3hafta aşırı uzun sürekli oluyor mu bu kavgalar, kızınız anlamıştır yazık günah.

Eşinizle aranızda iletişimsizlik var sanırım. Üzerine bir de ailesiyle olan problemler eklenince tuzu biberi olmuş. Ama söylediğinize göre de haftalarca konuşmamayı gerektirecek şeyler değil aslında, sizin konuşmayasınız gelmiş biraz da. Ne zamandır bu kopukluk var aranızda? Çocuktan önce nasıldınız? Çift terapisi düşünebilirsiniz.

Bir tek yazin iyi oluyoruz kışın yine aynı.Yazin çünkü hep disarda hep arkadaş ortamlarindayiz.Tek başımıza bisey yapamıyoruz

Bir dönem terapiye gittim ama tekrar baslicam sanırım.Icki muhabbetleri ve yalanlari oldu onlarda soguttu sanirim beni

Düğünde bize hicbirsey yapılmadı borclarini niye biz ödüyoruz dedim haklısın dedi o da bana sadece . Yapmadi da zaten böyle bisey ama bilmiyorum sebebini uzaklaşma var aramızda
Nie başkasının düğününe siz altın goturecekmıssınız kaynana nerden çıkarmış onu

Kavga yokki ortada bisey paylasmiyoruz sadece ikimiz konuşmuyoruz sohbet yok
Bu daha büyük sıkıntı. İletişimsizlik kadar büyük bir ceza yok çocuklara.cicuklar anne babanın sohbet etmesini sakalasmasini hatırladığı kadar suskunluklarinj da hatırlar.

Annemle babam birbirine kızmışti annem;" babana söyle yemek hazır, babam;" annene söyle yemek yemicem" vs vs diye bizim araciligimizla konuştular koridorda çığlık çığlığa ağladım ben küs anne baba istemiyorum diye 10-11 yaşlarındaydım.

Bu daha büyük sıkıntı. İletişimsizlik kadar büyük bir ceza yok çocuklara.cicuklar anne babanın sohbet etmesini sakalasmasini hatırladığı kadar suskunluklarinj da hatırlar.
Biliyorum bunu çok iyi biliyorum.Bu yüzden karışık aklım.Ben mi bu durumu genelliyorum hep mi böyleyiz bunu anlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…