- 14 Aralık 2014
- 1.523
- 709
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Neyse bi çay demleyin oturun kocanızın yanına bakalım konuşacak mı
Okuldan geldim başım tutmus yatıyordum kalkti kahveye gittiNeyse bi çay demleyin oturun kocanızın yanına bakalım konuşacak mı
Nedenini anlayamıyorum ,bilmiyorum evet ben çok öfkelendim o an hala o öfkem geçmiyor ve bu öfke beni tüketiyor sanki.bugun rüyamda başka biriyle gördüm onu daha da ofkeli kalktım resmimizi duvardan indirecektim neredeyse.Cunku dışarıdaki insanlarla benden daha çok sohbet ediyor bilinçaltı sanırım bu da3 Hafta konuşmayacak kadar iletişim problemi varsa o evlilik bitmiştir net.
Rüyayla yol alınmaz yahu .Nedenini anlayamıyorum ,bilmiyorum evet ben çok öfkelendim o an hala o öfkem geçmiyor ve bu öfke beni tüketiyor sanki.bugun rüyamda başka biriyle gördüm onu daha da ofkeli kalktım resmimizi duvardan indirecektim neredeyse.Cunku dışarıdaki insanlarla benden daha çok sohbet ediyor bilinçaltı sanırım bu da
Bırak küstüğü gibi barşsın diyeceğim de belki adam bir iç hesaplaşma yaşıyordur ya da söylediğinizden dolayı mahçuptur bilemedim. Çay içer misin gibi sorularla normalleşmeye mi çalışsanız acaba, haklısın demiş dediğinizi de yapmış, siz bir adım atmayı deneyebilirsiniz sanki. Bunu bi düşünün benceDüğünde bize hicbirsey yapılmadı borclarini niye biz ödüyoruz dedim haklısın dedi o da bana sadece . Yapmadi da zaten böyle bisey ama bilmiyorum sebebini uzaklaşma var aramızda
Bak kardeşim benden kücük olduğunu öngörüyorum.Öfkeyle kalkan zararla oturur.Evlilik denge oyunudur.Denge bozulunca toparlamasi zordur.Öncelikle ne istediğine karar ver.Bu evliliği yürütmek istiyor musun,ona karşı hala birşeyler var mı içinde.Eğer öleyse gayret göster.Gurura gerek yok ilk sen konuş ne olacak.Bak cocugunuzda varmış onada günah.Sağlıklı bir iletişimle büyümesi gerekir.He yok bitti diyorsanda uzatma.Kangren olan yeri atmazsan komple sarar seni.Rüyamada baskasiyla görünce iyice öfkelendim lafından hareketle hala kizdığına göre birseyler bitmemis.Kendi gördügün ruya yüzünden öfkelenip resim indirmen cocukca olur.Yuvalar kolay kurulmuyor, biraz emek çaba gerekiyor bunu yapmakta insani kücültmez.Insanlar konuşa konuşa anlaşır.Al karşına ne istedigini sor neye kizginsin ne istiyorsun anlat.Hakkınızda hayırlısı olsun.Nedenini anlayamıyorum ,bilmiyorum evet ben çok öfkelendim o an hala o öfkem geçmiyor ve bu öfke beni tüketiyor sanki.bugun rüyamda başka biriyle gördüm onu daha da ofkeli kalktım resmimizi duvardan indirecektim neredeyse.Cunku dışarıdaki insanlarla benden daha çok sohbet ediyor bilinçaltı sanırım bu da
Olur mu öyle şey. Üç haftalık küslük ne demek,çocuklarda evliliği zihnine böyle kazıyacak.Eşin sana haklısın demiş,ailesinin sözüyle niye bu kadar kızdınız adama?Biliyorum bunu çok iyi biliyorum.Bu yüzden karışık aklım.Ben mi bu durumu genelliyorum hep mi böyleyiz bunu anlamaya çalışıyorum
Kızdığım aslında hiç beni anlamaya çalışmaması,duyguların konusulmamasi, sanki öylesine yaşayıp gidiyoruz insan sarılmak da mı istemez yokOlur mu öyle şey. Üç haftalık küslük ne demek,çocuklarda evliliği zihnine böyle kazıyacak.Eşin sana haklısın demiş,ailesinin sözüyle niye bu kadar kızdınız adama?
Siz adım atın,yazık değil mi ömürden geçip giden günlere.Daha da uzatırsanız uçurum iyice büyür,hiç kapanmaz.Soğudum demek kolay,önemli olan ortada ciddi bir sorun yokken iletişimi güzelleştirmek.
O da aynı hisleri yaşıyor belki,siz sarılın.Yapmayın Allah aşkına.O da kabul dahi etmediğim halde niye bu kadar tepki diye kızıyordur.Kızdığım aslında hiç beni anlamaya çalışmaması,duyguların konusulmamasi, sanki öylesine yaşayıp gidiyoruz insan sarılmak da mı istemez yok
Rüyaya kızıp duvardan resminizi mi indiricektiniz?Nedenini anlayamıyorum ,bilmiyorum evet ben çok öfkelendim o an hala o öfkem geçmiyor ve bu öfke beni tüketiyor sanki.bugun rüyamda başka biriyle gördüm onu daha da ofkeli kalktım resmimizi duvardan indirecektim neredeyse.Cunku dışarıdaki insanlarla benden daha çok sohbet ediyor bilinçaltı sanırım bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?