eş nasıl kendine bağlanırki..................

angelsky

Ümmü Eymen olcam inş.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
1.763
33
kızlar kiminle konuşsam annem dahil mutlu olmak için eşini kendine bağlaman lazım diyor ama nasıl yapacağım konusunda fikir veren yok. nasıl yapabilirimki sizce?????????????

sırnaşık şeysevgi ve saygı olduktan sonra herşey kendiliginden gelir zaten cnm baglamanın en buyuk sılahı ıkısı bence baskada bısey yok

öyle kolundan tutup bağlayamayacağına göre
kendi kendine bağlanması lazım erkekler sıkıya pek gelemez
hemen sıkılırlar öyle fazla üzerine düşme aradaki sevgiyi
ve en önemlisi saygıyı koruduğun sürece adamın içinde varsa zaten bağlanacaktır
yoksa sen istedin diye kimse sana bağlanmaz canım benim

Evet bu sorum gelecek için 2 hafta sonrası yani ya hani evlenmeden önce öğüt verirler ya öle söüolar hep zaten 6 yıldır birlikteydik biz nişanlımla ama annem tutturdu eşini kendine bağlaman lazım sen onun herşeyi olmalısın mutlu olmak için diyor ve eşimin her istediğini yapmalıymışım ya ozamnda şımarıyor sinir oluyorum hem kaçan kovalanmaz mı evli bile olsan dimi ama anlamıyorum ya kafam karışıyorfisfisfis

neden sen onun her istediğiniapasın ki o zaman kötü olursun sen
ona her istediğni yaptıracaksın ki iyi olasınjeyyar

Anlayışlı ve sevecen olman yeterlı.Aynı zamandada kendini ezdirmeyeceginin tatlı tatlı mesajlarını ver ki ,gecinmek daha kolay olsun.:1hug:

cnm daha şimdiden böyle tasalara düşme hele bir evlen belki eşin sana ve evine çok bağlı bir koca olcak sen şimdi sadece gelecek güzel günlerini düşün ve mutlu ol .allah bir yastıkta kocatsın

kızlara öyle öğüt verirler
erkeklere fazla şımartma önünü alamazsın derler
hepsi saçmalıkkkkk........
herkes kendi olursa hiç bir sorun çıkmaz
şu büyüklerde bıraksınlar artık şu saçma öğütleri

madem sizinle evlenmiş zaten size ve evinize bağlanmış o..ayrıca bağlamak için bir şey yapmanıza gerek yok bence...saygılı,anlayışlı,sevgili olduğunuz sürece,tatlı dilli olduğunuz sürece zaten sizden kopamaz ki...eğer o bağı çözmüşse oda onun bileceği iş...
sevgiler...

ne güzel söylemişsin tatlım ya evlilerde böyle tavsiyeler istiyorum eşimin üstüne düşerek çok şımartmak istemiyorum ama ilgisizde bırakamak istemiyorum yorumlardan anladığım kadarıyla dengeyi korumam gerekiyor evlilik güzel bişeydir umarım:bbo:

hiçbir zaman eşinizin üstüne fazla düşmeyin ve şimartmayın aksi olduğu zaman sizden kötüsü yoktur...sevdiğinizi her zaman söyleyin,sevgi söylendikçe büyür,tatlı dilli olun ve aradaki saygıyı hiçbir zaman yitirmeyin,konuşurken öyle konuşun ki haklıyken haksız konumuna düşmeyin...evlilik çok güzel ve çok kolay bir kurum ...ama akıllı düşünenler için...herkese ömür boyu mutluluklar diliyorum...
sevgiler...

