Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esas mesele incelme. hedef:basensiz orantılı vücut
- Konu Sahibi cranial
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- basen callanetics eritmek fit incelmek kalça kalın baldır spor
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba canim benim. 4. Gün yürüyüş u tempolu olmadi gezi halinde oldu ama önemli olan hareket daim olur insallahh basen hareketibi yapamamisim pazartesiden beri onu farkettim buraya yazmak gercekten coook ise yariyor.beslenmemi yola koymaliyim.Cranial nasıl gidiyor canım
Yürüyüşü baya oturttun sanırım maşallah
Senin nasıl gidiyor canım
Bende pek yürüyemedim niyetleniyorum yağmur yağıyor filan:) Leslie yapmaya çalışıyorum hergün olmasada ama son bi haftadır baya az yemeye başladım.Merhaba canim benim. 4. Gün yürüyüş u tempolu olmadi gezi halinde oldu ama önemli olan hareket daim olur insallahh basen hareketibi yapamamisim pazartesiden beri onu farkettim buraya yazmak gercekten coook ise yariyor.beslenmemi yola koymaliyim.
Senin nasıl gidiyor canım
Ben de bogazimi tutabilsem gercekten cok iyi olacak bıktım insanlarin sende basen var demesindenBende pek yürüyemedim niyetleniyorum yağmur yağıyor filan:) Leslie yapmaya çalışıyorum hergün olmasada ama son bi haftadır baya az yemeye başladım.
Basen kötü ya bendede var zayıflasam bile gitmiyorBen de bogazimi tutabilsem gercekten cok iyi olacak bıktım insanlarin sende basen var demesinden
Deme öyle canım ya incelir diye umuyorum en azindanBasen kötü ya bendede var zayıflasam bile gitmiyor
evet inceliyor biraz tabi, bakalım önce kiloyu vereyimde sonra inceltme harektlerine ağırlık vermeyi düşünüyorum.Deme öyle canım ya incelir diye umuyorum en azindan
Kurallarim:
Intermittent fasting diye bir sey duydum aralikli oruc diye geçiyor asil amac yedigin zaman diliminin yemedigin zaman diliminden az olmasi en tercih edileni 16 saat aclik 8 saat toklukmus.8de ilk yemegimi yesem 4te bitirmem gerekiyor örneğin. Bunu deneyebilirim ama 15 ya da 14 saat aclik da yapabilirim değişebilir yani bu 1. Kural.
2. Kural lokmalari en az 30 kere cignemek
3. Kural paketli gida vucuda faydasiz gida yememek
4. Kural o gun tatli yediysem pilav ekmek yememek
5. Kural gün icinde kuruyemis yumurta bakliyat sebze tuketmek
Intermittent fasting diye bir sey duydum aralikli oruc diye geçiyor asil amac yedigin zaman diliminin yemedigin zaman diliminden az olmasi en tercih edileni 16 saat aclik 8 saat toklukmus.8de ilk yemegimi yesem 4te bitirmem gerekiyor örneğin. Bunu deneyebilirim ama 15 ya da 14 saat aclik da yapabilirim değişebilir yani bu 1. Kural.
2. Kural lokmalari en az 30 kere cignemek
3. Kural paketli gida vucuda faydasiz gida yememek
4. Kural o gun tatli yediysem pilav ekmek yememek
5. Kural gün icinde kuruyemis yumurta bakliyat sebze tuketmek