• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş sorunu.

Ailem biliyor

Diyor çocuklar günahtır mahf olucaklar sen getirsen büyütsen bin zahmetle yine onlara giderler bende üzülüyorum

Hiç öyle bir şey yok. Siz çocuklarınızı bırakmadıkça çocuklar bırakmaz. Bir de bir zahmet bu nasihatleri sorumsuz kocanıza versinler ki azıcık insan olsun. Sorumsuz olan o
Ama böyle bir şey yapamazlar çünkü zayıf taraf hep kadın olduğu için hiç bir hatası olmasa da kadına yüklenip durdurmaya çalışırlar. Böylesi daha kolay çünkü.

Haydi aldattı diyelim boşamıycaksınız diyelim…
Bu evi çekip çeviren sizken korkucak hiçbişiyiniz yokken o adama şuan hayatı zindan etmeniz ve kimsenin lafına eyvallah dememeniz lazım. Güçlü bir kadınsınız lütfen o adamın önüne yemek koymayın

Çalışmama izin vermiyorlar, boşanmama izin vermiyorlar, gitmeye kalksam yola diziliyorlar... bu kadar mı bahaneniz? Çocuk doğurduysanız onlara sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortam sağlamak zorundasınız. Az çok geliriniz var, bu adam günlerce ortadan kaybolunca geçinebiliyorsunuz, ee o halde nedir sizi tutan? Adamda yalan var, fuhuş var, kumar var, pis ağız -küfür, çoluk çocuğu bırakıp var ortadan kaybolma var. Daha ne lazım, çocukları uzak tutmak için? O size, aman etme çocuklarına yazık diyenler var ya, boşanır da başımıza kalır diyorlar içlerinden. Bize bulaşmasın baksın başının çaresine diyorlar.

Ben şeyi anlayamadım, ailesi buna hiç bakmıyor derken ne demek istediniz? Kazık kadar herif 2 çocuk babasına kim niye baksın? Ailesi para vermiyor dediniz ya bence veriyor parayı, kocanız da galerim var dediği kadınlara saçıyor.

Ben de katılıyorum siz boşanmazsınız bırakmazsınız bu adamı. Bir mucize olsa da düzelse boşanmak zorunda kalmasam diyorsunuz. Yazık o küçücük çocuklara. Baba diye layık görülen adama bak.

Asiri pasifsiniz. O yuzden herkes size kabullenin deyip geciyor, bosanmayin diyor. Calisacak dirayetiniz yok.
Esiniz de calismanizi istemez. tum gun orda burda milletle yazisirken kalkip 2 kucuk cocuga bakacak hali yok.

Ailesiyle çalışıyor çiftçi olduğu için normalde ama ne zaman bir sorun olsa hemen benim öyle ailem yok arayıp sormuyor vermiyorlar diyor sorun bitincede annem babam diye beni manipüle edip götürmeye çalışıyor bunu fark ettim
Karakteriyle arasında derin mesafeler var anladigim kadariyla, Allah size sabir versin. Ama aileniz arkanizdaysa bence yakanizi bu adamdan kurtarin. Yani eve ekmek getirmeyen koca, benim gozumde saygıyi haketmiyor bilemiyorum.

Hem fakir hem şeyi büyük kocalardan biri daha.
Şimdi o aile büyükleri serseri oğulları başlarına kalmasın diye tabii ki sizi kandırıp eve bağlayacaklar. Kati surette erkek tarafı akrabalarını dinlemeyin. Aileniz arkanızda ise bu adamı çekmek için herhangi bir sebebiniz yok. Tam kapı önüne konmalik koca.

Belli ki boşanmaya gözünüz yok.
Hiç herife bilenmeyelim alan memnun satan memnun kocadır dursun başında madem..

Merhaba arkadaşlar konuyu böyle açıyorum bı eşim var.ekmek almaya bile gitmez kendisi çiftçi ama şuan bir takım sorunlardan çalışmıyor ailesiyle çalışıyordu ve aileside keyfine göre ya para veriyorlar ya vermiyorlardı ama dediğim gibi bir takım sorunlardan şuan çalışmıyorlar ve bu süre içinde ailesi ne arayıp ne soruyor ne para veriyor gecimimi ailemin verdiği parayla yapıyorum.altinlarim vardı bende babama verip degerlendirmesini bana her ay karını vermesini söyledim çünkü resmen evde açtık bu arada iki çocuğumuz var.geceleri oyun oynuyor sabahta uyuyor evin hiç bir düzeni kalmamış gezmek tozmak bir yana dursun ekmek almaya bile gitmiyor alışveriş çocuklar ev herşey benim boynumda bundan kısa bir süre öncede beni aldattığını birileriyle buluşmaya gittiğini duydum ama yeminler içip düzeleceğini söyledi bırakmak istediğimde hep araya büyükleri koyup düzeltmeye çalışıyorlar ama hep aynı o zaman büyükler gelip bunun derdini çeksin..çok bunaldım
Aldatma sonrası evliliğe devam etmek sizin kararınız ama çocuklarının karnını nasıl doyuracağını düşünmeden size yaslanan adam ailevi bir sorun. Boşanma davası açmadığınız sürece yattığı yerden kalkıp çalışmayacağının garantisini verebilirim. Şimdiden kolay gelsin.

