- 13 Haziran 2008
- 807
- 4
- 42
halam ben daha yeni evliyken bana bir övüt vermişti.ben bunu uyguladım.faydasıda var.ama size nekadar doğru gelir bilemem.halamın öğüdü şöyleydi.erkeğini elinde tutmak istiyorsan.
1.evinin içinde kadını.
2.çocuklarının anası.
3.dışarda hanımı.
4.yatağında o......su olacaksın der.fazla vıdı vıdı yapmicaksın.konuşacan zamanı iyi ayarlicaksınki karşında sana cevap veremesin yada üste çıkamasın derdi.kesinlikle kıskandını belli etmiceksin.eğer onu kıskandını bilirse bunu sana karşı kullanır.sen onun peşinden koşmicaksın o senin peşinden koşacak.(ama fazla koşturmayın yan tesirleri oluyor. bende öle oldu da birazcık) herzaman bakımlı ve güzel olacaksın evin içinde bile olsa.akşamları eşofmanla yada pijamalarla karşısına çıkmicaksin.hem kendin için hemde eşinin gözüne hitap edeceksin derdi.ben bunu herzaman aklımda tutmuşumdur.bende işe yaradı fazlasıyla.
ay vallahi ne bu ya bu kadarda kendimiş yıpratamam yok şöyle ol yok böyle evde pijamayla eşofmanla oturma oldu o zaman erkek de öyle olsun bırakın allah aşkına arkdaşalar bu kadar yıpratmayın kendinizi.:tomato: