madem sizinle evlenmiş zaten size ve evinize bağlanmış o..ayrıca bağlamak için bir şey yapmanıza gerek yok bence...saygılı,anlayışlı,sevgili olduğunuz sürece,tatlı dilli olduğunuz sürece zaten sizden kopamaz ki...eğer o bağı çözmüşse oda onun bileceği iş...
sevgiler...
ne güzel söylemişsin tatlım ya evlilerde böyle tavsiyeler istiyorum eşimin üstüne düşerek çok şımartmak istemiyorum ama ilgisizde bırakamak istemiyorum yorumlardan anladığım kadarıyla dengeyi korumam gerekiyor evlilik güzel bişeydir umarım:bbo:
kızlar kiminle konuşsam annem dahil mutlu olmak için eşini kendine bağlaman lazım diyor ama nasıl yapacağım konusunda fikir veren yok. nasıl yapabilirimki sizce?????????????
halam ben daha yeni evliyken bana bir övüt vermişti.ben bunu uyguladım.faydasıda var.ama size nekadar doğru gelir bilemem.halamın öğüdü şöyleydi.erkeğini elinde tutmak istiyorsan.
1.evinin içinde kadını.
2.çocuklarının anası.
3.dışarda hanımı.
4.yatağında o......su olacaksın der.fazla vıdı vıdı yapmicaksın.konuşacan zamanı iyi ayarlicaksınki karşında sana cevap veremesin yada üste çıkamasın derdi.kesinlikle kıskandını belli etmiceksin.eğer onu kıskandını bilirse bunu sana karşı kullanır.sen onun peşinden koşmicaksın o senin peşinden koşacak.(ama fazla koşturmayın yan tesirleri oluyor. bende öle oldu da birazcık) herzaman bakımlı ve güzel olacaksın evin içinde bile olsa.akşamları eşofmanla yada pijamalarla karşısına çıkmicaksin.hem kendin için hemde eşinin gözüne hitap edeceksin derdi.ben bunu herzaman aklımda tutmuşumdur.bende işe yaradı fazlasıyla.
Başkaaaaaa??? evde kadın, çocukların anası, dışarda hanım yatakta o....., olacağız peki beyefendiler ne yapacaklar bu sırada?
Ben kalın bir urgan bulup bağladım kendime birde kör düğüm attım üstüne 18 yıldır çözmeye uğraşıyor hala beceremedi, öyle bir bağladımki zor çözer artık :dance:
Evet bu sorum gelecek için 2 hafta sonrası yani ya hani evlenmeden önce öğüt verirler ya öle söüolar hep zaten 6 yıldır birlikteydik biz nişanlımla ama annem tutturdu eşini kendine bağlaman lazım sen onun herşeyi olmalısın mutlu olmak için diyor ve eşimin her istediğini yapmalıymışım ya ozamnda şımarıyor sinir oluyorum hem kaçan kovalanmaz mı evli bile olsan dimi ama anlamıyorum ya kafam karışıyorfisfisfis