Eş ve ailesi Sorunu

Ay okurken ben bile cinnet geçirdim kaynananizin tavirlariniza siz nasil dayaniyorsunuz bu kadina?

kv tam cinnet geçirmelik aslında ağzına bir güzel s*çsan yine cesaret edemez ama eşine söyle anneni görüyorsun ben onunla muhatap olmak istemiyorum diyeceksin ve iletişimi kesiceksin. Eşinde senin kararına saygı duyacak. ve ikinizde psikoloğa gidin lütfen.

Çok zor şeyler yaşamışsınız deprem, kayıplar ve ardından gelen psikolojik sorunlar. Kayınvalideniz de eve düşen yıldırım gibi yani başka bir afet. Bir çözüm sunamıyorum çok arada derede kalmışsınız eşinizle. Sabır diliyorum sadece bebeğinizle mutlu günleriniz yakın olur inşallah

Kayinvalidenizin dilinden zehir akıyor masallah, kendi evladına inanıp merhamet etmiyorki kadın size etsin.Verdiği iki lokma ekmeği dizmiş boğanıza kalbine merhamet versin Rabbim.İnsallah tez zamanda evinize geçer düzeninizi kurarsınız mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz

Çok teşekkür ederim ben inanıyorum toparlanacagiz

Ben inanıyorum toparlanacagiz bu arada eşimde daha önce hiç bir sıkıntı yoktu 19 yaşında üniversitede tanıştık birlikte okuduk birlikte bitirdik sonra 1 2 sene çalıştı sonra askere gitti.Şirnakta yaptı askerliğini geldi iş bulamadı bunalıma girdi ve böyle oldu.Umarim toparlaniriz Tek istediğim bebeğimle ailemle mutlu mesut yaşamak.

Boyle bir yuva, yuva sayilmaz. Eşin seni basbaya ezdiriyor. Esim asla ezdirmiyor derken ne kadar komik gorunuyor bunlari yasayan kadinlar. Esin seni nasil ezdirmez biliyor musun? Bir gün oturur evde ciddi bir konuşma yapar, tek laf edilmeyecek karima der ondan sonrada sana tek laf edilmez iste o zaman dersin eşim asla ezdirmedi beni diye. Eşinle sorununda var. Adam simarik cocuk gibi işe geç gidiyor sen sanki onun ablasi yada bakicisisin neden gec gitti diye azarini yiyorsun, yetmiyor bu sikintili donemde psikolojik sorunlarini aşamiyor, seni koruyamiyor sana saglikli huzurlu bir ortam sunamiyor, çabalamiyor. Anneniz babaniz siz boyle ailelerin elinde ezik bir hayat yasayin diye mi buyutuyor. Buyuk konusmayayim ilerde kizim yada oglum şu rezilligi cekio yuvam icin aileme soyleyemem burda laflari yiyip kavgami edip oturacagim derse felaket bozulurdum emeklerim haram zikkim olsun o rezillikte yasayacaksan der yuzune bakmazdim.
Ay bide boyle ogretmen hanimlarin actiklari konularin cogunlugu bi minvalde oluyor daha bir ayar oluyorum. Okumus etmiş kadinlar nasil kendine reva goruyor. Senin elinde meslegin var imkanin var hayatini surdurebilirsin, yeniden şekillendirebilirsin neden çekiyorsun kayinvalide azari cidden merak ediyorum. Klasik cevapta yuvam için çocugum için jsjsnsjs

Eşim zaten ailesini karşisina alıp bu dediklerinizin hepsini dedi karımı ezdirtmem size sizinle görüşmek istemiyorum dediğinde hastaneye yatırırız seni diyip tehdit ettiler.Ayrica eşimle 8 senedir beraberiz hala beni kurban olduğum diye sever bugüne bugün 1 kere bile üzmedi.Askerde gözünün önünde arkadaşlari şehit oldu.Evlendik Evlat kaybettik birbirimize kenetlendik .Deprem oldu 3 gün sokakta kaldık birbirimize kenetlendik.Bugune kadar 8 senedir beni hiç üzmedi sağolsun.Çocuk gibi işe gitmiyor değil ağır ilaçlar kullanıyor şuan hamileyim diye 2 işte çalışıyor
Sabah 8 den akşam 5 e kadar bir işte akşamdan gece 2 ye kadar bir işte çalıyor.Sirf evimize bakmak için.Aileme ben söylemedim. Babamla annem kardeşlerini kaybettiler depremde çok zor şeyler yaşadilar bende kaynanamla olan sıkıntılarımı söyleyip canlarını sıkmak istemedim.8 senedir öğretmenim egitimciyim. Eşimde kendini yetiştirmiş biri hem okuyup hem çalışmış bir insan bu zamana kadar.Şuan 2 işte çalıyor diye zorlanıyor çocukça ergence davrandigi için değil.Ayrica depremde kaybettiklerimiz sonrasında daha aradan 1 ay geçmeden 2 hafta arayla hem amcasını hem babannesini kaybetti.Biz ayakta durmaya çalışan 2 yetişkin insaniz.Sadece dertleşmek derdimi dökmek istedim Yorum yaparken 2 defa düşünün bundan sonra lütfen .

