• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiği bir kuruşu bile helal etmiyormuş!

geldi yine saçmalama perileri :)
ben kızım bana yük mü diyorum? ne alakası var tüm maddi manevi yükü benim üzerimde farkındaysanız. benim şikayetçi olduğum kızım mı bunu mu anladınız? o zaman algılama sorununuz var. biraz kişisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye ederim belki algı tarafınızı geliştirirsiniz. benim bir adamla aynı evde yaşamamdan size ne hanımefendi? hayat benim hayatım ister evlenirim ister başka biriyle aynı evde yaşarım bu size niye batıyor 1 sene geçti üstünden mevzunun nerdeyse hala o konuyu konuşuyorsunuz boş boş yorum yapmayın!
evet aşırı zor :KK43: herşey üstümüzde tabiki bunalıma gireriz hayat yaşamıyoruz ki. en zor zamanları bunlar ileride büyüdüklerinde bizimle kalmak istemeyecekler o zaman kolaylaşıcak ama yaş da geçiyor. annelik kölelik ya
cocuk için kendimi paralıyorum özel bir hayatım bile yok bak hala nafakayı yatırması için her seferinde
Özel hayatım yok diyen sensin bende diyorum ki sen özel hayatıni gayet yaşadın . Ayrıca muhakeme yeteneği kişisel gelişim kitaplarıyla gelişmez algim açık şekerim ben mühendisim . Burada insanlar sana yüz kere nafaka arttırım davası aç adamla birebir ilesitime geçme dedi biri de bendim . Evet sen hep kızının sana yuk olmasından yakiniyorsun . Çocuk insanı bazen delirtir , yorar , mahveder ama sen çocuğu aldığın ve baktığın için zararda olan taraf olarak görüyorsun. Maddi olarak daha fazla nafaka talep edebilirsin en doğal hakkin da zaten bunun yolu da dava acmakti yüz kere de yazdı insanlar . Ister evlenirsin , ister bekar gezersin algı problemi yaşayan ben degilim sensin sürekli mağdurum, kötüyüm ,bilmem neyim . Sorunlu tipleri hayatını sokup sokup sorumluyu çocuğun yapamazsin . Ve evet senin yaptığın bu . Çocuk annede kalıyor maddi manevi yuku sirtlaniyor adaletli mi hayır ? Kim dedi çocuk bakımında adalet olduğunu size ? Siz bosaninca ve çocuğu alınca tamamen çocuksuz bekar günlerinize mi dönersiniz sandınız ?

Özel hayatım yok diyen sensin bende diyorum ki sen özel hayatıni gayet yaşadın . Ayrıca muhakeme yeteneği kişisel gelişim kitaplarıyla gelişmez algim açık şekerim ben mühendisim . Burada insanlar sana yüz kere nafaka arttırım davası aç adamla birebir ilesitime geçme dedi biri de bendim . Evet sen hep kızının sana yuk olmasından yakiniyorsun . Çocuk insanı bazen delirtir , yorar , mahveder ama sen çocuğu aldığın ve baktığın için zararda olan taraf olarak görüyorsun. Maddi olarak daha fazla nafaka talep edebilirsin en doğal hakkin da zaten bunun yolu da dava acmakti yüz kere de yazdı insanlar . Ister evlenirsin , ister bekar gezersin algı problemi yaşayan ben degilim sensin sürekli mağdurum, kötüyüm ,bilmem neyim . Sorunlu tipleri hayatını sokup sokup sorumluyu çocuğun yapamazsin . Ve evet senin yaptığın bu . Çocuk annede kalıyor maddi manevi yuku sirtlaniyor adaletli mi hayır ? Kim dedi çocuk bakımında adalet olduğunu size ? Siz bosaninca ve çocuğu alınca tamamen çocuksuz bekar günlerinize mi dönersiniz sandınız ?
mühendis olmanız algınızın çok açık olduğu anlamına gelmez.
okuduğunuzu anlamıyorsanız mühendis olmanız neyi ifade ediyor ki? ben kızımı yük olarak görmüyorum o benim en büyük şansım burada şikayet ettiğim kızım değil bunu anlayamıyorsanız ve okuduğunuzu farklı şekilde algılıyorsanız okuduğunuz bölüm çok anlamsız bana göre.
ben zaten nafaka arttırma davası açtım. ben kızımı tek başıma yapmadım, hayatıma da saçma sapan dediğiniz kaç kişiyi soktum? ben boşandığımdan beri ilk ilişkim buydu benim siz ne konuşuyorsunuz bilip bilmeden? burada bir konu açtım diye tüm benim hayatımı biliyor olamazsınız, ona göre yorum yapacaksınız. hayatım yok evet ama neden özel hayatım yok biliyor musunuz? babası senede 3 kez 1 er gün aldığı için bir hayatım yok. tüm hayatım kızım ve ben bundan şikayetçi değilim benim şikayet ettiğim babasının maddi manevi kızının yanında durmaması. okuduğunuzu anlamıyorsanız rica ediyorum konumda bulunmayın.

Back