Eş ve ailesi

durumumuz var ama çalıştığımız için var. Akarken biriktirmeye çalışıyorum. Maaşlı çalışan insanlarız.
Yorumların hepsini okumadım, kaçırdığım olabilir ama sonunda eşinizle çözdünüz sanırım sevindim.
Ben kendi düşüncelerimle sizin yazdıklarınızı yorumladım tabi en iyisini siz bilirsiniz, burada yazılanlarla konuya ve duruma tamamen hakim olamıyoruz. Yorumlarım sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın.

Yoo rahatsız etmedi. Gülümsetti

Yok artik.
Özel okula gidene burs vereceğine gerçekten başarılı ama durumu olmayan cocuga verirsin.
Ayrıca anne babaya fitre zekat verilmiyor diye biliyorum.
Tam kafayı yemelik sulale.
Biz de saf saf çocuğu o bursluluk sınavı bu bursluluk sınavı gezdirdik de en yüksek burs veren yere yazdırdık ..arkamızda dağ gibi succulentaski var oysa

Ay yok artık. Eşinizin sülalede uysal koyun, vur başına al ekmeğini, enayiler, var yemezler falan diye bahsedildiğinize emin oldum. Kocanıza da inanılmaz bilendim.

Ay yok artık. Eşinizin sülalede uysal koyun, vur başına al ekmeğini, enayiler, var yemezler falan diye bahsedildiğinize emin oldum. Kocanıza da inanılmaz bilendim.

Ailede çok rahat birilerinden bir şey isteme zihniyeti var ya. Var versin ne olacak yani. Bir tane amcaları yurtdışında yaşıyor hiçbiriyle görüşmüyor. Muhtemelen rahat vermediler adama. Hala diyorlar ki arkasından euroları atsın cebe bi tane çocuğumuzu okutsa ne olur
Benim eşime sürekli bunun abukluğundan bahsetmem gerekiyormuş bence. Ben hep uzak durdum konulara. Yuh artık falan dedikleri lafı duydun mu demem lazımmış mesela bu muhabbet geçince.

Bileziklerini borca verdik evlendiğimizin ikinci haftası ama ben hiçbirini helal etmiyorum geri istiyorum dedim onlar benim hakkım yapılacak dedim onları aklında yapıcam diyo 2 tanesini yaptı gerisini Allah bilir

Kardeşi maddiyat yoksa sonra evlensin
Onlar resmi sex hayatı kazanacak balayına gidecek diye neden 3 5 ay bilezik için çalışayım? En kıytırık bilezik 12bin.
Kimbilir kaç tane yapılacak neden kabul ediyorsunuz ki bilezik düğünde emanet verilen birşey değil. Madem hediyeler geri isteniyor siz bilezikleri verin onlar da tüm yardımları geri versin. Yer mi? Hiç sanmam

Bileziklerini borca verdik evlendiğimizin ikinci haftası ama ben hiçbirini helal etmiyorum geri istiyorum dedim onlar benim hakkım yapılacak dedim onları aklında yapıcam diyo 2 tanesini yaptı gerisini Allah bilir
En azından yapmaya çalışıyor bu da iyi ben de lafını yapmazdım söylüyorum ben de artık. Yapsınlar sorumluluklarını bilsinler para saçacaklarına.

Hah sen bütün ihtiyaçlarını yapma hatta kuaföre de arada bir git kaynın gelsin hepsini hiç etsin.
Değdi mi ?
Bence kendinize artık harcayın.

Senin gelini olduğun ailenin yapısıyla benimkiler çok benziyor gördüğüm kadarıyla. Aaa onlar dezavantajlı deyip cüzdanı boşaltmanızı bekliyorlar galiba. Düpedüz saçmalık yani

Parasi yoksa evlenmesin.

kayninizi evlendirseniz de bitmeyecek istekler. arkadasimin bosanma davasi acmasina neden olan istek bisikletti. kaynini evlendirdi, gelin hanim hamile kaldi, hastane parasi, besik, doktor kontrolu bilmem nesi bitmedi bir turlu. cocuk buyudu bilgisayar istiyor amcasi, karne hediyesi, dogum gunu derken gecen yillar harcanan paralar. arkadasim bosandi ve cok pisman yillarca bekledigine. asalak sulalesinden kurtuldu ama onlardan miras bir suru hastalik kaldi. bu insanlarin tuhaf bir yuzsuzlugu oluyor, mantik aramayin, vicdan yapmayin.

madem bu evlilik sursun istiyorsunuz mecburen hep tetikte olacaksiniz. biraz sesinizi cikartin artik. esinizin annesi aglanmaya basladi mi siz daha cok aglanin. cok zor, para yetmiyor, bebek masrafli, yavrumu evde birakip calismaya gidiyorum, ulkenin hali karisik, ne olacak yavrumun gelecegi vs diye baslayin, baskasinin sizlanmasina firsat vermeyin. esinizi de cocugumuza bir ev birakabilelim bari diye gaza getirip surekli hesap kitap icine sokun, ev fiyatlarina bakin.

kendinize her ay bir butce ayirin,atiyorum 500 tl. kiyafet, kozmetik ne bileyim parfum filan alin. o parayi mutlaka ama mutlaka sadece kendinize harcayin. bu yaslar bir daha geri gelmeyecek.

Merhaba eşinizin ailesi nasıl olsa dediğimiz oluyor düşüncesiyle sınırları aşmışlar.Siz çalışacaksınız kaynınız yiyecek ev geçindirecek maddi gücü yoksa evlenmesin elin kizina sebep olmasın.Maaşınız sizin ve çocuğunuz hakkı onun istikbalini düşünmeniz gerek.Bugün eşinizle konuşup sınır çizmezseniz bir ömür boyu kaynınız sizi sömürmüş olacak.Yillarca eşinizin ailesi için emek vermediniz.Emeginizin kıymetini bilin,hakkinizi yedirmeyin.Bu sefer siz değil onlar üzülsün,sinir olsunlar.

ahhha, erkegin iki tabagi varsa birini kırin ki tabak.için borca girsin derler büyükler. Ne de güzel derler

Valla eşinle bir olup seni iyi düdüklemişler. Resmen kendi arabanı peşkeş çekmişsin. İyi sindirmişsin. Ben yapamazdım. O bilezikleri arabaya saysın derdim ben olsam

Aynen oyle. Satsin arabasini yapsin dugununu de takisini da. Zaten araba fiyatlari ucuk. Bence yeter

Bu zamanda herkesi ailesi dört dörtlük evlendirmiyor. Biz de eşimle kendimiz evlendik 1 yıldır evliyiz hala borç ödüyoruz ben de çalışıyorum. Ayıp bunların yaptığı.Bana eşimin annesi 10 gramlık bilezik taktı 1 tane. Başka da kuruşu geçmedi. kirada oturan yanlız yaşayan kocası vefat etmiş bir kadın. Ne bekleyebilirim? Bizim gençliğimiz var çalışırız öderiz. o kadın ne yapsın nerden bulsun. Sakın bilezik parası falan vermeyin. Bi zahmet kaynınız da durumu anlatsın kız arkadaşına. Birlikte çalışıp alsınlar. SİZE NE?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…