- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
- Konu Sahibi Hayalim2121
Ben ayrılmak istedikçe milleti araya koyuyor annemi bile bin yeminle kandırmış.annem çocukların var diyor.babam kızım belki düzelir diyor ben napcam Allah'ım yardım et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yemini hanimefendi size su an biz de milyonlarca yemin edebiliriz onemli olan icraat bunu neden idrak edemiyosunuz? Kocaniz sizi kandiriyor yemin memin bi de allahi sahit gosteriyor.Ben kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum çocuklarımla defalarca gitmeye kalktım yolun üstüne milleti gönderip döndürüyor yeminler ediyor ayni halt
Babaniza altinlari verdiniz karini istediniz, anliyosunuz bi seylerden. Calisin para kazanin bu adamdan da kurtulun. O aldatma olayinin delillerini toplayin verin mahkemeye. Gercekten mi evli kadin olmak bu kadar onemli anlamiyorum... ne katiyolar bu kocalarin suyuna uyusturucu falan miBen ablasına yiğitlik yapmadım ki o haddini aştı konuşmak istemedigim için telefonu kapattikca aradı
Ya söyle altinimi verdim mal alıp satıyorlar gelen karı bana veriyorlarBen de altın kârı nedir onu anlamadım?
Merhaba arkadaşlar konuyu böyle açıyorum bı eşim var.ekmek almaya bile gitmez kendisi çiftçi ama şuan bir takım sorunlardan çalışmıyor ailesiyle çalışıyordu ve aileside keyfine göre ya para veriyorlar ya vermiyorlardı ama dediğim gibi bir takım sorunlardan şuan çalışmıyorlar ve bu süre içinde ailesi ne arayıp ne soruyor ne para veriyor gecimimi ailemin verdiği parayla yapıyorum.altinlarim vardı bende babama verip degerlendirmesini bana her ay karını vermesini söyledim çünkü resmen evde açtık bu arada iki çocuğumuz var.geceleri oyun oynuyor sabahta uyuyor evin hiç bir düzeni kalmamış gezmek tozmak bir yana dursun ekmek almaya bile gitmiyor alışveriş çocuklar ev herşey benim boynumda bundan kısa bir süre öncede beni aldattığını birileriyle buluşmaya gittiğini duydum ama yeminler içip düzeleceğini söyledi bırakmak istediğimde hep araya büyükleri koyup düzeltmeye çalışıyorlar ama hep aynı o zaman büyükler gelip bunun derdini çeksin..çok bunaldım
Ailem bana bakıyor senin yüzünden diyorum bakmak zorundalar altinlarimi verdim diyor bende altınlar benim dedim.surekli buna rağmen ailemi kotuluyorHem parasi yok, hem pipisinin derdinde şaka mi ya bu? Nesini cekiyorsunuz bacim bunun, adamin elle tutulur yanimi kalmis. Tembel, eve faydasi yok, sizin paranizi yiyor, ustune aldatiyor hadsizlige bak.
Totosuna tekmeyi vurmadiginiz her gun size zarar. Gecmis olsun.
Şöyleki benim mesleğim var çalışmak istiyorum hayatta izin vermiyor geçimimi ailemin verdiği kârımla yapıyorum.cocuklarimi asla aç bırakmıyorum.ama bu hiç cabalamiyor ve ben çok yoruldum.buyukleri araya sokuyor diyorum çalışmıyor falan büyükler yani tanimadigim insanlar sonra sanki dilenci gibi birseyler yollayıp duruyorlar ben istemiyorum ben dilenci değilim kimsenin bır seyinede ihtiyacım yok bu adam olsun diye diyorum
GBöyle konuları okudukça çok üzülüyorum.
Siz onun kadar sorumsuz ve sadakatsiz olsaydınız o sizi çeker miydi? Hiç sanmıyorum. Anında kapının önüne koyardı sizi. Bence sizde çekmeyin. Zaten işe yaradığı yok üstüne birde sinirinizi bozuyor. Yarın öbür gün eline para geçse dahi karı kız peşine düşer yine size hayri dokunmaz bunun. boşayın gitsin.
