• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş sorunu.

Merhaba arkadaşlar konuyu böyle açıyorum bı eşim var.ekmek almaya bile gitmez kendisi çiftçi ama şuan bir takım sorunlardan çalışmıyor ailesiyle çalışıyordu ve aileside keyfine göre ya para veriyorlar ya vermiyorlardı ama dediğim gibi bir takım sorunlardan şuan çalışmıyorlar ve bu süre içinde ailesi ne arayıp ne soruyor ne para veriyor gecimimi ailemin verdiği parayla yapıyorum.altinlarim vardı bende babama verip degerlendirmesini bana her ay karını vermesini söyledim çünkü resmen evde açtık bu arada iki çocuğumuz var.geceleri oyun oynuyor sabahta uyuyor evin hiç bir düzeni kalmamış gezmek tozmak bir yana dursun ekmek almaya bile gitmiyor alışveriş çocuklar ev herşey benim boynumda bundan kısa bir süre öncede beni aldattığını birileriyle buluşmaya gittiğini duydum ama yeminler içip düzeleceğini söyledi bırakmak istediğimde hep araya büyükleri koyup düzeltmeye çalışıyorlar ama hep aynı o zaman büyükler gelip bunun derdini çeksin..çok bunaldım
Ve siz bu adamdan üçüncü cocugu yapmaya çalışıyorsunuz.
Pes cidden pes.

Dün açmışsınız bu konuyu belki de şuan hamilesiniz.
Hamileliği gayette istiyorsunuz, hayatı bu kadar gelişigüzel, düşünmeden nasıl yaşıyorsunuz?
Şaka gibi cidden.

Dün açmışsınız bu konuyu belki de şuan hamilesiniz.
Hamileliği gayette istiyorsunuz, hayatı bu kadar gelişigüzel, düşünmeden nasıl yaşıyorsunuz?
Şaka gibi cidden.
Evet bu konuyu açtım sipiral taktırdım ama ona rağmen midem bulaniyordu bende test yaptım silik çizgi çıkınca endiselendim

Yooo, hamile olabilirsiniz diyen üyeye insallah benim üçüncü bebeğim olacak diye gayet istekli bir cevap vermişsiniz. Endişeli falan degilsiniz yani.
Evet inşallah dedim çünkü çok küçük bir ihtimal olup olmuş olsa bile o benim çocuğum ve bundan pişmanlık duymam Allah onun rızkını verir buna inanıyorum.endiseliyim evet olmasını istemiyorum ama o çok küçük bir ihtimal yüzünden olmuş olsa üzülmem ne yapayım

Evet inşallah dedim çünkü çok küçük bir ihtimal olup olmuş olsa bile o benim çocuğum ve bundan pişmanlık duymam Allah onun rızkını verir buna inanıyorum.endiseliyim evet olmasını istemiyorum ama o çok küçük bir ihtimal yüzünden olmuş olsa üzülmem ne yapayım
Peki.

Beş para etmeyen erkeklerin dünya üzerinde ne gibi yarar bi iş yapıp böyle kadınları hak ettiklerini sorguluyorum.

Rabbim matematiğine hayranım hele sonsuz evrenine müteşekkirim, nolur yalvarırım böyle erkeklere kadın nasip etme çok amin.

Lütfen postalamak için yıllarca beklemeyin mümkün olan kısa sürede sepet havası yapın.

Diğer iki çocuğunuza da rızkını vermiş anlaşılan. Size üzülmekten vazgeçtim ben. Mutluluklar

Merhaba arkadaşlar konuyu böyle açıyorum bı eşim var.ekmek almaya bile gitmez kendisi çiftçi ama şuan bir takım sorunlardan çalışmıyor ailesiyle çalışıyordu ve aileside keyfine göre ya para veriyorlar ya vermiyorlardı ama dediğim gibi bir takım sorunlardan şuan çalışmıyorlar ve bu süre içinde ailesi ne arayıp ne soruyor ne para veriyor gecimimi ailemin verdiği parayla yapıyorum.altinlarim vardı bende babama verip degerlendirmesini bana her ay karını vermesini söyledim çünkü resmen evde açtık bu arada iki çocuğumuz var.geceleri oyun oynuyor sabahta uyuyor evin hiç bir düzeni kalmamış gezmek tozmak bir yana dursun ekmek almaya bile gitmiyor alışveriş çocuklar ev herşey benim boynumda bundan kısa bir süre öncede beni aldattığını birileriyle buluşmaya gittiğini duydum ama yeminler içip düzeleceğini söyledi bırakmak istediğimde hep araya büyükleri koyup düzeltmeye çalışıyorlar ama hep aynı o zaman büyükler gelip bunun derdini çeksin..çok bunaldım
Ailenizin verdiği parayı böyle bir adama niçin harcıyorsunuz? Sizi sevmiyor, saymıyor, çocuklarınıza da belli ki iyi bir örnek değil. Kendi kararınızı verin, kimseyi dinlemek zorunda değilsiniz. Sonuçta aldatılan, yalnızlaştırılan sizsiniz

Back