- 6 Temmuz 2023
- 6.017
- 23.297
- 268
- Konu Sahibi gelengiden
-
lütfen senin ihtiyaçlarını isteklerini halletmediğim zaman gel karşıma çık yapmadın de” demişti evet doğru bir dediğim asla iki olmuyor
bilezik takı makı merakım yok maalesef isteğimde yok, evi aldı yakında arabam olacak alışverişe çıkıyorum yiyorum tatillere gidiyoruz da hanımefendi bir şeyi almanın istemenin sonu bende var daha ne isteyebilirim ki airfrey istedim gittik en iyisini aldık geldik ben ne yapabilirim daha fazlaSiz demek ki harcamayi bilmiyorsunuz. Eşim karsima gecip şunu söylese ailesine verecek para bulamazdi benim "istek ve ihtiyaclarimdan" dolayi.Ulkenin en zenginlerinden degilse kocaniz...
En çok eşim kazanıyor diye her şeyi eşimin mi üstlenmesi gerekiyor peki?Eşiniz evinin ihtiyaçlarını karşılıyorsa bence karışamazsiniz, onlar da ailesi parasını kazanan üzerine düşen sorumluluğu yaptıktan sonra geri kalan parasını istediği gibi harcar
Şunu da belirteyim zar zor aklıma bir arsa al küçük bir ev dik çoluk çocuk olunca koşar oynar dedim tamam dedi 1-2 yıla hallederiz dediSiz demek ki harcamayi bilmiyorsunuz. Eşim karsima gecip şunu söylese ailesine verecek para bulamazdi benim "istek ve ihtiyaclarimdan" dolayi.Ulkenin en zenginlerinden degilse kocaniz...
BayıldımSiz demek ki harcamayi bilmiyorsunuz. Eşim karsima gecip şunu söylese ailesine verecek para bulamazdi benim "istek ve ihtiyaclarimdan" dolayi.Ulkenin en zenginlerinden degilse kocaniz...
bilezik takı makı merakım yok maalesef isteğimde yok, evi aldı yakında arabam olacak alışverişe çıkıyorum yiyorum tatillere gidiyoruz da hanımefendi bir şeyi almanın istemenin sonu bende var daha ne isteyebilirim ki airfrey istedim gittik en iyisini aldık geldik ben ne yapabilirim daha fazla
Yok ya ülke zengini değil birden fazla işi var çok hareketli bir adam her yerden iş çıkarabiliyor.
Evli olduğumdan beri elektrik doğalgaz ne gelmiş bilmem bu da kötü birşey işte takip edemiyorum maaşlı bir adam değil ki.
Daha çok aldırın madem öyle sizde araba modeli yenileyin 2 ayda bir yada sizin çevreyede yardımcı olsun mesela sizde yokmu kardeş aklıma bunlar geliyor siz rahatsız olduğunuz için durumdan yoksa baksanıza bunları o düşünmeli aslında eşiniz.Size demiski açık açık senden esirgemiyorum karışma.Bunun üzerine nasıl gidilir ne yapılabilir.Hani üstüne gidilince gemileri yakmasın.bilezik takı makı merakım yok maalesef isteğimde yok, evi aldı yakında arabam olacak alışverişe çıkıyorum yiyorum tatillere gidiyoruz da hanımefendi bir şeyi almanın istemenin sonu bende var daha ne isteyebilirim ki airfrey istedim gittik en iyisini aldık geldik ben ne yapabilirim daha fazla
Yok ya ülke zengini değil birden fazla işi var çok hareketli bir adam her yerden iş çıkarabiliyor.
Evli olduğumdan beri elektrik doğalgaz ne gelmiş bilmem bu da kötü birşey işte takip edemiyorum maaşlı bir adam değil ki.
E daha ne ya, madem terapiye başladın bir terapi de kendin için al. Bu ne hırs? Adam ailesi için çalışıyor, seni asla mağdur etmiyor el üstünde tutuyor kalanını ailesi ile paylaşıyor. Ne var bunda?bilezik takı makı merakım yok maalesef isteğimde yok, evi aldı yakında arabam olacak alışverişe çıkıyorum yiyorum tatillere gidiyoruz da hanımefendi bir şeyi almanın istemenin sonu bende var daha ne isteyebilirim ki airfrey istedim gittik en iyisini aldık geldik ben ne yapabilirim daha fazla
Ne saçma ya, adam da sizin kölenizdi.ne kadar param olursa olsun eşimin kardeşlerinin düğün masraflarını karsilamasina gönlüm razı olmaz. bana ne herkes kendi evlensin. tamam üzerimize düşeni yaparm hatta fazlasını da yaparım da düğün masrafını altına sokamaz kimse eşimi. valla isteyin durun aylık hesabımda 20 bin tl lik altin biriktireceksin diyin, atıyorum aylık 1000 euro banka hesabımda bıraksın diyin. takı takmayı sevmeyebilirsiniz ama birikimi bakmada yapın şifreyi de sadece siz bilin.madem önüne gecemiyorsunuz sizin icin de bunları yapacak.
ahhahahahahahaja merak etme mahkeme salonunda çalışıyorum zaten. adam benim kölem değil bende onun değilim merak etmeyin. ama herkesin bir kök ailesi bir de çekirdek ailesi vardır. kök aile bir zahmet anne ve baba olarak evlatlarını evlendirmeli öteki oğullarından kardeşlerini evlendirmesini beklememeli. kardeş araba modeli yenileyecek haldir haldir çalışan abi onun düğününü yapacak. ne münasebet? herkesin dünya görüşü aynı olamaz yengeç hanim. ben böyle düşünüyorum, sizin görüşünüzdur saygı duyarım. ben konusahibini haklı buluyorum. bi zahmet evlenecek olan taşın altına koysun elini abiden medet ummasinNe saçma ya, adam da sizin kölenizdi.
Bu ülkenin kadınları ayrı cins, erkekleri ayrı cins.
"Kardeşine düğün falan yapamazsın, bana her ay bin Euro banka hesabıma at!!!" diyen kadının yeri bence mahkeme salonudur, sonra alsın nafakasını ne yaparsa yapsın.
Bu ne terbiyesizlik
terbiyesiz sensinNe saçma ya, adam da sizin kölenizdi.
Bu ülkenin kadınları ayrı cins, erkekleri ayrı cins.
"Kardeşine düğün falan yapamazsın, bana her ay bin Euro banka hesabıma at!!!" diyen kadının yeri bence mahkeme salonudur, sonra alsın nafakasını ne yaparsa yapsın.
Bu ne terbiyesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?