-
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Benimde sorunum bunu bana soyleme uslubuyla ilgili birden parladi ben oyle soyleyince. Aslinda butun olay esimin bir arkadasi var cocujluk arkadasi bu adam bekar ve tek maasli. Yillardir calisiyor. Gecen gun yanimda konusurken bu adam sifir araba almis. Esim o gunden bu yana dusunceli. Bende dusundukce yeni yeni birlestiriyorum birseyleri evet ben o kardesime para gonderdim ama bunu bastan kabul etmisti zaten. Suresiyle ilgili bisey konusmadik. Hem kabul edip sonrada nasilnboyle davranir aklim almiyor. Cocugumuz henuz yok ve ciddi ciddi dusunuyoruz.
Kardesime her ay 500 tl yolluyorum alacagim telefon 2300 tl idi. Saglik sorunu olan ablam evli ama esinin isi kotu ve gecinmekte zorlaniyorlardi. Onada her ay 250 tl odedik adam basi. 12 ay.
Esim ailesine para yollamiyor onlarin durumu iyi. Zaten iyi olmasada ben yollayacagini sanmiyorum. Maasdan ne kadar artirirsa biriktiriyor altin aliyor. Eve esim bakiyor butun maasiyla benim maasida benim birikim hesabimda biriktiriyoruz.
Aslında çok da bir para göndermemişsiniz bence normalBenimde sorunum bunu bana soyleme uslubuyla ilgili birden parladi ben oyle soyleyince. Aslinda butun olay esimin bir arkadasi var cocujluk arkadasi bu adam bekar ve tek maasli. Yillardir calisiyor. Gecen gun yanimda konusurken bu adam sifir araba almis. Esim o gunden bu yana dusunceli. Bende dusundukce yeni yeni birlestiriyorum birseyleri evet ben o kardesime para gonderdim ama bunu bastan kabul etmisti zaten. Suresiyle ilgili bisey konusmadik. Hem kabul edip sonrada nasilnboyle davranir aklim almiyor. Cocugumuz henuz yok ve ciddi ciddi dusunuyoruz.
Kardesime her ay 500 tl yolluyorum alacagim telefon 2300 tl idi. Saglik sorunu olan ablam evli ama esinin isi kotu ve gecinmekte zorlaniyorlardi. Onada her ay 250 tl odedik adam basi. 12 ay.
Esim ailesine para yollamiyor onlarin durumu iyi. Zaten iyi olmasada ben yollayacagini sanmiyorum. Maasdan ne kadar artirirsa biriktiriyor altin aliyor. Eve esim bakiyor butun maasiyla benim maasida benim birikim hesabimda biriktiriyoruz.
Eşinin üslubu çok kötü ..Benimde sorunum bunu bana soyleme uslubuyla ilgili birden parladi ben oyle soyleyince. Aslinda butun olay esimin bir arkadasi var cocujluk arkadasi bu adam bekar ve tek maasli. Yillardir calisiyor. Gecen gun yanimda konusurken bu adam sifir araba almis. Esim o gunden bu yana dusunceli. Bende dusundukce yeni yeni birlestiriyorum birseyleri evet ben o kardesime para gonderdim ama bunu bastan kabul etmisti zaten. Suresiyle ilgili bisey konusmadik. Hem kabul edip sonrada nasilnboyle davranir aklim almiyor. Cocugumuz henuz yok ve ciddi ciddi dusunuyoruz.
Ayda 500 lira verdiği için mi bosanacak :))Ayni seyi esiniz yapsa uslubunuz ne olurdu? Uslubu birakin da adam sizi hala bosamadigi icin sukredin.
