• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esas mesele incelme. hedef:basensiz orantılı vücut

19 ekim pazartesi
3. Gün 55 dakika yürüyüş

Haslanmis yumurta yok
Kuruyemiş yok
Sebze yok
Su yeterince icilmedi

Yarindan itibareeenn dikkkaaaaatt spora basladim güzel de beslencem allahim yardim et :)

Cranial nasıl gidiyor canım

Yürüyüşü baya oturttun sanırım maşallah

Cranial nasıl gidiyor canım

Yürüyüşü baya oturttun sanırım maşallah
Merhaba canim benim. 4. Gün yürüyüş u tempolu olmadi gezi halinde oldu ama önemli olan hareket daim olur insallahh basen hareketibi yapamamisim pazartesiden beri onu farkettim buraya yazmak gercekten coook ise yariyor.beslenmemi yola koymaliyim.
Senin nasıl gidiyor canım

Merhaba canim benim. 4. Gün yürüyüş u tempolu olmadi gezi halinde oldu ama önemli olan hareket daim olur insallahh basen hareketibi yapamamisim pazartesiden beri onu farkettim buraya yazmak gercekten coook ise yariyor.beslenmemi yola koymaliyim.
Senin nasıl gidiyor canım
Bende pek yürüyemedim niyetleniyorum yağmur yağıyor filan:) Leslie yapmaya çalışıyorum hergün olmasada ama son bi haftadır baya az yemeye başladım.

Bende pek yürüyemedim niyetleniyorum yağmur yağıyor filan:) Leslie yapmaya çalışıyorum hergün olmasada ama son bi haftadır baya az yemeye başladım.
Ben de bogazimi tutabilsem gercekten cok iyi olacak bıktım insanlarin sende basen var demesinden

Kurallarim:
Intermittent fasting diye bir sey duydum aralikli oruc diye geçiyor asil amac yedigin zaman diliminin yemedigin zaman diliminden az olmasi en tercih edileni 16 saat aclik 8 saat toklukmus.8de ilk yemegimi yesem 4te bitirmem gerekiyor örneğin. Bunu deneyebilirim ama 15 ya da 14 saat aclik da yapabilirim değişebilir yani bu 1. Kural.
2. Kural lokmalari en az 30 kere cignemek
3. Kural paketli gida vucuda faydasiz gida yememek
4. Kural o gun tatli yediysem pilav ekmek yememek
5. Kural gün icinde kuruyemis yumurta bakliyat sebze tuketmek

1.son yeme: 20:20
2.aceleyle sacma sacma hizli yedim cignemeye dikkat
3.malesef 1 karam 1 kek yolculukta cok actim amaaa en güçlü bahanemden daha güçlü olmaliyimm
4.Ekmek makarna yendi malesef
5.10 tane badem
2 lokma olsa da fasulye

27 ekim sali 10. Gün
300 tane yan basen
200 ic bacak
40 köpek poz kalca
3 ucgen

Back