• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ve ailesi Sorunu

Sizi o kadar iyi anliyorum ki.Aydinli varsa iyileri de var kusura bakmayın.
O bölgenin insanı kadın ile erkeği bir tutuyor.İş noktasında.İsveren de haklı.Dogum izni uzun sürecek.Ondan sonra her işi hamile bayan yapamaz.Ki ben kendim kadın halimle yapamadığım işi hamile kadınların yaptığını gördüm.
Eve eşit para girecek.Eve eşit eşya alınacak.

Modernleşme adı altında kadın erkek eşit para getirecek.Ama isterler ki erkek tarafına daha çok gidilsin.Hizmet edilsin.

Bizde mesela erkek evi herseyi yapar ondan sonra oğlum en çok bize gelsin der.
Mutlaka her yerin iyi insanı da var kötü insanı da. Çalismayi bende istiyorum ama malum hamilelikten dolayı almıyorlar onlarda kendilerince haklı.Biz zaten eşimle birlikte çalışıp birlikte eve para getiriyorduk normalde ama araya hamilelik girince maalesef çalışamıyorum.

Yasadiklariniza çok üzüldüm geçmiş olsun.
Şu an ev tuttuk ama hala kv de de kalıyoruz dediniz bunu anlamadım.
Niye hala orada kalıyorsunuz ?

Mutlaka her yerin iyi insanı da var kötü insanı da. Çalismayi bende istiyorum ama malum hamilelikten dolayı almıyorlar onlarda kendilerince haklı.Biz zaten eşimle birlikte çalışıp birlikte eve para getiriyorduk normalde ama araya hamilelik girince maalesef çalışamıyorum.
Birkaç ay kıyafet almazsiniz.Ne biliyim bazı zevklerinize ertelersiniz.Sonra çocuğa bakan birisi olursa çalışırsınız.
Kaynana izi umursamayin.

Back