• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esas mesele incelme. hedef:basensiz orantılı vücut

1. Son yeme: 19:50
2.cignendi
3.paketli gida yok
4.agir yemedim
5.haslanmis yumurta
10 badem
6.1.5 litre su

6 kuraldan 6si tamam superrr :))))

Sanırım en azindan 1 süre 6dan sonra yememeyi deniycem şöyle 6dan önce serbest o zamana kadar yemek yemediysem 6 7 arasi zararli hicbisey yenilmeyecek pilav tatlı makarna ekmek abur cubur yok hadi bakalimm

Kesinn kararr abur cubur yemedigim ve 7den sonra yemedigim günler sayilacak.
Haftada 1 tatli yenecek irade senin vücut senin her yaz sendrom girip yine mi olmadi demek istemiyorum orami burami saklamak her yaz ayni seyler giymek sort giyince utana utana dolaşmak istemiyorum.
Bilincalti her zaman kazanir içimde gereksiz bir korku aman vucut alisir aman kendini kasar sen saglikli olani yapacaksin kötü bir sey yapmayacaksin.sonucunu düşün güzel olacak.
1. Tadini bildigim seyi neden yiyim.sacma.vucuduna saglikli olani ver.
Baslangic 28 ekim
Paketli gida yemedigin ve 7den sonra yemedigin gunleri say.
Yazaa cooook uzun zaman var inanıyorum olacak olacaaaaaaak :)))

Eveeeeet erteledik de erteledik oyalandik da oyalandik sacmaladik da sacmaladik yedik de yedik cok doyduk şükür
Artık sacmalamayi birakip adam olma zamani.
Hadi sana bi iki kural söyleyim.
1. 6ya kadar bütün zararlı yiyecekleri bitirme.8e kadar da kuruyemis yogurt zararsiz şeyler yenilebilir.

2.paketli gida yok.

3.en az 1,5 litre su

Şu sözü duydum ve cok hosuma gitti.
Su yediklerimizin l tadi girtlakta bitiyor bogazda bitiyor. Fazlasina lüzum yok. Her güzel farkli soz ufkumu aciyor.

Hadi hayirlisii :)))

1. Saat 6dan sonra zararlı bir sey yenmedi 1 . Gün

2.paketli gida malesef var

3. En fazla 1 litre su icildi

3 kasim salii
1.6dan sonra zararlı yenildi
2.paketli gida var
3. En fazla 500 ml su

Kendine iyii bakmalisinnn

Back
X