogrense kurtarılabilir bir evlilik gibi geldi bana . Ama belliki eşiniz sizin ciddi olduğunuzu anlamamış yani 2 güzel soze ben kadını kandırırım diyor ki bu kısmi çok üzücü yani çok suçlu ve suçunu farketmesi lazım ama o 2 guzek soze 1 tatile bu kadın benim isimi gormeye ev düzenimi sağlamaya devam eder demek bu burası hoş değil . Sakin mizaclisiniz belli ama bu adama biraz dişinizi gösterin bence . Ama terapi düsünün derimBiliyorum, arkadasım yazmıstır demesini bekliyordum demedın hayret dedim arkadasım icin demek daha mı kolay oldu dedim. Şuc bende hadi hadi zorlama da dedim yok sana suc bulmayacagım dedi. Hayret dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?