İnanılmazsınız gerçekten. Sayfalarca eşiniz haklı denmiş hala söyleme uslubuna takıldım, baştan kabul etmişti vs yazmışsınız. Sizin erkek versiyonlarınız yüzünden kaç kadın sinir hastası olup boşanıyor. Eşiniz erkek diye haksız mı diyelim. Adam o kadar haklı ki... Adam da peygamber sabrı varmış, en sonunda patlamış. Siz kendinizi haklı sanmaya devam edin. Umarım eşiniz durumu farkeder ve kendini seven bir kadınla evlenir. Kimse kusura bakmasın, bu derece aileci olan insanlar eşlerini sevmiyorlar. Kardeşinizin telefonunun eski olmasına üzülüyorsunuz da eşinizin otobüse binmesine hiç mi üzülmüyorsunuz? Evde fırın bozukken annesine mutfak yaptıran adama da yorumum aynıdır, annen annen de eşin eşek başı mı? Çocuğunuz olmadığı isabet olmuş, çünkü sizin zaten bir çocuğunuz var.Benimde sorunum bunu bana soyleme uslubuyla ilgili birden parladi ben oyle soyleyince. Aslinda butun olay esimin bir arkadasi var cocujluk arkadasi bu adam bekar ve tek maasli. Yillardir calisiyor. Gecen gun yanimda konusurken bu adam sifir araba almis. Esim o gunden bu yana dusunceli. Bende dusundukce yeni yeni birlestiriyorum birseyleri evet ben o kardesime para gonderdim ama bunu bastan kabul etmisti zaten. Suresiyle ilgili bisey konusmadik. Hem kabul edip sonrada nasilnboyle davranir aklim almiyor. Cocugumuz henuz yok ve ciddi ciddi dusunuyoruz.
Ablaniza birsey demiyorum.ama kardesiniz icin vur diyince oldurmussunuz..illa süre mi konuşmanız lazım..o zaman önümüzdeki 20 yıl daha para yollayın..iş bulamadı,askerde,evlenecek vs vs...haksizsiniz kabul edin..Benimde sorunum bunu bana soyleme uslubuyla ilgili birden parladi ben oyle soyleyince. Aslinda butun olay esimin bir arkadasi var cocujluk arkadasi bu adam bekar ve tek maasli. Yillardir calisiyor. Gecen gun yanimda konusurken bu adam sifir araba almis. Esim o gunden bu yana dusunceli. Bende dusundukce yeni yeni birlestiriyorum birseyleri evet ben o kardesime para gonderdim ama bunu bastan kabul etmisti zaten. Suresiyle ilgili bisey konusmadik. Hem kabul edip sonrada nasilnboyle davranir aklim almiyor. Cocugumuz henuz yok ve ciddi ciddi dusunuyoruz.
Durumumu iyi cok sukur paraya ihtiyacimiz yok
Aynen ya....ailem; bana ,okuttuk, yapacağımızı yaptık.gir bir ise çalış ,elin ayağın tutuyor dese ,utancından ölürüm.Durumu çok iyi olan paraya ihtiyacı olmayan insanın çalışmadan da geçinebilmesi lazim sizin ne eviniz ne arabanız var, bugün ikinizin de sağlık durumu kötü olsa ve çalışamasanız ne olacak? Cidden utanmadan bi de söylediniz mi genç çalışabilir konumdaki kardeşimin telefonu eksik onu da alalım diye. Insanlar cidden karşıdaki insan kim olursa olsun sesini çıkarmayınca sömürmeye hazır
Şu yazdıklarınızdan sonra eşiniz daha da haklı geldi gözüme.Benimde sorunum bunu bana soyleme uslubuyla ilgili birden parladi ben oyle soyleyince. Aslinda butun olay esimin bir arkadasi var cocujluk arkadasi bu adam bekar ve tek maasli. Yillardir calisiyor. Gecen gun yanimda konusurken bu adam sifir araba almis. Esim o gunden bu yana dusunceli. Bende dusundukce yeni yeni birlestiriyorum birseyleri evet ben o kardesime para gonderdim ama bunu bastan kabul etmisti zaten. Suresiyle ilgili bisey konusmadik. Hem kabul edip sonrada nasilnboyle davranir aklim almiyor. Cocugumuz henuz yok ve ciddi ciddi dusunuyoruz.
Eşinin üslubu çok kötü ..
Zaten gözüme batıyordu dese yardimimi 500 den 1000 e çıkartırım ki tersim pistir ..
Kendi napmis bugune kadar da bir araba alamamış ?? Bende onu söylerdim size mi guvenmis ?
Sizin paranız sizin tasarrufunuzdaki zaten birikim de yapiyormussunuz ..
2300 e telefon almayıp araba mi alacakmis
Ben kardeşime telefon alırdım ..
Aynen..eşinin parası da kendi tasarrufunda olsun ve evi geçindirmesin bu durumda bence.
konu sahibinin de sorma hakkı olmaz bu durumda, ev arkadaşı gibi takılırlar.
Evi ortak gecindirip kadının kalan parasını birikime ayırıyorlarmis ..eşinin parası da kendi tasarrufunda olsun ve evi geçindirmesin bu durumda bence.
konu sahibinin de sorma hakkı olmaz bu durumda, ev arkadaşı gibi takılırlar.