- Konu Sahibi Sevgi__111
bu biraz denklik meselesi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım, haklısınız bazen maksadını aşan cümleler olabiliyor. Doğru bildiğini anlatmanın birden fazla yolu var, güzel olanı seçmek lazımYok yanlış anladınız anksiyetem var evet ama çalışıyorum hala ve zaten işimi bırakmam. Aynı gemideyiz, aynı kafadayız şu an sadece birkaç sert söylem gördüm önceki sayfalarda ve hoşuma gitmedi. Konu sahibinden çok çalışmama nedeni olan insanların bu söylemlere kırılacağını düşündüm.
Her durumda adami sever misin ona bak, adamda potansiyel goruyor musun ona bak.
Ev araba önemli tabi onlar olmadan huzur olmaz
Bu arada eş adayın olan kişi ben olsaydım ve hakkımda böyle düşündüğünü hissetseydim ‘sümüklüye bak asgari ücretle çalışıyor beni beğenmiyor’ der dalga geçerdim. O da sonuçta senden çok kazanan senden daha güzel ve hatta senden daha akıllı kız
Artık evlilikleri ticarete dökmüşler herkes senin gibi düşünmüyo malesef soyut şeyler kimin umrunda ev araba onlara yeter direksiyona sarılıp uyurlar evin çatısına aşık olurlar hey yavrum heyÇalışkansa neden olmasın ? Ben atanacağım benim erkek arkadaşım da ben yaslarda ama o 3-4 bin arası maaş alıyor ama kazandığını zor yetiriyor büyükşehirden dolayı. Yüksek kazançlı olup peşimde olan erkeklerde var. Hiç aklımın ucundan bile ayrılmak geçmedi. Ayrıca ev araba almakta çok saçma geliyor bana 3-4 bin kazanıp ev araba borcuna girmek çok saçma olurdu. Anı yaşamak lazım biraz da
Engelliler de çalışabiliyor çok şükür :)Kendimiz engelli miyiz? Çalışamıyoz mu?
Biliyorum. Ağır engel harici istihdam edilebiliyorlar.Engelliler de çalışabiliyor çok şükür :)
Bu önemli bence. İşler bozulur düzelir, işsiz kalırsın vs. Hayat bu her şey gelir insanın başına. Önemli olan o kişide yeniden kalkacak potansiyel var mı? Artı hayat müşterek, yani o getirsin ben sefasını süreyim de olmaz. Bir hayatı beraber paylaşıyorsanız bunun kolaylığını da zorluğunu da paylaşacaksınız. Adam maddi destek bekler, siz ben çalışmam derseniz o da olmaz mesela.
Benim calismamam ikimizin karariydi. Daha dogrusu ben dusunmuyordum esim de bunu uygun buldu. Bu konuda kimsenin goruşunu umursamiyorum acikcasi, "bizim hayatimizda" iki tarafli memnun olunan bir karar.
Maddi olarak zor zamanlar yaşadik ve tabi ki "ben calişmam naparsan yap duzelt ben oturacagim" demedim, zamaninda oyle gerektigini dusundum gittim işe girdim, az veya cok calistim bi sekilde. Artik calismiyorum.
Sadece para pesinde olsam, getirsin sefa sureyim desem eşimden çok daha iyi maddi durumu olan biriyle de evlenebilirdim rahatça. "Bulabildigim" en parali erkek eşim degil. Ama mutlu olmazdim sanirim.
Hayat siyah ya da beyaz degil. Maddiyati da dusunuyor olmak para için evlenmek degil bana gore.
Sorunlar gözüme batmazdı çünkü birlikte yapabiliriz ne istersek tek taraflı bunların olması bir tarafı da ezik duruma düşürebilir .eğer bende varsa tabi ki onda da birazcık olsun ama yoksa da sorun yapmam dünya malı bugün olur yarın olmaz her koşulda sevmeli insan. Ama şöyle bir şey var bayağı bir yaşa gelmiş ama hiçbir şeyi yok onu da düşünürüm yani bu zamana kadar ne yapmış hiçbir birikim neden yapamamışArkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?