Politik olmak şart bence.Benim yapamadığım şey maalesef...Kavga etmeden ,istediklerimizi yaptırmak ,eşle kötü olmamak için politik olmak şart bence.Tatlı dilli olup kedi gibi yanında dolaşmak gerekli.Çoğu kadın evlendikten sonra kendini salıyor.Bence bayanlar evlendikten sonra daha bakımlı olmalı.Süsünden püsünden ödün vermemeli.Bu da erkeği bağlama yollarından biri .:1hug:

kızlar kiminle konuşsam annem dahil mutlu olmak için eşini kendine bağlaman lazım diyor ama nasıl yapacağım konusunda fikir veren yok. nasıl yapabilirimki sizce?????????????

halam ben daha yeni evliyken bana bir övüt vermişti.ben bunu uyguladım.faydasıda var.ama size nekadar doğru gelir bilemem.halamın öğüdü şöyleydi.erkeğini elinde tutmak istiyorsan.
1.evinin içinde kadını.
2.çocuklarının anası.
3.dışarda hanımı.
4.yatağında o......su olacaksın der.fazla vıdı vıdı yapmicaksın.konuşacan zamanı iyi ayarlicaksınki karşında sana cevap veremesin yada üste çıkamasın derdi.kesinlikle kıskandını belli etmiceksin.eğer onu kıskandını bilirse bunu sana karşı kullanır.sen onun peşinden koşmicaksın o senin peşinden koşacak.(ama fazla koşturmayın yan tesirleri oluyor. bende öle oldu da birazcık) herzaman bakımlı ve güzel olacaksın evin içinde bile olsa.akşamları eşofmanla yada pijamalarla karşısına çıkmicaksin.hem kendin için hemde eşinin gözüne hitap edeceksin derdi.ben bunu herzaman aklımda tutmuşumdur.bende işe yaradı fazlasıyla.

saygı sevgi ailede en başta gelir canım onun her dediğini yapacaksın diye bir şey olmaz,sen hep eşinin dediğini yaparsan pısırık olur yine saygıyı yitirirsin.Her şeyi karşılıklı konuşarak birbirinizin fikrini sorarak yapmalısın.Sevgi sözlerini de bu arada eksik etme,tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır,eşine hitap edişine dikkat edersen , erkek dayanamaz zaten bir dediğini iki etmez.:1hug::1hug:

Eşim düşünsün dursun kendime nasıl bağlarım diye :icecream:
Bunu düşündükçe daha çok bağlanıyor bana:smiley-cool:

Başkaaaaaa??? evde kadın, çocukların anası, dışarda hanım yatakta o....., olacağız peki beyefendiler ne yapacaklar bu sırada?
Ben kalın bir urgan bulup bağladım kendime birde kör düğüm attım üstüne 18 yıldır çözmeye uğraşıyor hala beceremedi, öyle bir bağladımki zor çözer artık :dance:

Ne mutlu sana basen bunu başaraşmışsın demekki ama biz bir yolun başındayız ve bu konuda deneyimsiziz binbir zahmetle kuracağımız yuvanın hayatımızı (benim ve eşimin) zehir etrmesi yerine güzellikler katmasını istiyorum ve sizin yorumlarınızdan gerçekten faydalanıyorum hepinize çok teşekkürler kıslara.s.a.s.

onu annene sorsana nasıl bağlanırmış..
ben anlamıyorum şu büyüklerin öğütlerini ya
onların bu tarz yorumlarını dinledikçe kötüye gidiyor
ya anam bizim erkekler yeni siiznkiler eski aynı değiller aynı uygulamaya gelmezz

eşini kendine bağlaman lazım diye bir şey yok bence o zaman eşinde seni kendisine bağlamak için uğrasın neden hep bayanlar çabalıyor. Saygı sevgi olduktan sonra zaten herşey tıkır tıkı ilerliyor sadece kendin çırpınmalısın ama her dediğini yapmalıyım diye düşünme eşinde çırpınsın boşver eskilerin lafı o erkeği eve bağla, kendine bağla oooo ne yaparsan yap doyumsuz karatersizse ağzınla kuş tutsan gidecekse yine gider sen dürüst ol olduğun gibi ol canım bence.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…