- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
-
canım bu tek seninkinde yok hepsi aynıgeçen günlerde yumurtalama zamanlarımdı bugün yapmalıyız dedim halim yok istegim yok dedi gün aşırı yapmamız gerekirken 2gün durup 3.gün yaptık hani onu sıkmamaya çalıştm istegi olsun diye bekledm aslında söylememeliyiz şu gün bugün diye ama bizde duramıyorz yapmamız gerektigini bildigimz için. Moralini bozma zamanla o kendi ister çocuk hasreti çeker birazcık zaman lazım sadece...
merhaba canım seni çok iyi anlıyorum bende 7 aylık evliyim ilk günden beri bebek istiyoruz..benim eşimde çok istekli değil ayda 5 weya 6 defa en fazla yapıyoruz..ilk zamanlar çok canım sıkılırdı sürekli söylerdim üzerine giderdim sırf bebek için..Sonra baktım ki baskıyla isteksizlikle olacak gibi değil..bende istemez olmuştum hiç dile dahi getirmiyordum hadi yapalım hadi bebek için die.onu kendi haline bıraktım.geçen ay memleketime gittim gitmeden 1 gün önce oldu 7 gün sora geldim geldiğim gece tık yok ben de hiç yaklaşmıyorum tabi..ama ertesi gece biri resmen bana saldırıyordu o kadar özlemişti ki onu o an farkettim ve o günden beri kesinlkle yapalım demiyorum (ov günleri hariç) onu da kendisi biliyor zaten.O DA randewulu gibi oluyor ikimizinde hoşuna gitmiyor açıkçası..Biz oluruna bıraktık artık bebek için değil zewk için yapmak istediğimize karar verdik..
Anladığım kadarıyla eşinde fazla baskı altına girmiş.içinde yaşıyor olabilir bunu sana tawsiyem bebek düşüncesiyle beraber olmak için eşine baskı yapma oluruna bırak..mewlam nasip ederse zaten tek gecelik ilişkide de olur;etmezse her gün ilşki olsa bile olmaz...
Bence eşinle açık açık konuş ben artık bebek olayımı kapattım bu şekilde olmuyor olmaz da de. Sakın sende bir daha konusunu açma de geri çekil bırak artık o düşünsün araştırsın bence senin bu tutumundan sıkılmış olabilir siz karı kocasınız bebekten önce evliliğini ilişkinizi oturtmanızı öneririm .. sonra bebek doğduktan sonra daha da beter olabilir .. ayda 1 ilişkiyle ben kaldım hamile hemde kaza amaa bizim aklmızda bebek ypktu sürpriz olmuştu .. siz şu an sadece bebeği düşünüyırsunuz o yüzden tek ilişkiyle olmaz stres engeller
başta benim eşimde hiç istemiyodu aglaya zırlaya bir oluyordum çok çabaladım dinlemedi beni olur hemen dedi bak 2 sene oldu çocugumz olmadı şmdi nasıl pişman keşke hiç korunmasaydık diyor en çok o istiyor bazen erteleyelm diyorum hayır çocugumz olcak diyor çabalıyor ama şu gün yapcaz diyince strese giriyor o gün olmuyor olamıyor yani napalım diyorum kısmetse olur inşallah sende sıkma canını oda anlar yakında rabbim daha büyük dertler wermesn. Birde şey sorcam hani çocuk dışında ilişkiniz nasıldı daha mı sıktı yine böyle seyrek miydi?Ben önceden hiç demiyordum yumurtlama günlerini kendim yanaşıyordum ama beyimiz reddediyordu.iki ay falan söyledim yumurtlama günü şu gün diye öyle denk geldi ama o da tutmadı
İlişkiniz normale döndüğünde asla ona yumurtlama günlerini söylemeyin, iyi davranın faydalı şeyler yedirin öncesinde kahve için birlkte, sonra siz istekte bulunun o bilmesin yumurtlama günlerini çünkü erkekler bizim 5 katı stres yaşar biz bunu farketmeyiz ne kadar duygusuz isteksiz deriz ama halbuki stres dolu onlar .. bilmezse eğer stresi atar üstünden seninde bebek için onla birlkte olduğunu düşğnmez diye düşünüyorum
Seni cok iyi anlıyorum canım. Bizde geçen ay denemelere başladık. Ben hevesli hevesli ovulasyon testi yapıyorum eşime hadi bugun yapmalıyı dedigimde yapıyoruz ama içime boşalmuyor kendini tutuyordu kac defa sordum boşaldın mı diye farkında değilim dedi bende adet günümü beklıyorum başım agrısa kesın hamileyim diye kendimi avutuyorum.
Daha 1 hafta önce bak çatlama günüm geldi dedim bebek istemiyorsan yapmayalım erteleyelim dedim yok cok istiyorum dıyor ama hala icraat yok içime boşalmak istemiyor. İki gün önce neden böyle yapıyorsun dedim neymiş ben günlerimi falan soyleyınce bizimli baskı olarak algılanmış ben heveslendıkce o bebek fikrinden soğumaya baslamıs en azından bana söylese ben su an istemiyorum diye bende bos yere umutlanmam. Akışına bırak elbet olur dedi akışına bırakıyımda biz ilişli yasayıp içime boşalmadıgın sürece Allah tarafından karnıma koyulacak hali yok dedim. Birdaha bebek konusunu acmamak üzere kapattım.
Sende eşine acaba baskımı yapıyorsun adamın yapacagı varsada yapmıyormu. Seni oyle iyi anlıyorum ki aksama kadar hadi bugun yapacaz derken adam arkasını donup uyuyor insan kendını salak gibi hissediyor.
O da bir etken tabi. Biliyor ben sadece bebek için onu istiyorum bebek fikri olmazsa hiç istemem yani. Ondan itici geliyorum sanırım adama.
başta benim eşimde hiç istemiyodu aglaya zırlaya bir oluyordum çok çabaladım dinlemedi beni olur hemen dedi bak 2 sene oldu çocugumz olmadı şmdi nasıl pişman keşke hiç korunmasaydık diyor en çok o istiyor bazen erteleyelm diyorum hayır çocugumz olcak diyor çabalıyor ama şu gün yapcaz diyince strese giriyor o gün olmuyor olamıyor yani napalım diyorum kısmetse olur inşallah sende sıkma canını oda anlar yakında rabbim daha büyük dertler wermesn. Birde şey sorcam hani çocuk dışında ilişkiniz nasıldı daha mı sıktı yine böyle seyrek miydi?
Cok moral bozucu bir durum .Ancak once esindeki problemi cozmelisiniz bebek dusunmeden .Çünkü anlattığın seyler normal görünmüyor. Psikolojik veya fizyolojik bir sebebi vardir. Bir de bu kadar isteksizlikle hamile kalsaniz o da kötü. Belki sizle ilgilenmeyecek .Hamilelik sadece fiziksel saglik gerektirmez ki esiniz de size psikolojik destek olmali .Diyelim ki hamile kaldiniz esim benle ilgilenmiyor derdi baslayabilir .Nacizane tavsiyem önce esinizin derdini anlamak ,çözmek olmali sonra bebek nasip isi.Biz cok istediğimiz halde 1 yila yakin olmadi .
İşte huyuna git biraz bırak akışına tamam ben vazgeçtim de normal evliler gibi ilişkinize devam edin bakalım ne olacak ama kesinlkle bebek fikrini ortadan kaldırın ve asla ovu günlerini söylmeyin eşinize iyice geriliyor erkekler böyle maalesef
Gerekirse aile terapisi alın. Bu sekilde tek tarafli cok yıpranırsınız.Kendisi ulaşılmaz insan hep neşelidir. Biliyorum içinde bir şey var. Çabalıyorum da sohbet etmek için. Hatta sohbet etmeyiz mesela. Beyimiz sadece güler
Bunu deneyeceğim. Zaten hevesim de kalmadı bebeğe. Şimdi olsa da bakamayacakmışım gibi geliyor
Gerekirse aile terapisi alın. Bu sekilde tek tarafli cok yıpranırsınız.
O kadar beklemediğin bir zaman da gelecekki yeterki kafanızdan atın bu konuyu akışına bırakın, işte eşinle problemleri çözmeden hamile kalırsan hamileliğinde sıkıntılı geçer, doğumda bebek olduktan sonra da .. o yüzden önce ilişkinizi düzeltin kesinlkle güzel bir hamilelik geçirmek herkesin hakkı bebek de çok etkileniyor sonra..
çocuk düşünmeden kafanızı boşaltıp sadece anı yaşasanız..düzenli cinsel ilişki yani hayatı akışında yaşayıp bunun için bir zaman belirlemeyin yumurtlama günü vb... ben aralıktan beri yumurtlama günü takip ediyordum... günü sektirmedim... baktım olmuyor şubatta özgürce takıldım ilişkiden sonra ayaklarımı yukarı dikme gibi bir yöntemi denerdim hatta eşim bacaklarını kaldıracak mısın dedi o ay için... gerek yok nasıl olsa olmuyor biz keyfimize bakalım demeye başladım. ve o ay hamile kaldım... uğraştığım ayların hiçbirinde yakalayamadığımı uğraşmadan hesap kitap yapmadan akışında yaşayınca oldu...
boykota yeni başladığın için hissetmiyo.Evet şuan onu yapıyorum isterse yatıp uyuyacağım bir iki ay. Ama hiç istemediği için haberi YÖK kendisinin.
çocuk düşünmeden kafanızı boşaltıp sadece anı yaşasanız..düzenli cinsel ilişki yani hayatı akışında yaşayıp bunun için bir zaman belirlemeyin yumurtlama günü vb... ben aralıktan beri yumurtlama günü takip ediyordum... günü sektirmedim... baktım olmuyor şubatta özgürce takıldım ilişkiden sonra ayaklarımı yukarı dikme gibi bir yöntemi denerdim hatta eşim bacaklarını kaldıracak mısın dedi o ay için... gerek yok nasıl olsa olmuyor biz keyfimize bakalım demeye başladım. ve o ay hamile kaldım... uğraştığım ayların hiçbirinde yakalayamadığımı uğraşmadan hesap kitap yapmadan akışında yaşayınca oldu...
boykota yeni başladığın için hissetmiyo.ama illa ki bi an durup "noluya bu kadına" diyecektir. Ha baktın ki onunda işine geliyo. ee o zaman da sen "bi dur noluyo sana?" diyeceksin. normal değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?