Eş sorunu.

Aldattı evet bende aldattiginda nefes almak için biraz dışarı çıktım ağlıyordum ablası aradı tamam haklısın ama abartma dedi.

"Senin kocan seni aldatsa sende katilirsin, abartmaya ne gerek var degil mi" demediniz mi? Tabi hayirsiz öküzü kendi ailesi bile istemiyor

Şöyleki benim mesleğim var çalışmak istiyorum hayatta izin vermiyor geçimimi ailemin verdiği kârımla yapıyorum.cocuklarimi asla aç bırakmıyorum.ama bu hiç cabalamiyor ve ben çok yoruldum.buyukleri araya sokuyor diyorum çalışmıyor falan büyükler yani tanimadigim insanlar sonra sanki dilenci gibi birseyler yollayıp duruyorlar ben istemiyorum ben dilenci değilim kimsenin bır seyinede ihtiyacım yok bu adam olsun diye diyorum

Aldattı evet bende aldattiginda nefes almak için biraz dışarı çıktım ağlıyordum ablası aradı tamam haklısın ama abartma dedi.
Görümce terörü ablası evli mi. Ya böyle insanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmesin yaa. Ben aldatmayı kesinlikle affedemem. İkinci bir şans asla, şeytana uymak değil onlarınki bile isteye aldatmak. Hele de çocuk varken. Demin de dedim yol ver gitsin

Yok ya turkiye asla gelisemez bu kafalarla. Siz de masum degilsiniz. Esiniz zaten sokaga atmalik. Ablasinin da herhalde akil sagligi yerinde degil.
Zavalli cocuklar.
Olacak olanı söyleyeyim hanfendi affedecek kocişkosunu. Rezil bir hayata devam.

Yok ya turkiye asla gelisemez bu kafalarla. Siz de masum degilsiniz. Esiniz zaten sokaga atmalik. Ablasinin da herhalde akil sagligi yerinde degil.
Zavalli cocuklar.
Ben kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum çocuklarımla defalarca gitmeye kalktım yolun üstüne milleti gönderip döndürüyor yeminler ediyor ayni halt

Abla evliyse ; darısı eniştemin başına deseydiniz.
Bkalim o zaman da abartma diyebilecek mıydı.
Bunlar ailecek karaktersiz,yüzleri bile kizarmiyor

Evli Allah karşısına çıkarır eminim

Ben kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum çocuklarımla defalarca gitmeye kalktım yolun üstüne milleti gönderip döndürüyor yeminler ediyor ayni halt
E sen de affetme. İşin varsa bu parazitten kurtul çalış çocuklarına bak.

Dedim inşallah başına gelmez gelirde abartirsan karşında beni bulursun
Siz su kocanizin karsisinda durun hele bi. Kapiya attiniz mi adami da ablasina yigitlik yapiyosunuz?
Yani uzuluyorum okuyunca ama bi bakiyorum kadinlar bu adamlari beslemeye devam ediyor kiziyorum bu sefer de.
Hastaysa hasta canim aldatirken turp gibi ama? Saka gibi herifler.

Hanımefendi. Altınların kârı dediğiniz eğer milyonluk altın yoksa size günlük getireceği ne kadar olabilir ki? Adam olacak gibi mi duruyor?

Eee iyi de neden devam ediyorsunuz bu evliliğe?

Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz çocuklarınıza niye bu hayatı layık görüyorsunuz?

Ben ablasına yiğitlik yapmadım ki o haddini aştı konuşmak istemedigim için telefonu kapattikca aradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…