Biraz daha çabala ve boşan bence.Tek yaşıyorum.hemde ne inanki ekmek almaya bile gitmez bir gün ben gidip almasam bu çocuklar aç sözde de çocuklarını çok seviyor şimdi bırakayım desem bizim çocuklarımız der yırtınırlar halbuki ben bu çocuklar için ne kadar çabalıyorum
Bende öyle düşünüyorum vala bunun bana ne yararı ne kocaligi ne faydası var.varsa yoksa onu yapma buraya gitme bunla konuşma bunu giyme ama market bende ev bende para derdi bende çocuklar aynı şekilde gece oynuyor sabah uyuyor evde düzen kalmamış bu aldatma meselesinden sonra namaz kılıp kuran okuyor ve sürekli sen niye yapmıyorsun diyip kızıyor beni maniple ediyor.bende sen yapiyonda ne oldu nerde bı karı kız ordaymissin dedim.yemin ettim artık bu konulari açma diyor evet yemin etti ama çalışacağına dairde yemin etti duzelecegine dairde bizi kimseye muhtaç etmeyecegine dairde nerde
G
Evet işte öyle yapıyor sürekli sende kıl yok bilmem ne bende dedim sen dört dörtlük sun anca beni eleştir o kadar pis küfürler ediyorki bende diyorum bu küfürleri iğrenç davranışların için bile olsa ibadetinin bı anlamı yok tabi bunu sinirden dedim orasını Allah bilirAy en nefret ettiğim erkek tipi kadına namaz kıldırınca, eve kapatınca müslüman olup cennette gideceğin dünür.
Ona ne sizin ne yapıp yapmayacağından. İşine baksın bence .daha yaptığı rezillikler ortada dururken kendince sizin üzerinizden günah çıkarmaya çalışıyor.
Ailem bana bakıyor senin yüzünden diyorum bakmak zorundalar altinlarimi verdim diyor bende altınlar benim dedim.surekli buna rağmen ailemi kotuluyor
Ailesiyle çalışıyor çiftçi olduğu için normalde ama ne zaman bir sorun olsa hemen benim öyle ailem yok arayıp sormuyor vermiyorlar diyor sorun bitincede annem babam diye beni manipüle edip götürmeye çalışıyor bunu fark ettimNe yapacak bacim? Kendini mi kotuleyecek? Ben se***sizin tekiyim mi diyecek? Tabiki aileni kotuleyecek, orda değiller cunku. Kendi ailesine karsi da seni kotuluyodur, eve bakmiyor, karilik yapmiyor diye.
Evet işte öyle yapıyor sürekli sende kıl yok bilmem ne bende dedim sen dört dörtlük sun anca beni eleştir o kadar pis küfürler ediyorki bende diyorum bu küfürleri iğrenç davranışların için bile olsa ibadetinin bı anlamı yok tabi bunu sinirden dedim orasını Allah bilir
Ablası,aldatan siz olsaydınız,kardeşini de 'abartma' dermiydi? Yazdğınıza göre eşiniz sizin sırtınızda kambur, yükünüzden kurtulun daha mutlu olursunuzAldattı evet bende aldattiginda nefes almak için biraz dışarı çıktım ağlıyordum ablası aradı tamam haklısın ama abartma dedi.
Bunları aılene anlatıp Herseye ragmen sizi kötülüyor bunu bana savunmayın engel olmayın ayrılmama demelisiniz. Gelırı yok hiçbişeye faydası yok hayır mı padısah tohumu mu beyefendinin bıseyıne hizmet için mı duracaksınız!Ailem bana bakıyor senin yüzünden diyorum bakmak zorundalar altinlarimi verdim diyor bende altınlar benim dedim.surekli buna rağmen ailemi kotuluyor
Evet böyle çocuklarıma da yetemiyorum mutsuz olduğum için halbuki mutlu olsam onlarla ne güzel gezerim vakit geciririmAblası,aldatan siz olsaydınız,kardeşini de 'abartma' dermiydi? Yazdğınıza göre eşiniz sizin sırtınızda kambur, yükünüzden kurtulun daha mutlu olursunuz
Diyor çocuklar günahtır mahf olucaklar sen getirsen büyütsen bin zahmetle yine onlara giderler bende üzülüyorumBunları aılene anlatıp Herseye ragmen sizi kötülüyor bunu bana savunmayın engel olmayın ayrılmama demelisiniz. Gelırı yok hiçbişeye faydası yok hayır mı padısah tohumu mu beyefendinin bıseyıne hizmet için mı duracaksınız!
Evde süs gibi duran babayla yasamaları sevap mıymış? Çocukların huzurlu olmadığı yerde yine onlar için durulmaz.Ailem biliyor
Diyor çocuklar günahtır mahf olucaklar sen getirsen büyütsen bin zahmetle yine onlara giderler bende üzülüyorum