- 23 Ekim 2022
- 1.299
- 2.528
- 63
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Ben öyle uygun gördüm Serpil hanım
Düğünde bize hicbirsey yapılmadı borclarini niye biz ödüyoruz dedim haklısın dedi o da bana sadece . Yapmadi da zaten böyle bisey ama bilmiyorum sebebini uzaklaşma var aramızdaNeler söyledin ailesi hakkında.
Tükenmiş moddayim kafamı toparlayamıyorum o yüzden sanırımNiye röportaj yapılıyor gibi bu konu
3hafta aşırı uzun sürekli oluyor mu bu kavgalar, kızınız anlamıştır yazık günah.Bazı sorunlardan dolayı 3 haftadır konuşmuyoruz.Onun ailevi meseleleri yüzünden sinirlendim.O kadar laf söyledim cevap bile vermedi tartışmaya girmedi.Ev arkadaşlığı yapıyoruz artık resmen.bir kızım var 8 yaşında.zaman zaman çok sinirli biri oluyorum artık.
Neden sen konuşmuyorsunDüğünde bize hicbirsey yapılmadı borclarini niye biz ödüyoruz dedim haklısın dedi o da bana sadece . Yapmadi da zaten böyle bisey ama bilmiyorum sebebini uzaklaşma var aramızda
Kavga yokki ortada bisey paylasmiyoruz sadece ikimiz konuşmuyoruz sohbet yok3hafta aşırı uzun sürekli oluyor mu bu kavgalar, kızınız anlamıştır yazık günah.
Ondan da Bi adım yok çünkü.ben de atmıyorum atasım da gelmiyor şuan.Neden sen konuşmuyorsun
Bir dönem terapiye gittim ama tekrar baslicam sanırım.Icki muhabbetleri ve yalanlari oldu onlarda soguttu sanirim beniEşinizle aranızda iletişimsizlik var sanırım. Üzerine bir de ailesiyle olan problemler eklenince tuzu biberi olmuş. Ama söylediğinize göre de haftalarca konuşmamayı gerektirecek şeyler değil aslında, sizin konuşmayasınız gelmiş biraz da. Ne zamandır bu kopukluk var aranızda? Çocuktan önce nasıldınız? Çift terapisi düşünebilirsiniz.
Evet doldukça insan konuşamıyor sanırım kilitleniyorİletişim şekliniz böyleyse, eşinizi de dinlemek isterdim. Konuşamıyorsunuz da sanki
Nie başkasının düğününe siz altın goturecekmıssınız kaynana nerden çıkarmış onuDüğünde bize hicbirsey yapılmadı borclarini niye biz ödüyoruz dedim haklısın dedi o da bana sadece . Yapmadi da zaten böyle bisey ama bilmiyorum sebebini uzaklaşma var aramızda
Bu daha büyük sıkıntı. İletişimsizlik kadar büyük bir ceza yok çocuklara.cicuklar anne babanın sohbet etmesini sakalasmasini hatırladığı kadar suskunluklarinj da hatırlar.Kavga yokki ortada bisey paylasmiyoruz sadece ikimiz konuşmuyoruz sohbet yok
Bize takilmamis bi de takanlar da gorumceme takmış o da sacmalikNie başkasının düğününe siz altın goturecekmıssınız kaynana nerden çıkarmış onu
Neyse bi çay demleyin oturun kocanızın yanına bakalım konuşacak mıBize takilmamis bi de takanlar da gorumceme takmış o da sacmalik
Biliyorum bunu çok iyi biliyorum.Bu yüzden karışık aklım.Ben mi bu durumu genelliyorum hep mi böyleyiz bunu anlamaya çalışıyorumBu daha büyük sıkıntı. İletişimsizlik kadar büyük bir ceza yok çocuklara.cicuklar anne babanın sohbet etmesini sakalasmasini hatırladığı kadar suskunluklarinj da hatırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?