Ben ayrılmak istedikçe milleti araya koyuyor annemi bile bin yeminle kandırmış.annem çocukların var diyor.babam kızım belki düzelir diyor ben napcam Allah'ım yardım et
Düzelip gelirse tekrar düşünürüz ben şimdilik boşanıyorum, diyebilirsin

Bende öyle düşünüyorum vala bunun bana ne yararı ne kocaligi ne faydası var.varsa yoksa onu yapma buraya gitme bunla konuşma bunu giyme ama market bende ev bende para derdi bende çocuklar aynı şekilde gece oynuyor sabah uyuyor evde düzen kalmamış bu aldatma meselesinden sonra namaz kılıp kuran okuyor ve sürekli sen niye yapmıyorsun diyip kızıyor beni maniple ediyor.bende sen yapiyonda ne oldu nerde bı karı kız ordaymissin dedim.yemin ettim artık bu konulari açma diyor evet yemin etti ama çalışacağına dairde yemin etti duzelecegine dairde bizi kimseye muhtaç etmeyecegine dairde nerde

G
Bilezikler çalışıyor ya, onu sayıyor bence.

Bence aldatmak yemin bozmaktan daha ağır birşey. Aldatan bir herifin yeminlerine inanmayı bırak bence. Kumar da var. Çalışmayan erkek zaten direkt boşamalık.
Kız isterken işi var mı, kötü alışkanlığı var mı, ahlakı nasıl? Diye sorarlar. Sendekin de MaşAllah hiçbiri yok. Büyükler bunun neyini övüyor acaba?

Ailem biliyor

Diyor çocuklar günahtır mahf olucaklar sen getirsen büyütsen bin zahmetle yine onlara giderler bende üzülüyorum
Oradan bakma, önce kendi huzuruna bak. Akılları başlarına geldikten sonra babalarına gitmek isterlerse gösterirsin kapıyı giderler. Şu durumda sen ziyan oluyorsun. Geleceğin hesabını yaparak bu çileyi kendine reva görme bence

Merhaba arkadaşlar konuyu böyle açıyorum bı eşim var.ekmek almaya bile gitmez kendisi çiftçi ama şuan bir takım sorunlardan çalışmıyor ailesiyle çalışıyordu ve aileside keyfine göre ya para veriyorlar ya vermiyorlardı ama dediğim gibi bir takım sorunlardan şuan çalışmıyorlar ve bu süre içinde ailesi ne arayıp ne soruyor ne para veriyor gecimimi ailemin verdiği parayla yapıyorum.altinlarim vardı bende babama verip degerlendirmesini bana her ay karını vermesini söyledim çünkü resmen evde açtık bu arada iki çocuğumuz var.geceleri oyun oynuyor sabahta uyuyor evin hiç bir düzeni kalmamış gezmek tozmak bir yana dursun ekmek almaya bile gitmiyor alışveriş çocuklar ev herşey benim boynumda bundan kısa bir süre öncede beni aldattığını birileriyle buluşmaya gittiğini duydum ama yeminler içip düzeleceğini söyledi bırakmak istediğimde hep araya büyükleri koyup düzeltmeye çalışıyorlar ama hep aynı o zaman büyükler gelip bunun derdini çeksin..çok bunaldım
Boşan 🤷‍♀️

3. Çocuğu da yaparsınız nedense asla cinsel münasebet bitmiyor bin türlü soruna rağmen böyle çiftler de.
Nasıl güvenebilirsiniz ki adam bomboş biri aşk desen yok aranız da.
Yemin de ederler tur tepesine de çıkarlar inanıyor musunuz hala bu devir de bu laflara.

Ben kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum çocuklarımla defalarca gitmeye kalktım yolun üstüne milleti gönderip döndürüyor yeminler ediyor ayni halt
Sizin aklınız yok mu ? Ne demek birilerini yolluyor geri döndürüyor.....
Dönüyorsunuz da ne oluyor ,adamın aklı uçkurunda cocuklar aç sefil umrunda değil,,ilgi yok alaka yok Siz ise hayatınızı değiştirmek için hiç çabalamıyor birde bu adamın koynuna giriyorsunuz aferin adam dünyada cenneti yaşıyor iş yok,güç yok sorumluluk yok bol bol aşna fişne.....

Adam zaten karısına çocuğuna bakamıyor kimseye gram faydası yok bide bonus olarak aldatmış. Ne yapması lazım daha boşanmanız için ?

Back