Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esas mesele incelme. hedef:basensiz orantılı vücut
- Konu Sahibi cranial
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- basen callanetics eritmek fit incelmek kalça kalın baldır spor
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?okul baslayinca yapmayi planladiklarimi yaziyim da unutmuyum
yemegi düzene koyacagim her gün mutlaka ceviz badem kabakcekirdegi kuru üzüm yemege calisacagim
her gün haslanmis yumurta yiyecegim
zararli karbonhidrati günde 1 yemege calisacagim su sekilde: makarna yendiyse o gün tatli yok ekmek yok ekmek yendiyse digerlerinden yok yani dengelemeye calisacagim
her gün 1 saat yuruyecegim
her gun 1 ay boyunca gunde 300 basen eritme hareketi yapacagim
su en az 1,5 litre
yemegi düzene koyacagim her gün mutlaka ceviz badem kabakcekirdegi kuru üzüm yemege calisacagim
her gün haslanmis yumurta yiyecegim
zararli karbonhidrati günde 1 yemege calisacagim su sekilde: makarna yendiyse o gün tatli yok ekmek yok ekmek yendiyse digerlerinden yok yani dengelemeye calisacagim
her gün 1 saat yuruyecegim
her gun 1 ay boyunca gunde 300 basen eritme hareketi yapacagim
su en az 1,5 litre
Sağol canim az da olsa bir seyler yapmaya çalışıyorum önemli olan pes etmemek buraya yazmadigim zaman pes etmisim demektir ama ben devam edeceğim insallah eritecegim alt tarafi :)Başarılar canım sende benim kafadansın sanırım. Bende diyet yapmıyorum akşam erken yemeye çalışıp hareketi artırmaya çalışıyorum. Başarılar diliyorum.
Sen ne durumdasin sıkıntın ne
Benim baya fazla var 20 kilo kadar vermem lazım ama 1 sene verdim kendime pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Dediğin giib buraya yazmak motive edici oluyor. Şunada kadar 1 kilo kadar verebildim.Sağol canim az da olsa bir seyler yapmaya çalışıyorum önemli olan pes etmemek buraya yazmadigim zaman pes etmisim demektir ama ben devam edeceğim insallah eritecegim alt tarafi :)
Sen ne durumdasin sıkıntın ne
Önemli olan kendimizi cok kisitlayip bunalima sokmamak yavas olsun ama etkili olsun canim umarim basaririz ikimiz deBenim baya fazla var 20 kilo kadar vermem lazım ama 1 sene verdim kendime pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Dediğin giib buraya yazmak motive edici oluyor. Şunada kadar 1 kilo kadar verebildim.