Eş kişilerinin çocuktan boşanması?

Ben kendi adıma konuşarak yorumunuzu cevaplamak istiyorum. Biz de kumar ve ilgisizlik vardı. Varigini yoğunu satan, çocuğun ve eşin birikimini alan ve inatla devam eden bu nedenle evle ilgili sorumluluğunu yerine getirmeyen ve ilgisiz olan bir eşi bosuyorum kısacası.

Çocuğu görmesi,alması konusunda hiçbir şekilde kisitlamadim kisitlamamda görmek istediği her zaman gorebilir onda da sıkıntım yok.

İcraya verme konusunda mahkeme kararında verilen bir nafakayı ödememe takdirinde koyucam. Ben zaten çalışıyorum ve halen eşimin borcunu ödüyorum. Kendi gonlunden kopup verse ben zaten bir problem çıkarmam ama çocuğun ihtiyaçlarıni gönül rızası ve mahkeme kararı ile hiç bir şekilde karşılamayan eşe de bunu yapmak hakkım geliyor bana

Evet evlilik bir ortaklik. Kadın için erkek için de sorumlulugu olan birşey. Kadın gozuyle bakarak ve Türkiye şartında erkekler eşini aldatmasa, dövmese, evin rızkını kumarda pavyonda harcamasa kolay kolay kimsenin tak diye bosanacagini düşünmüyorum. Ve şundan eminim kadınlar en son raddeye gelene kadar sabreder. Bu sabirdan kaynaklı kadın için bitmisse bitmiştir bu evlilik. Yetiştirilme tarzımız kadın olarak bu toplumda zaten yuvana sahip çık modunda olduğu için kadınlar evlilikte daha çok özveri gösteren ve yıpranan taraf olduğunu düşünüyorum

Eşler boşandıktan sonra kendi hayatlarini kurmakta özgür. Ama dediğimiz ortaklıktan doğan cocugun sorumluluğu bence anne babanindir. Ben erkeklerin eşlerine eziyet olsun diye çocukları kullanmalarına katlanamiyorum.

Düşüncelerin için teşekkür ederim.

Ben mutlu anne mutlu çocuk düşüncesine katılıyorum. Anne ne kadar mutluysa çocuk o kadar mutludur. Evdeki gerilim, şiddet emin olun çocuğu daha çok etkiliyor

Tamamen erkek bakış açısıyla yazmışsınız. Kendi çocuğuna "2 saat gördüğüm çocukla nasıl bağ kurayım" diyen adama haklı diyorsunuz yetmiş boşanma durumunda kadınların daha avantajlı olduğunu savunmuşsunuz. Gerçekten çok ilginçsiniz. Her nerden bakıyorsanız alem çok başka görünüyor size.

Bunları yazan kişi ya erkektir ya da ilk eşinden çocuğu olup boşanmış bir erkeğin 2. eşi! Hangisisiniz?

Eski mesajlarınıza baktım şimdi. Hiç şaşmaz değil mi? Aynen üstteki mesajımda yazdığım gibiymiş durumunuz. Erkek değilmişsiniz ama çocuklu ve boşanmış bir erkeğin 2. eşiymişsiniz. Biraz daha okuyayım bakalım, neler çıkacak?

Hiç şaşırmadım 2. eş olmasına.
Kendisi çocukla boşansa ve bu durumu yaşasa anında isyan edip mahkemeye başvuru.

İkinci eşmiş! Artık öyle tecrübe edinmişim ki şu hayatta, üslubundan hayat hikâyesini anlayabiliyorum ya. Bir de kendilerini öve öve bitiremezler mi, şaşkınlıkla okuyorum. Atalarımız ne demiş: Büyük lokma ye, büyük söz söyleme. Ülkemizde kadınlar gaza gelip boşanıyormuş da bilmem ne de… Hadi ya, ciddi misiniz? Dövüle dövüle elinden parası alınan kadın da mı gaza geliyor acaba? Ya da eski bir konuya verdiğiniz cevabı okuyun kendiniz. “Eşim beni birinci plana almayıp eski eşini ve çocuğunu önemsese bir dakika durmam” mealinde yazmışsınız. O zaman böyle bir durum yaşayıp boşanırsanız cevabımız şöyle olur: “Eften püften bir sebeple gaza gelip boşanmışsınız.” Adil bir cevap olur sanırım!

Ben çoğu kadının son noktaya gelene kadar direndiğini düşünüyorum gaza gelen daha çok erkekler bence

Böyle şeyler okudukça ileride çocuk sahibi olmak hiç istemiyorum ya
Allah erkekleri bildiği gibi yapsn çocuklarını kadının başına atıp kayboluyorlar
Zaten boşanınca erkekler rahat olan kadın ve çocuklara oluyor.çevremde ne kadar boşanan varsa erkekler hemen sevgili yapıp ya evlendi ya nişanlandı.kadınlarsa 2-3 çocukla bir başına kaldı.ben çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum büyük sorumluluk özellikle anne için.

Yazdıklarına bakılırsa kadınların boşanma durumunu uzun uzun ve çok detaylı düşünmüş ve kendince kadınların durduk yere boşandığına karar verip buna inanmak istemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…