Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonra akrabalarının bulundugu ıllerı yazarak hepsine gideriz 3er günden kalırız dedi. Başta sıcak baktım dedim iyi çocukta kalabalıga alısır degısıklık olur
otel vs bulsak suan cok pahalılar yanı ya akrabalrına gıtcez ya evde oturucaz
Bu kadar akraba sevgisi ilk defa görüyorumTamam da ben zaten akrabalarına gitmek istemiyorum. Eşimin tek gitmesini de haklı görmüyorum çünkü o gitmeyi planladığı akrabaları kasım ayında düğün sebebiyle gelecek ve görecek hepsini o şuan onları görmek için çırpınıyor oysa izin kullanalım derken tatil yapıcaz demişti para biriktirdiğinden bahsetmişti ama ne olduysa u dönüşü yaptı. Bana göre de tatil bu değil. Babamların köyde evi var kimse de yok oraya gidelim diyorum ona da yanaşmıyor onun derdi akrabalarını görmek bizi de kendince gezdirdiğini sanıp vicdanını rahatlatmak. Evet tatile gitmiş biri değil gitmeyen biri de bunun gereksinimini duymaz ama 2 senedir pandemiyle kafamız patlamış artık akraba evınde ne oturursun ne kalkarsn ne dus alabılırsın hıc bırsey yapılmaz ve evet daltonlar gıbı gezılır.
bence esiniz guzel plan yapmış, imkanlarınız yoksa da bu sekilde tatil yapın bence, sürekli evde oturmaktan iyidir. araba sürerek dolaşırken de tatil guzel oluyor. cocuk arabada uyur zaten, çok huysuz degilse korkmayın bence. mutlaka araba koltuğunuz olsun eder yoksa, cocuk arkada durur, siz once sohbet ede ede gezersiniz.Merhaba hanımlar,
3,5 yıllık evliyim 1 kızım var 2 yaşında :) Pandemiden dolayı iş ev arasında gidip geldik eşimle evlendiğimizden beri öyle tatil yapma şansımız olmadı gittiğimiz yerler ya günü birlik oldu ya da düğün vs sebepler için gidip akraba evinde 1 2 hafta kalarak geçti. Balayına da gidememiştik işlerimizi ayarlayamadığımız için o yüzden tatil özellikle baş başa tatil içimde kaldı şimdi çocuk var ki onla gitmeyi istiyorum çocukta evde büyüdü düzgün yer görmedi vs vs..
Uzun lafın kısası eylülün ortalarına yıllık izinleri ayarladık eşimle ama nereye gidicez vs net değildi sonra akrabalarının bulundugu ıllerı yazarak hepsine gideriz 3er günden kalırız dedi. Başta sıcak baktım dedim iyi çocukta kalabalıga alısır degısıklık olur hem gormedıgım yerler dıye ama zaman yaklastıkca ben gıtmekten vazgecmeye basladım. Hem çocukla araba da yolculuk nasıl olur alt degısım vs bılmıyorum ki bir kaç kez bulundugumuz yerde piknik alanına gidelim dedik arabada ne uyudu ne alt değiştirmeme izin verdi çok zorlu geçmişti ki şimdi öyle değil uzun yola gidilecek ve ben başa çıkabilir miyim endişe ediyorum.
2 kafama taktığımsa çekirdek aile olarak gezemıcez gibime geliyor. Böyle düşünme sebebım dugun için gittiğimiz de eşimin akrabaları ile her yere beraber gitmiş beraber donmustuk yanı 1 günümüz bile ayrı geçmedi sağolsunlar ki o zaman 1 yıllık evlı bıle değildik. Şimdi de öyle olur diyorum gitmek istemiyorum. Ama eşim öyle olmaz diyemiyor ama oraya gitmekte ısrar ediyor sen gelmesen de ben giderim 1 hafta diyor. Ben kafa dinlemek ailemle baş başa olmak istiyorum ister gezerım ıster yatarım ıster kalkarım topluluğa baglı kalmak ıstemıyorum. Ama anlatamıyorum ya da o anlamak ıstemıyor. Beni memnunıyetsızlıkle sucluyor oysa o her gectıgımız yerde mola verıp benı dolastırcakmıs cocukla da ne dolasırız ya bu konu çok kafamı mesgul edıyor esım akrabalarına tavır koyamaz ben koysam kötü gelin olurum ne yapmak lazım otel vs bulsak suan cok pahalılar yanı ya akrabalrına gıtcez ya evde oturucaz
aman sakin ol bacım, sinirlenme. Sen sinirlenince ortalıkta böyle hortumlar falan uçuşuyor çünkü, fırtınalar kopuyor Ahahahahahahahahahha, bansız bitmiyor o konunun sonu
Akrabalarının kafasını cima eylemek suretiyle seks yapacaklar ben bunu anladımHem akraba evine misafir olup hem insanlara tavır yapmayı mı planlıyorsunuz? İzninizle oha diyeceğim buna.
