• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş kişilerinin çocuktan boşanması?

1 gün bile beklemeden ver icraya
İlerde bi sevgili yapar kendine
Kendi evladından kar ettiği parayı onun çocuğuna harcar
Neler gördü bu gözler
Kendi çocuğunun servis parasını bile vermeyip sevgilisinin çocuğunu koleje gönderen.....var
Ne kansız insanlar var ya

Sıkıntımı net anlatamamis olabilirim. Siz de diyebilirsiniz eşinizi siz seçtiniz iyice ölçüp tartsaydiniz diye ama malesef bilemedim...

Boşanmak konusunda kararım net orası ayrı mesele. Ancak oğluma böyle davranmasini aklım almıyor üzülüyorum sadece. Geçirdiğim bu süreci çoğu zaman buraya yazdım. Gerçekten çok destek veren içimi rahatlatan insanlar oldu sayelerinde guclendim diyebilirim. Anonim olmak burada içimi dökmek istedim

Bu arada vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim 😇
Üzülmeyin, sizin eski adamınıza özgü bir durum değil bu. Erkek cinsi böyle, boşanıp da çocuğuna düşkün olanı çok çok çok nadir. Anneyle iş bitince çocuğu da rafa kaldırıyorlar. Hayvan desen hayvan değil, ne denir ki bilmiyorum.... Ana yüreği var da baba yüreği yok işte malum. Üzülmeyin lütfen evliyken en ilgili baba bile buna dönüşebiliyor. İlk değilsiniz, tek değilsiniz.

Üzülmeyin, sizin eski adamınıza özgü bir durum değil bu. Erkek cinsi böyle, boşanıp da çocuğuna düşkün olanı çok çok çok nadir. Anneyle iş bitince çocuğu da rafa kaldırıyorlar. Hayvan desen hayvan değil, ne denir ki bilmiyorum.... Ana yüreği var da baba yüreği yok işte malum. Üzülmeyin lütfen evliyken en ilgili baba bile buna dönüşebiliyor. İlk değilsiniz, tek değilsiniz.
Hep çocuğumun bilmeden bu sınavdan geçmesinin sebebi benim seçimim yüzünden diye kendimi yiyordum.

Allah gerçekten vicdan ve merhamet versin bu erkeklere ne diyim. Allahindan bulsunlar

yani maalesef ülkede baba olabilecek erkek o kadar az ki
ben bakıyorum etrafa gerçekten baba olabilir bu adam dediğim erkek sayısı bir elin parmağı, o kadar.

ama nedense kadınlarımız evlenip çocuk yapmaya çok hevesli, bir şekilde tüm bu herifler baba oluyor. bu gidişle etraf sizin gibi bir şekilde evlenmiş çocuğu yapmış ama adama katlanamayıp kendi başına çocuk büyüten kadın dolacak.

siz de belki başınıza gelene kadar bilmiyordunuz nafakalar da kuş kadar -ben de bu sitede öğrendim.

bir nevi sizden intikam alıyor, bedel ödetiyor herhalde. emin değilim, erkek milleti gerizekalı çünkü.

Hep çocuğumun bilmeden bu sınavdan geçmesinin sebebi benim seçimim yüzünden diye kendimi yiyordum.

Allah gerçekten vicdan ve merhamet versin bu erkeklere ne diyim. Allahindan bulsunlar
Elinde olmayan şeyler için kendini suçlama canım senin ne günahın var. Tohumu sağlam olan adam babalığını iyi yapar her koşulda. Tohum bozuk, senle alakası yok.

Elinde olmayan şeyler için kendini suçlama canım senin ne günahın var. Tohumu sağlam olan adam babalığını iyi yapar her koşulda. Tohum bozuk, senle alakası yok.
Evet doğru ama analık yüreği sabirim hassaslastirdi beni.
Adam kumardan battı dunyanin borcuna soktu bizi ve boşanmak istediğim için nazarında suçlu benim bu da işin gülünç kısmi 🙂

Evet doğru ama analık yüreği sabirim hassaslastirdi beni.
Adam kumardan battı dunyanin borcuna soktu bizi ve boşanmak istediğim için nazarında suçlu benim bu da işin gülünç kısmi 🙂
Anlıyorum sizi ama zaten bir sürü şeye üzülüyorsunuz, adamın yapmadığı babalık için de siz üzülmeyin. Siz üstünüze düşen anneliği en iyi şekilde yapıyorsunuzdur ❤ Kumar bağımlısı düzelmez iyi yapmışsınız.

Erkekler soğuyor çocuktan hele ikinci kez evlensin bir çocuğu daha olsun hepten bırakır o çocuğu sizde adama zorlaştırmayın kolaylaştırın görüşmeleri tabi eğer isterse.oğlunuzada kötü şey demeyin olan çocuğa olur.
Kesinlikle görüşme konusunda zorluk çıkarmadım. Oğlum küçük olmasına rağmen negatif bişey yanında konuşmuyorum konusmamda. Her gece uyurken sadece şunu diyorum ona seni çok seviyoruz anne baba arkadaş olmaya karar verdi diye.. 3yasini biraz geçsin oğluma da destek almayı düşünüyorum psikolojik açıdan su an kendim de alıyorum

Kesinlikle görüşme konusunda zorluk çıkarmadım. Oğlum küçük olmasına rağmen negatif bişey yanında konuşmuyorum konusmamda. Her gece uyurken sadece şunu diyorum ona seni çok seviyoruz anne baba arkadaş olmaya karar verdi diye.. 3yasini biraz geçsin oğluma da destek almayı düşünüyorum psikolojik açıdan su an kendim de alıyorum
İnşallah kendine gelirde babalık yapar adam belki şuan boşanmanın şokundadır.benim çevremde çok boşanan var bazısı babalığını yaptı iyi kötü çocuğunun peşinde ama bazılarıda resmen hain ya hele biri var adam çalışmazdı bütün gün sigara içer internette oyun oynardı kadın çalışır çocuğa bakardı evi geçindirirdi falan en son canına tak etti boşandılar adam memlekete döndü çalışmaya başladı 3 çocuklu kadınla evlendi o çocuklara bakıyor şaka gibi.kendi çocuğunun nafakasınıda sen artık 18 oldun sana bakmak zorunda değilim deyip kesti çocuk üniversiteye gidiyor dedesi yardım ediyor.

İnşallah kendine gelirde babalık yapar adam belki şuan boşanmanın şokundadır.benim çevremde çok boşanan var bazısı babalığını yaptı iyi kötü çocuğunun peşinde ama bazılarıda resmen hain ya hele biri var adam çalışmazdı bütün gün sigara içer internette oyun oynardı kadın çalışır çocuğa bakardı evi geçindirirdi falan en son canına tak etti boşandılar adam memlekete döndü çalışmaya başladı 3 çocuklu kadınla evlendi o çocuklara bakıyor şaka gibi.kendi çocuğunun nafakasınıda sen artık 18 oldun sana bakmak zorunda değilim deyip kesti çocuk üniversiteye gidiyor dedesi yardım ediyor.
Üniversite okuyan çocuk babasına dava açabilir nafaka için okuyor. Kazanır davayı da. Böyle birine bunu yapmak lazım bence

Back