Öncelikle geçmiş olsun, şükür ki canınız sağ.. Fakat tam olarak ne zaman kendi aklınızla hareket etmeyi düşünüyorsunuz?

Başka şehirde sadece ikimizde denedik depremden sonra kaynanamlarin olmadigi yerde ev sahibimiz 6 bin olan kirayı 12 bin yapıp evden attı bizi.Depremzede olmanız beni alakadar etmiyor diyip evden çıkartti.Ki 1 aylık hamile olduğumu öğrendim.Mecburiyetten ya Hataya donecektik tekrar ya Aydın'a .Çünkü en azından eşimin çevresi var arkadaşları var iş bulması rahat olur ev bulmamız rahat olur diye geri dönmek zorunda kaldık.

Evet bir mesleğim var eşiminde bir mesleği var o Gazateci ben de öğretmenim.Ben kendimi ezdirtmiyorum zaten. Lafı söylüyorum kavgayı ediyorum.Ailem bilmiyor çünkü depremde çok kişiyi kaybettiler konteyner da kalıyorlar.Kaynanamla olan sorunları onlara yansıtmak istemedim.Ben konuyu dertleşmek amaçlı açtım.Yuvam için diyip dalga geçmişsiniz fakat benim sorunum eşimle degil. Ben 3 buçuk aylık hamileyim şuan okullar beni hamileyim diye almıyor Eşim 2 işte çalışıyor.İster istemez zorlanıyor uyanmakta..Eşimle aramda bir sorun yok.Bütün sorunlari ikimiz çektik .İkimiz üstesinden geldik.Çalismayan yan gelip yatan bir eş olmadı hiç bir zaman.Okurken bile çalışıyorduk ikimizde.Depremden sonra hayatımız altüst oldu maalesef.Hayata 0 dan başlamak zorunda kaldık .Şimdi ise ikimiz birbirmize kenetlenip yeniden ayağa kalkmaya çalışıyoruz.

Aynı şeyi yapmayı düşünüyorum inan burada duzenimi oturtup görüşmek istemiyorum..Bütün baglantimi keseceğim.Psikoga gidiyoruz bu arada depremden dolayı .Bazen hala gece 4 te uyanıp korkuyoruz.Bu yüzden zaten gidiyoruz psikologa

Egede de kaynana sorunu varmış şaşırdım açıkçası. Neden her dediğini takıp da burda paylaşma gereği duydunuz anlayamadım. Yaşlar kaç sizin…

Her dediğini takmıyorum.Ufak şeyleri takmam zaten ben dertleşmek için açtım konuyu.Ben 28 eşim 30 yaşında.

Neden kv herseyi biliyor ve her lafini bukadar takiyosunuz? Anlatmayin yaninda kalmayinca gorusmezsiniz dediklerinede seni ilgilendirmez sana soranmi var diyin cok takiyosunuz derse desin esin fatkinda olduktan sonra ne onemi var

Cok zor seyler yasamissiniz, amacim dalga geçmek degildi inanin. Yorumumda gercekten asiri olmus o konuda ozur diliyorum. Yinede esinizin ailesine sessiz kalmasi konusunda ayni dusunuyorum. Kv hem sizi azarliyor hem esinizi tehtit ediyor çok tehlikeli bir insan.
Umarim cocuk dogmadan once kv ile baginizi koparir ve mutlu olursunuz.

Egede de kaynana sorunu varmış şaşırdım açıkçası. Neden her dediğini takıp da burda paylaşma gereği duydunuz anlayamadım. Yaşlar kaç siz

Bende öyle düşünüyorum hepinizin güzel yorumları için teşekkür ederim bu arada. Dertleşmek iyi geldi banada

Sizi o kadar iyi anliyorum ki.Aydinli varsa iyileri de var kusura bakmayın.
O bölgenin insanı kadın ile erkeği bir tutuyor.İş noktasında.İsveren de haklı.Dogum izni uzun sürecek.Ondan sonra her işi hamile bayan yapamaz.Ki ben kendim kadın halimle yapamadığım işi hamile kadınların yaptığını gördüm.
Eve eşit para girecek.Eve eşit eşya alınacak.

Modernleşme adı altında kadın erkek eşit para getirecek.Ama isterler ki erkek tarafına daha çok gidilsin.Hizmet edilsin.

Bizde mesela erkek evi herseyi yapar ondan sonra oğlum en çok bize gelsin der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…