Eşcinselim derdimi anlatmaya ihtiyacım var

Ilk mesajımda da dediğim gibi hormon ölçümleriniz yapılsın, doktora mutlaka gidin, önce bir anlayın bakalım gerçekten hormonlarınızla ilgili mi yoksa psikolojik geçici bir durum mu?
Tiyatro yapamazsınız, bir süre sonra duygularınız ağır basıyor çünkü, biliyorum zira en yakın arkadaşım eşcinsel, o erkek ama kadın gibi hissediyor kendisini, 44-45 Yaşında kocaman biri, senin yaşlarında başladı onunda, bir süre mücadele etti, annesi ailesiyle arası açıldı, çok sorun Yaşadı, hatta bir kıza aşık olmak için bile epey zorladı kendini ama olmadı.

Annesi ve babası çok uzun zaman kabullenmedi, birde çevre Baskısı var tabii, küçük muhafazakar bir muhitteydik, bir anne baba için çevreye benim oğlum eşcinsel sinyali vermek takdir edersiniz ki zor hatta imkansız, yaşıtları evlenirken onun kibar ve çevrede garip karşılanan tavrı Göze batmaya başladı, o da baktı olmuyor, hem aile hem kendi üzülüyor, Yurtdışına gitti, 20-25 Yıldır yurtdışında, erkek Arkadaşı var, böyle yazınca bazılarına tuhaf geliyor olabilir ama oluyor işte, düşünsenize o da evin tek ve biricik oğlu, anne babasının gelin, torun beklentisi varken onun içinde ne fırtınalar koptu.

Ben sizi birazda bu sebeple Anlıyorum, arkadaşımı birçok kişi dışladı zamanında, birtek ben ve eşim gibi Düşünen insanlar kesmedi arkadaşlığını, Yurtdışına gidince çevrelerinden Nasılsa uzaklaştı diye yılda birkaç kere tatil için ülkeye geldiğinde bir zamanlar Sırt çevirenlerde oooo x tatile mi geldin deyip sahte bir gülücük konduruyor yüzüne.

Ama biz onu gerçekten çok seviyoruz, onu cinsel kimliği için değil, güzel yüreği, insancıl tavrı için sevdik.

Ya bakın ya siz kendinizi burdakilere anlatamıyorsunuz ya da bizi anlamıyorsunuz. Ben denemedim hiç hormon için doktora gitmedim demedim ki. Dedim mi? Aksine gittim bunlar bunlar oldu diye açıklama yaptım. Sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum. E ben size büyüğümsünüz diye soruyorken sizin bana "napalım sen söyle" demeniz biraz mantık hatasına girmiyor mu?

Sadece benden daha tecrübeli yaşça büyük kişilerin fikirlerini merak ettim. Bana yol gösterebileceklerini düşündüm.

iyi hos dusunmusun de sana uzmandan yardim almani tavsiye ediyoruz gittim diyorsun, dua et derdi verenden iste devayi diyoruz 'dini karistiriyorsunuz ' deniyor... napalim sen soyle ? daha yasin 17 ... bunun tedavisi veya cozumu bi iki ayda olmaz ki. testi var, konusmasi var, hormonu var bi yigin ugrasi var,ne ara bu tani kondu veya kondu mu ? ipi nereden tutsak bosa cikiyor

Anladım. Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

psiklog fazla ucret aliyor diye gidemedim diyen siz degilmisiniz ? boyle ciddi bi durumda ucretin v.s ne onemi var ? asil mantik hatasi burada bence. neyse. iletisim kuramiyoruz. iyi geceler.

psiklog fazla ucret aliyor diye gidemedim diyen siz degilmisiniz ? boyle ciddi bi durumda ucretin v.s ne onemi var ? asil mantik hatasi burada bence. neyse. iletisim kuramiyoruz. iyi geceler.
Gittim ama daha sonradan bıraktım dedim neyse haklısınız iletişim kuramıyoruz gerçekten de iyi akşamlar :)

Bende konunun gercek oldugunu varsayarak uaziyorum;
Bu escinsellik meselesini bende merak ederdim bir gun bir uzmandan duymustum soyle ki;
ben erkegim ve bu kadini seviyorum derse bir kadin psikologa yonlendiriyprlarmis bu bir hastalikmis fakat,
ben bir kadinim ve bu kadini seviyorum derse bu bir tercihmis ve hastalik muamelesi yapilmiyormus...

Ben böyle bir durumun normal olduğunu düşünmüyorum, kusura bakmayın. Bir uzmandan yardım almaya devam edin.

