• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esas mesele incelme. hedef:basensiz orantılı vücut

sabah
haslanmis yumurta
biraz yesillik
ekmek
öğlen
kısır
ekmek
pilav
akşam
yogurt pilav
kısır
4 5 cikolata
gece 2 bucuk dilim pizza

son yeme 23 30
paketli gida cikollata

spor yokk regl olcam istahim çoook acik halsizim :((

Bugün cok duzensiz yedim karnim çok agriyordu.
7 8 kadar köfte
birqz ekmek
1 dilim yas pasta

son yeme 21 30
paketli gida yok

spor maleseff yyok iyi hissetmiyorum

okul baslayinca yapmayi planladiklarimi yaziyim da unutmuyum
yemegi düzene koyacagim her gün mutlaka ceviz badem kabakcekirdegi kuru üzüm yemege calisacagim
her gün haslanmis yumurta yiyecegim
zararli karbonhidrati günde 1 yemege calisacagim su sekilde: makarna yendiyse o gün tatli yok ekmek yok ekmek yendiyse digerlerinden yok yani dengelemeye calisacagim
her gün 1 saat yuruyecegim
her gun 1 ay boyunca gunde 300 basen eritme hareketi yapacagim
su en az 1,5 litre

dün sabah
kızarmış yumurta
peynir
biraz ekmek
ara

Türk kahvesi
iki küçük çikolata

aksam
burger king
1 kahve

son yeme 20 00
paketli gida çikolata

spor malesef yok

sabah
sucuklu yumurta
öğlen
3 tne sigara böreği küçük
ara
1 dilim yaş pasta
aksam et

son yeme 20 30
paketli gida yok

spor 120 yan yatarak basen
25 ayakta kalça

dün sabah
haslanmis yumurta
yesillik

öğlen
patates kızartması ekmek

ara
Susamlı çubuk
ay cekirdegi

aksam
kebap
fanta
iki çikolata

son yeme 22 00
paketli gida malesef

spor yok :((

sabah
3 kuru pasta
öğlen
nescafe
Türk kahvesi
biraz üzüm 2 ceviz
pilav et

aksam
bulgur cacik
biskrem
susammli cubuk

bu aralar abarttim teez zamanda toparlamak lazim
son yeme 23 00
paketli gida malesef

spor 180 yan yatarak basen

Başarılar canım sende benim kafadansın sanırım. Bende diyet yapmıyorum akşam erken yemeye çalışıp hareketi artırmaya çalışıyorum. Başarılar diliyorum.

Başarılar canım sende benim kafadansın sanırım. Bende diyet yapmıyorum akşam erken yemeye çalışıp hareketi artırmaya çalışıyorum. Başarılar diliyorum.
Sağol canim az da olsa bir seyler yapmaya çalışıyorum önemli olan pes etmemek buraya yazmadigim zaman pes etmisim demektir ama ben devam edeceğim insallah eritecegim alt tarafi :)
Sen ne durumdasin sıkıntın ne

Sağol canim az da olsa bir seyler yapmaya çalışıyorum önemli olan pes etmemek buraya yazmadigim zaman pes etmisim demektir ama ben devam edeceğim insallah eritecegim alt tarafi :)
Sen ne durumdasin sıkıntın ne
Benim baya fazla var 20 kilo kadar vermem lazım ama 1 sene verdim kendime pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Dediğin giib buraya yazmak motive edici oluyor. Şunada kadar 1 kilo kadar verebildim.

Benim baya fazla var 20 kilo kadar vermem lazım ama 1 sene verdim kendime pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Dediğin giib buraya yazmak motive edici oluyor. Şunada kadar 1 kilo kadar verebildim.
Önemli olan kendimizi cok kisitlayip bunalima sokmamak yavas olsun ama etkili olsun canim umarim basaririz ikimiz de

Beslenmemi de yazcam ama pek düzenli olamıyor yurtta en yakın zamanda düzene koymaya caliscam

Back