Planladığınız şey tatil değil eş dost gezmesi. Doğal olarak insanlar evlerine misafir olan insanları gezdirmek isterler. Hadi siz gidin gezin denmez.
Cinsellik konunun tam olarak neresinde?
Eşiniz iyi güzel plan yapmışta bakalım gitmek istediğiniz insanlar sizi 3 gün misafir etmek istiyor mu? İnsanlar çalışıyorsa siz evde oturup ev sahiplerinin gelmesini mi bekleyeceksiniz yada işe gider gibi onlarla beraber evden mi çıkacaksınız. Okullar açıldı, okuyan çocuğu olan insanlar var ise zaten işleri başlarından aşkındır. Sıcak yerlere gidecekseniz ev hanımları için yatılı misafir çekilmiyor hele de kadın kapalı ise. Siz gittikten sonra çıkan çamaşırı hiç hesaba bile katmıyorum. Bezlenen çocuğunuz var ve üstelik 2 yaşında, o yaştaki çocuğun bez kokusu alt değiştirme yeri bezin atılması uyku saatlerinin bozulması, her önüne konulan yemeği yiyememesi ayrıca merak duygusu ile sağa sola saldırması eşyaları kurcalaması ev sahipleri için hiç çekilmiyor.
Tatile çıkmadan 1 hafta önce eşimin kuzeni eşi ve çocukları ile bize geldiler aynı sizin gibi tura çıkmışlar. Evin altını üstüne getirdiler, eşyalara zarar verdiler misafir ağırlamayı ne kadar sevsemde dakikaları saydım resmen. Ben çalışan ve düzenli bir insanım bütün haftasonum çöp oldu hiç dinlenemeden Pazartesi işe gittim. 2 günde evimi zor adam ettim. Gerçekten sizi canı gönülden misafir edecek insanlar değillerse boşuna gidip insanlara eziyet çektirmeyin. 3 gün birinin evinde kalmak içinde uzun bir süre ayrıca
Onlar halalarını ziyarete değil gezmeye geliyorlar. Utanmadan bir de arkanızdan dedikodunuzu yapmışlar. Böyle akraba çokta lazım değil. Sizede çok geçmiş olsun bebeğinizi güle güle büyütün inşallahBu bana çok dusuncesizlik geliyor. Calisan bayanin evine çocukla gidip gezip tozup daginikligı birakip geri donmek. sonra hem nevresim yika evi temizle hem ise git yazık degil mi?
Annemin abisinin cocukları var. Annem bekarken yengem hep ben basedemiyorum diye annemi evine cagirir cocuklarina baktirirmis. Annem cok bakmis yani yıkamalarindan tutun mama yedirmelerine asiya goturmeye varana kadar. Tabi simdi annem 60 yasinda artik. Bu yegenler su an evli cocukları var. Kac kere kariları coluk cocuk toplanip anneme geldiler gezmek icin. Annem i zamanlar her geldiklerinde agirladi yedirdi icirdi babam desen gezdirdi.
Şimdi ben dogum yaptim birkac ay once. hemde cok zor bir dogum olumden dondum kalp problemi cikti hamilelikte. bebegim erken doğdu. Annem yanimda kalıyor bunlar yine aramış Hala biz size gelecegiz gezmeye. Annem dediki oğlum biliyorsunuz kızım doğum yaptı ben kızimda kaliyorum sizi misafir edemem. Sonra dusunmusler babamı aramislar eniste vaveyla da sizinle ayni mahallede oturmuyor mu. halam orada kaliyorsa bizde o zaman vaveylaya gelelim hem gecmis olsun deriz. Babam demiski oğlum, kizim zor bir dogum yaptı hala yatiyor bebek kucuk hem pandemi var kimseyi kabul etmiyorlar ziyarete.
Simdi anneme kusmus. Diger halalarini arayip halama gidecektik bizi kabul etmedi cok ayıp etti diyormuş. Birkac gunlugune kendi evine gelemez miydi sanki baska sehirde kizi diyormuş.
Bende bu yuzsuzluklerine ağzım açık kaldı. ben canimla ugraşiyorum adamların derdine bak.