Sana yanlış bişey yazmamak adına , söylediğin ,kırk kere açıkladığın soruları tekrar sormamak için bütün yorumları okudum. Ne kadar olgun, akıllı ve herseyin farkindasin.imrendim doğrusu .senle aynı yaşta yegenlerim sanki uzaydan gelmiş gibi cumleler kurarken sen cinsel kimliğini en zor yollardan bulmuş bide üstüne üstlük bunu ruhen nasıl daha kolay hala getiririm die cabaliyosun.
hem gay hem lezbiyen arkadaşım var.belki garip olcak ama biseksuel tanıdığım bile var.hiçbiri hasta değil, ailelerinden destekte görüyorlar.belki başlarda bocaladilar ama şuanda hersey yolunda.gayet te güzel yasamlarini sürdürüyorlar.hiçbiri yurtdisina gitmedi .eğitimlerini en iyi şekilde tamamlayip, bu lanet olasica homofobik toplumda kariyer ve ekonomi koltuklarını sağlamlaştırmak için cabaladilar.artık gayet güzel.iliskileri, hayatlari ,arkadaşları ve sosyal cevreleri var.Sakin umutsuzluğa kapilma..yaşadığın şeyler seni kötü bi insan yapmaz..güçlü ol.
annen senin en büyük destekcin.ne mutlu sana..ilerdede tercihin bu yonde olur yada olmaz bilemem ama bu bi hastalık değil canım....sakın sen kendini aramaktan ve anlamaktan yorulma..

Canım bu memlekette işin zor moralini bozmak için söylemiyorum okul meselesine asıl en azından kendi ayakların üzerinde dur lgbt Derneğinin de sana faydası olacaktır bence oraya da git seni anlayan insanların yanında ol aksi halde kendini hep baskilamaya baslarsin bu da her yönden seni olumsuz etkiler. Ayrıca bir kere yasam hakkımız var unutma nasıl mutlu olacağına sen karar ver bu arada bende çocukluğumdan itibaren senin gibi hissediyordum hep iteledim duygularımı şimdi evliyim çocuğum var dışarıdan çok başarılı bir görüntü çiziyorum maddi manevi toplum nazarinda yani gel bir de bana sor tabii yitik bir hayat yaşamaktansa boyalı kuş olmaktan korkma. Benim gibi kaybolup gitmeyi istemem. Kendine iyi bak .

En yakın arkadaşım eşcinsel. Erkek o ama. Sen psikolojik olarak maneviyata yönelmişsin bu seni her anlamda rahatlatır ayrılmazsın umarım o yoldan insanın içini huzura erdiren yegane yol heralde bu durumlarda..

İçinde bulunduğun zor bir durum evet ama seni böyle kabullenemeyenler asıl hastalar bunu unutma. Her şeyin özgürlüğü için bu kadar yırtınıyo millet bu da senin özgürlüğün.

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :) Annem benim en değerlim. Tabi ki babam da. Fakat annem beni hep sen çabuk büyüdün bu yüzden biraz üzülürüm demişti. Biraz öyle oldu. Belki de olmak zorundaydı. Sadece bu hayatı kendime değil ailem için de daha kolay hale getirmeye çalışıyorum. Sanırım ben de bocalama dönemindeyim :)

Teşekkür ederim. Size nasıl anne olacağınızı söyleyemem tabi ki ama lütfen siz de çocuğunuzun yanında olun. Ben bu durumda fark ettim ki annem aslında benim direğimmiş. Siz de kendinize iyi bakın :)

Bakın bu konu, konu sahibesi sahte bile olsa, ki sahteyse illa ortaya çıkıyor, tutun ki Hepimizle dalga Geçmek için açtı, yanına kalmaz, Kazen adresine kadar bulur böyle birşey olursa fakat bu konunun konuşulup tartışılması gerekir çünkü kız ve erkek kardeşlerimiz, çocuklarımız var, toplumun bir gerçeği bu, belki bu konuyu okuyan ve cinsel kimliğini söylemekten çekinen birine faydası olacak yazılanların, neyin neye vesile olacağını bilemeyiz.

Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :)

Allah yardimcin olsun canim. Sen kotu biri degilsin sakin bunu unutma. Zamana birak biraz da herseyi.

Ya bakın bir sorun olacaksa telefon numaramı verebilirim size istiyorsanız. Kamera da açabilrim. Siz de diyorsunuz adresine kadar bulunabilir diye. Bir sorun varsa çözmek isterim. Siz bana o kadar yardım ettiniz. Ben de size yardımcı olmak isterim :)

Siz bilirsiniz inanıp inanmamak sizin elinizde. Öyle bir çabam da yok zaten Bugün üye olmam demek sorunumun bugün başladığı anlamına da gelmez bunu da belirtmek istedim :)
Sorun olduguna inanmıyoruz zaten erkes gercek oldugunu varsayarak demiş cumlenin basına.sizce neden?çünkü sırf böyle konular için üye olup bizlerle dalga geçen var.neyse bende gerçek oldugunu varsayarsak acil bir piskologa görünün .çünkü ben bu anlattıklarınızdan escinsel oldugunuzu değil kafanızın karişik ıldugunu cıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…