3 Hafta konuşmayacak kadar iletişim problemi varsa o evlilik bitmiştir net.
Nedenini anlayamıyorum ,bilmiyorum evet ben çok öfkelendim o an hala o öfkem geçmiyor ve bu öfke beni tüketiyor sanki.bugun rüyamda başka biriyle gördüm onu daha da ofkeli kalktım resmimizi duvardan indirecektim neredeyse.Cunku dışarıdaki insanlarla benden daha çok sohbet ediyor bilinçaltı sanırım bu da

Rüyayla yol alınmaz yahu .

Düğünde bize hicbirsey yapılmadı borclarini niye biz ödüyoruz dedim haklısın dedi o da bana sadece . Yapmadi da zaten böyle bisey ama bilmiyorum sebebini uzaklaşma var aramızda
Bırak küstüğü gibi barşsın diyeceğim de belki adam bir iç hesaplaşma yaşıyordur ya da söylediğinizden dolayı mahçuptur bilemedim. Çay içer misin gibi sorularla normalleşmeye mi çalışsanız acaba, haklısın demiş dediğinizi de yapmış, siz bir adım atmayı deneyebilirsiniz sanki. Bunu bi düşünün bence

Son düzenleme:
Bak kardeşim benden kücük olduğunu öngörüyorum.Öfkeyle kalkan zararla oturur.Evlilik denge oyunudur.Denge bozulunca toparlamasi zordur.Öncelikle ne istediğine karar ver.Bu evliliği yürütmek istiyor musun,ona karşı hala birşeyler var mı içinde.Eğer öleyse gayret göster.Gurura gerek yok ilk sen konuş ne olacak.Bak cocugunuzda varmış onada günah.Sağlıklı bir iletişimle büyümesi gerekir.He yok bitti diyorsanda uzatma.Kangren olan yeri atmazsan komple sarar seni.Rüyamada baskasiyla görünce iyice öfkelendim lafından hareketle hala kizdığına göre birseyler bitmemis.Kendi gördügün ruya yüzünden öfkelenip resim indirmen cocukca olur.Yuvalar kolay kurulmuyor, biraz emek çaba gerekiyor bunu yapmakta insani kücültmez.Insanlar konuşa konuşa anlaşır.Al karşına ne istedigini sor neye kizginsin ne istiyorsun anlat.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Biliyorum bunu çok iyi biliyorum.Bu yüzden karışık aklım.Ben mi bu durumu genelliyorum hep mi böyleyiz bunu anlamaya çalışıyorum
Olur mu öyle şey. Üç haftalık küslük ne demek,çocuklarda evliliği zihnine böyle kazıyacak.Eşin sana haklısın demiş,ailesinin sözüyle niye bu kadar kızdınız adama?
Siz adım atın,yazık değil mi ömürden geçip giden günlere.Daha da uzatırsanız uçurum iyice büyür,hiç kapanmaz.Soğudum demek kolay,önemli olan ortada ciddi bir sorun yokken iletişimi güzelleştirmek.

Kızdığım aslında hiç beni anlamaya çalışmaması,duyguların konusulmamasi, sanki öylesine yaşayıp gidiyoruz insan sarılmak da mı istemez yok

Kızdığım aslında hiç beni anlamaya çalışmaması,duyguların konusulmamasi, sanki öylesine yaşayıp gidiyoruz insan sarılmak da mı istemez yok
O da aynı hisleri yaşıyor belki,siz sarılın.Yapmayın Allah aşkına.O da kabul dahi etmediğim halde niye bu kadar tepki diye kızıyordur.

Rüyaya kızıp duvardan resminizi mi indiricektiniz?

Icki olayına çok kızıyorum arkadaşlarıyla içip gece geliyor eve rahatsız olduğumu söylediğim halde devam ediyor.3 aylarda birakti.

Hiç duygularını paylaşmamasi tuhaf geliyor ben hep paylaşırdim üzüldüğüm sevindiğim seyleri baktım tuhaf tepkiler veriyor anlatmamaya başladım

Tatil planlarını ailece yapınca sıkıcı buluyor arkadaş olunca daha çok eglendigini söylüyor

Ailemle ilgili sorunlar olmuştu anlattım galiba ailen seni sevmiyor dedi bana o günden sonra bisey anlatamadim

Şimdi biseyler söylesem ona oturup der ki ne alakası var yoruluyorum ben de o yüzden böyleyim der hep beni suçluyorsun der

Yatakodasi muhabbeti benim çabamla düzeldi yoksa ayda yılda aklına gelir.Suan zaten yine ayda bire düştü.

Hiç hayal kurmayız plan yapmayız sanki herseyi ben yönetiyorum gibi hissediyorum her kararı bana bırakır.borclar bile benim üzerimdedir o destek oluyor adeta odememe.o yüzden yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…