Eş sorunu.

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
27
Merhaba arkadaşlar konuyu böyle açıyorum bı eşim var.ekmek almaya bile gitmez kendisi çiftçi ama şuan bir takım sorunlardan çalışmıyor ailesiyle çalışıyordu ve aileside keyfine göre ya para veriyorlar ya vermiyorlardı ama dediğim gibi bir takım sorunlardan şuan çalışmıyorlar ve bu süre içinde ailesi ne arayıp ne soruyor ne para veriyor gecimimi ailemin verdiği parayla yapıyorum.altinlarim vardı bende babama verip degerlendirmesini bana her ay karını vermesini söyledim çünkü resmen evde açtık bu arada iki çocuğumuz var.geceleri oyun oynuyor sabahta uyuyor evin hiç bir düzeni kalmamış gezmek tozmak bir yana dursun ekmek almaya bile gitmiyor alışveriş çocuklar ev herşey benim boynumda bundan kısa bir süre öncede beni aldattığını birileriyle buluşmaya gittiğini duydum ama yeminler içip düzeleceğini söyledi bırakmak istediğimde hep araya büyükleri koyup düzeltmeye çalışıyorlar ama hep aynı o zaman büyükler gelip bunun derdini çeksin..çok bunaldım

Hayatınıza artısı olmayan birini kendinize yük yapmayın bence. En kötüsü aldatmış sizi

Içtiği yeminleri kusmuş diyelim. Siz zaten tek yaşıyorsunuz. Boşanın gitsin...
Tek yaşıyorum.hemde ne inanki ekmek almaya bile gitmez bir gün ben gidip almasam bu çocuklar aç sözde de çocuklarını çok seviyor şimdi bırakayım desem bizim çocuklarımız der yırtınırlar halbuki ben bu çocuklar için ne kadar çabalıyorum

Birilerine boşanma tavsiyesi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama aldatma varsa devam edemezdim ben

Çalışan kadın ol yada ev hanımı fark etmez hiçbir kadın bir erkeğe bakmakla yükümlü değil bundan sorumlu kişi "erkek"tir. Ben senin yerinde olsam bu insan ziyanlığından kurtulurdum. Çocuğunun ve karısının geçimini sağlamak için hiçbir mücadelede bulunmayan bir adamı "adamım" diye yanımda dolaştırmazdım.

Yahu yerinden kalkacak halı bile yokken,nasıl beline kuvvet gelip de aldatabilmis
Bence imkniniz varsa ayrılın.
Araya büyükleri girince ne olacak misal ;
*Kızım,o senin kocan ; dover de sever de.
*Kocan yapmış bir hata elinin kiri,sen birinci kadınsın.
*Kadınlık yapmaya bilmedigin için ; erin evi terk etmiş,biraz kadınlık öğren,kocanın eline ayağını yika
Gibi gibi..
Aile buyukleri de bsgidebilir o vakit.

Son düzenleme:
Karı kızdan çalışmaya fırsat bulamamış adam da haklı
Karı kız son zamanlarda bu olan bir kaç sorundan dolayı evden ayrıldı ablasinda kaldı orda fake hesaplar açıp millete bekarım galericiyim 28 yaşındayım ablasının adresini verip burda yaşıyorum.diyip onlarla bulusmus kafelerde bu surectede ailesi ona hiç bir türlü bakmıyordu sürekli benden para istiyordu.

Aldattı evet bende aldattiginda nefes almak için biraz dışarı çıktım ağlıyordum ablası aradı tamam haklısın ama abartma dedi.
Al kocanı vur ablasına. Ne demek abartma? Daha ne yapması gerekiyor?

bunu yaşayıp devam etmeyin ya

Evet bahaneside ben ondan izinsiz bir kere teyzeme gitmiştim çünkü sahip çıkmıyordu onuda büyüklere demiş onlarda insan eşinden habersiz hiç bir yere gitmez falan diyip beni manipüle ettiler

Şimdi adam aldatmış, hadi diyeceğim çok iyi baba çok iyi eş sizi geçindiriyor susulmaz ama hadi onun hatrına sustunuz diyeceğim. Metelik yok adamda? Ee sizde umrunda değilsiniz çocuklarda? Adını söylesem ban yiyeceğim ama canlılara yapışıp hayatını ordan idame ettiren canlılar var biyolojide bilir misiniz bilemiyorum. Bir canlıya bağlanmazlarsa yaşayamazlar. Siz tam olarak ondan olmuşsunuz kocanızla. Hazırda dışardan gelen paraya gerçekten utanmadan alabiliyor musunuz? Çalışmayan adamı evde tutup hâlâ eşim diyebiliyor musunuz? 2 çocuğu da mı aç bırakıyorsunuz gerçekten? Madem adam evde verin baksın siz gidin çalışın ay bu nasıl birşey şok içindeyim resmen. Ne yiyip ne içiyorsunuz? Masrafları nasıl ödüyorsunuz? Giyim sağlık masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz çünkü belli ki sigortanız da yok ? O kadar çok sorum var ki nepsi neden ve nasıl yani. İnanılması güç. Söylediklerimde kimsenin zoruna gitmesin yani.

Hal böyle iken neden 2 çocuk diye sorarım. Açlıktan ağzı kokuyor, 2 çocuğu evde perişan, kendisi sorumsuz halen karı kız peşinde. Böyle bir herifi yerin dibine sokup asla affetmemen lazım.
Kızıma hamileydim.uc yıl çocuğum olmadı yine olmaz dedim ama kızım 4 aylıkken oğlumu öğrendim o zamanlarda korona yeni yeniydi korkudan hastanelere bile gidemedim

Bu erkeklerin dışarıdaki karı-kız merakını anlamıyorum. Bi araba sopa atsan anlamaz sal ipini gitsin, layığını bulsun.

Kızıma hamileydim.uc yıl çocuğum olmadı yine olmaz dedim ama kızım 4 aylıkken oğlumu öğrendim o zamanlarda korona yeni yeniydi korkudan hastanelere bile gidemedim
Başka korunma yöntemleri de var ama siz bilirsiniz tabi. Halk dilinde " bakamayacaksanız yapmayacaksınız".

Evet bahaneside ben ondan izinsiz bir kere teyzeme gitmiştim çünkü sahip çıkmıyordu onuda büyüklere demiş onlarda insan eşinden habersiz hiç bir yere gitmez falan diyip beni manipüle ettiler
Yahu evlenmiş olmanız kocanızin size sahiplik yapmasını gerektirmez ki.
Hepimizin aklı var çok şükür.
Erişkin bireyleriz.
Ayrıca kocaniz önce kendi uckuruna sahip çıksın,başkasına sahip çıkmak ona 2 beden bol gelir şu siralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…