• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş kişilerinin çocuktan boşanması?

Üniversite okuyan çocuk babasına dava açabilir nafaka için okuyor. Kazanır davayı da. Böyle birine bunu yapmak lazım bence
Biliyorum ben zaten avukatım ama açmadı onlar çocuk babam haklı diyor🤷🏻‍♀️çocukla zerre ilgilenmedi boşandıklarında 7 yaşındaydı ama çocuk babaya çok düşkün nedense.

Biliyorum ben zaten avukatım ama açmadı onlar çocuk babam haklı diyor🤷🏻‍♀️çocukla zerre ilgilenmedi boşandıklarında 7 yaşındaydı ama çocuk babaya çok düşkün nedense.
Üzüldüm gerçekten çocuk adına. İnşallah hayatı çok iyi olur. Çok iyi yerlere gelir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

yani maalesef ülkede baba olabilecek erkek o kadar az ki
ben bakıyorum etrafa gerçekten baba olabilir bu adam dediğim erkek sayısı bir elin parmağı, o kadar.

ama nedense kadınlarımız evlenip çocuk yapmaya çok hevesli, bir şekilde tüm bu herifler baba oluyor. bu gidişle etraf sizin gibi bir şekilde evlenmiş çocuğu yapmış ama adama katlanamayıp kendi başına çocuk büyüten kadın dolacak.

siz de belki başınıza gelene kadar bilmiyordunuz nafakalar da kuş kadar -ben de bu sitede öğrendim.

bir nevi sizden intikam alıyor, bedel ödetiyor herhalde. emin değilim, erkek milleti gerizekalı çünkü.
Gerçekten yorumlarınızla çok haklısınız. Bende kendi adıma hayattan beklentimi tam bilmeden evlendim çok seviyordum. Biz de kumar olmasaydı iyi kötü gene de giderdi ama bizde son damla kumar oldu.

Düşük maaşlı bir memur mu, icraları var diye mi düşük nafaka bağlandı acaba?

Sen yönlendirsen bari bir planlama yapsanız şu günü sende diye mecburen görüşse bu şekilde çocuk bağ kuramaz ki. Hoş gönlü olmayan adamda alıp annesine ablasına bırakıyor

Kadın derdini anlatmış forum ya hani burası? Diğer konularda da en fazla yorum yapıyoruz fikir veriyoruz. Sırf ilgi çekmek için garip garip yorumlar yapmak moda oldu artık. Hayret bir sey.

Kadın sıkıntısını paylaşıp hem fikir almak istiyor hemde rahatlamak istiyor. Nesini anlamdınız?

İki de tükürüverin yüzüne size zahmet.

BDV

Bir Derdim Var ya hani

Kadinin derdine sebep olan baba musveddesine kizdigim icin dovecek ruh haline gelmis bunu da esprili bir dille ifade etmisim, konu sahibinin anladigini sizler anlamamissiniz. Neyse.

Konu sahibi arkadasim; boyle adamlarin dini imani paradir, su an nafaka meselesi peydah oldugu icin kayip, muhtemelen icralik olana dek odemeyecek, cocukla iletisimi kesmesinin sebebi de bu. Lafa geldim mi cocugunu en cok bunun gibiler sever, ama is icraate geldim mi boyle kuyruklarini kistirir kacarlar iste. Allah sabir versin, keske boyle bir duruma hic dusmeden gercek yuzunu gorebilseydiniz, Allah tum genc kadınlara evlenecekleri adamlarin gercek yuzunu evlenmeden gostersin. 🙏

Sen yönlendirsen bari bir planlama yapsanız şu günü sende diye mecburen görüşse bu şekilde çocuk bağ kuramaz ki. Hoş gönlü olmayan adamda alıp annesine ablasına bırakıyor
Çocuk bağ kurşun diye çok uğraş verdim. Kendisi bana evde olmayan çocukla bir iki saat gorusmekle nasıl bağı koruyabilirim dedi. Ben de uğraşmayı bıraktım acikcasi sadece görüntülü arıyor

Çocuk bağ kurşun diye çok uğraş verdim. Kendisi bana evde olmayan çocukla bir iki saat gorusmekle nasıl bağı koruyabilirim dedi. Ben de uğraşmayı bıraktım acikcasi sadece görüntülü arıyor

Yuh yani, bunu da mi soyledi :sinirli: Bu esenin cocugun, kanin canin hayvan herif deseydin keske

Kadinin derdine sebep olan baba musveddesine kizdigim icin dovecek ruh haline gelmis bunu da esprili bir dille ifade etmisim, konu sahibinin anladigini sizler anlamamissiniz. Neyse.

Konu sahibi arkadasim; boyle adamlarin dini imani paradir, su an nafaka meselesi peydah oldugu icin kayip, muhtemelen icralik olana dek odemeyecek, cocukla iletisimi kesmesinin sebebi de bu. Lafa geldim mi cocugunu en cok bunun gibiler sever, ama is icraate geldim mi boyle kuyruklarini kistirir kacarlar iste. Allah sabir versin, keske boyle bir duruma hic dusmeden gercek yuzunu gorebilseydiniz, Allah tum genc kadınlara evlenecekleri adamlarin gercek yuzunu evlenmeden gostersin. 🙏
İşte bilemedim. Hayat bazen mesaj veriyor zamanında almak istemedim.

Amin Allah kadınları kadir kıymet bilen adamlarla karşılaştırsın🙏

La havle yani çocukla bedava ilgilenmem sende beni çekeceksin diyor istediği olmazsa seni cezalandırmak için çocuğu kullanıyor , ben bir ebeveynin bu kadar düşebileceğine inanmak istiyorum, İki saat görüşmesin o zaman bağ kurması için ne kadar lazımsa o kadar görüşsün

Konu sahibi içtenlikle derdini yazdıktan sonra yazdığınız ne yapalım, toplanıp gidip dövelim mi ifadeniz espiri değil küçümseme içeriyor

kaldı ki sonrasında yazdığınız

Yok bacim yani bize ne soruyorsun onu anlayamadim ben.

Bu mesajda da daha açık anlaşılıyor.

Ne sormuş, derdini anlatmış konu sahibi, neyini anlayamadınız?

Konu sahibi içtenlikle derdini yazdıktan sonra yazdığınız ne yapalım, toplanıp gidip dövelim mi ifadeniz espiri değil küçümseme içeriyor

kaldı ki sonrasında yazdığınız

Bu mesajda da daha açık anlaşılıyor.

Ne sormuş, derdini anlatmış konu sahibi, neyini anlayamadınız?
Tekrar aciklamama mi yapayim??? Neden??? Ben acikladim, konu sahibi anladi???

Back