Eş sorunu.

Ve siz bu adamdan üçüncü cocugu yapmaya çalışıyorsunuz.
Pes cidden pes.

Dün açmışsınız bu konuyu belki de şuan hamilesiniz.
Hamileliği gayette istiyorsunuz, hayatı bu kadar gelişigüzel, düşünmeden nasıl yaşıyorsunuz?
Şaka gibi cidden.

Evet bu konuyu açtım sipiral taktırdım ama ona rağmen midem bulaniyordu bende test yaptım silik çizgi çıkınca endiselendim

Yooo, hamile olabilirsiniz diyen üyeye insallah benim üçüncü bebeğim olacak diye gayet istekli bir cevap vermişsiniz. Endişeli falan degilsiniz yani.
Evet inşallah dedim çünkü çok küçük bir ihtimal olup olmuş olsa bile o benim çocuğum ve bundan pişmanlık duymam Allah onun rızkını verir buna inanıyorum.endiseliyim evet olmasını istemiyorum ama o çok küçük bir ihtimal yüzünden olmuş olsa üzülmem ne yapayım

Peki.

Beş para etmeyen erkeklerin dünya üzerinde ne gibi yarar bi iş yapıp böyle kadınları hak ettiklerini sorguluyorum.

Rabbim matematiğine hayranım hele sonsuz evrenine müteşekkirim, nolur yalvarırım böyle erkeklere kadın nasip etme çok amin.

Lütfen postalamak için yıllarca beklemeyin mümkün olan kısa sürede sepet havası yapın.

Diğer iki çocuğunuza da rızkını vermiş anlaşılan. Size üzülmekten vazgeçtim ben. Mutluluklar

Ailenizin verdiği parayı böyle bir adama niçin harcıyorsunuz? Sizi sevmiyor, saymıyor, çocuklarınıza da belli ki iyi bir örnek değil. Kendi kararınızı verin, kimseyi dinlemek zorunda değilsiniz. Sonuçta aldatılan, yalnızlaştırılan sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…