- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
- 73
Bu erkeklerin kendini bulunmaz Hint kumaşı sanması da bir tuhafay ne nimet ne nimet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu erkeklerin kendini bulunmaz Hint kumaşı sanması da bir tuhafay ne nimet ne nimet
sorma ya hepsi aynı zaten neyin egosu anlamadım. bu genelde yakışıklı erkeklerde de yok zaten hep tipsizler kendilerini birşey sanıyorBu erkeklerin kendini bulunmaz Hint kumaşı sanması da bir tuhaf
Aynen bence komplekslerini böyle kapatıyorlarsorma ya hepsi aynı zaten neyin egosu anlamadım. bu genelde yakışıklı erkeklerde de yok zaten hep tipsizler kendilerini birşey sanıyor
evet bende öyle düşünüyorumAynen bence komplekslerini böyle kapatıyorlar
Aynen iyi dikkat edin birşeye benzemeyen kadın yada erkek de acayip bir özgüven kendini beğenme ego vardırevet bende öyle düşünüyorum
geldi yine saçmalama perileri :)
ben kızım bana yük mü diyorum? ne alakası var tüm maddi manevi yükü benim üzerimde farkındaysanız. benim şikayetçi olduğum kızım mı bunu mu anladınız? o zaman algılama sorununuz var. biraz kişisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye ederim belki algı tarafınızı geliştirirsiniz. benim bir adamla aynı evde yaşamamdan size ne hanımefendi? hayat benim hayatım ister evlenirim ister başka biriyle aynı evde yaşarım bu size niye batıyor 1 sene geçti üstünden mevzunun nerdeyse hala o konuyu konuşuyorsunuz boş boş yorum yapmayın!
evet aşırı zor herşey üstümüzde tabiki bunalıma gireriz hayat yaşamıyoruz ki. en zor zamanları bunlar ileride büyüdüklerinde bizimle kalmak istemeyecekler o zaman kolaylaşıcak ama yaş da geçiyor. annelik kölelik ya
Özel hayatım yok diyen sensin bende diyorum ki sen özel hayatıni gayet yaşadın . Ayrıca muhakeme yeteneği kişisel gelişim kitaplarıyla gelişmez algim açık şekerim ben mühendisim . Burada insanlar sana yüz kere nafaka arttırım davası aç adamla birebir ilesitime geçme dedi biri de bendim . Evet sen hep kızının sana yuk olmasından yakiniyorsun . Çocuk insanı bazen delirtir , yorar , mahveder ama sen çocuğu aldığın ve baktığın için zararda olan taraf olarak görüyorsun. Maddi olarak daha fazla nafaka talep edebilirsin en doğal hakkin da zaten bunun yolu da dava acmakti yüz kere de yazdı insanlar . Ister evlenirsin , ister bekar gezersin algı problemi yaşayan ben degilim sensin sürekli mağdurum, kötüyüm ,bilmem neyim . Sorunlu tipleri hayatını sokup sokup sorumluyu çocuğun yapamazsin . Ve evet senin yaptığın bu . Çocuk annede kalıyor maddi manevi yuku sirtlaniyor adaletli mi hayır ? Kim dedi çocuk bakımında adalet olduğunu size ? Siz bosaninca ve çocuğu alınca tamamen çocuksuz bekar günlerinize mi dönersiniz sandınız ?cocuk için kendimi paralıyorum özel bir hayatım bile yok bak hala nafakayı yatırması için her seferinde
mühendis olmanız algınızın çok açık olduğu anlamına gelmez.Özel hayatım yok diyen sensin bende diyorum ki sen özel hayatıni gayet yaşadın . Ayrıca muhakeme yeteneği kişisel gelişim kitaplarıyla gelişmez algim açık şekerim ben mühendisim . Burada insanlar sana yüz kere nafaka arttırım davası aç adamla birebir ilesitime geçme dedi biri de bendim . Evet sen hep kızının sana yuk olmasından yakiniyorsun . Çocuk insanı bazen delirtir , yorar , mahveder ama sen çocuğu aldığın ve baktığın için zararda olan taraf olarak görüyorsun. Maddi olarak daha fazla nafaka talep edebilirsin en doğal hakkin da zaten bunun yolu da dava acmakti yüz kere de yazdı insanlar . Ister evlenirsin , ister bekar gezersin algı problemi yaşayan ben degilim sensin sürekli mağdurum, kötüyüm ,bilmem neyim . Sorunlu tipleri hayatını sokup sokup sorumluyu çocuğun yapamazsin . Ve evet senin yaptığın bu . Çocuk annede kalıyor maddi manevi yuku sirtlaniyor adaletli mi hayır ? Kim dedi çocuk bakımında adalet olduğunu size ? Siz bosaninca ve çocuğu alınca tamamen çocuksuz bekar günlerinize mi dönersiniz sandınız ?
aslında o ego ve kendini beğenmişlik tamamen kompleksten doğru söylüyorsunuz :)Aynen iyi dikkat edin birşeye benzemeyen kadın yada erkek de acayip bir özgüven kendini beğenme ego vardır
Oysa içten içe bilirler kendilerini