Gebeliğe Hazırlık Eş faktörü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben önceden hiç demiyordum yumurtlama günlerini kendim yanaşıyordum ama beyimiz reddediyordu.iki ay falan söyledim yumurtlama günü şu gün diye öyle denk geldi ama o da tutmadı

Haklısın tabi. Ben artık düşmüyorum zaten bu ay düşmedim hala tık yok 16 gün falan oldu. Zaten bebek düşüncem olmazsa ben kapayım onu. Yüz yıllık olmasa aramam o derece.

Gerçekten her şey yolunda gitse diyecem ki biz elimizden geleni yaptık. O sorumsuz davrandıkça ben takıyorum bebeğe. Lafa gelince benden çok istiyo ben regl olduğumda benden çok üzülüyor. Beyimiz bir de benim yaşadığım acıyı küçümsüyor. Her gün dua ediyorum rüyamda göreyim diye.

Ben önceden hiç demiyordum yumurtlama günlerini kendim yanaşıyordum ama beyimiz reddediyordu.iki ay falan söyledim yumurtlama günü şu gün diye öyle denk geldi ama o da tutmadı
başta benim eşimde hiç istemiyodu aglaya zırlaya bir oluyordum çok çabaladım dinlemedi beni olur hemen dedi bak 2 sene oldu çocugumz olmadı şmdi nasıl pişman keşke hiç korunmasaydık diyor en çok o istiyor bazen erteleyelm diyorum hayır çocugumz olcak diyor çabalıyor ama şu gün yapcaz diyince strese giriyor o gün olmuyor olamıyor yani napalım diyorum kısmetse olur inşallah sende sıkma canını oda anlar yakında rabbim daha büyük dertler wermesn. Birde şey sorcam hani çocuk dışında ilişkiniz nasıldı daha mı sıktı yine böyle seyrek miydi?

O da bir etken tabi. Biliyor ben sadece bebek için onu istiyorum bebek fikri olmazsa hiç istemem yani. Ondan itici geliyorum sanırım adama.

Ovv seninki biraz abartmış sanki. Gerçekten allah yardımcın olsun ya. Ben de şuan kapattım bebek mevzusunu şimdi bekliyorum bakalım istemesini.

O da bir etken tabi. Biliyor ben sadece bebek için onu istiyorum bebek fikri olmazsa hiç istemem yani. Ondan itici geliyorum sanırım adama.

İşte huyuna git biraz bırak akışına tamam ben vazgeçtim de normal evliler gibi ilişkinize devam edin bakalım ne olacak ama kesinlkle bebek fikrini ortadan kaldırın ve asla ovu günlerini söylmeyin eşinize iyice geriliyor erkekler böyle maalesef

Canım biz hep çocuk için birlikteydik. Hiç korunmadık

Kendisi ulaşılmaz insan hep neşelidir. Biliyorum içinde bir şey var. Çabalıyorum da sohbet etmek için. Hatta sohbet etmeyiz mesela. Beyimiz sadece güler

Bunu deneyeceğim. Zaten hevesim de kalmadı bebeğe. Şimdi olsa da bakamayacakmışım gibi geliyor

Bunu deneyeceğim. Zaten hevesim de kalmadı bebeğe. Şimdi olsa da bakamayacakmışım gibi geliyor

O kadar beklemediğin bir zaman da gelecekki yeterki kafanızdan atın bu konuyu akışına bırakın, işte eşinle problemleri çözmeden hamile kalırsan hamileliğinde sıkıntılı geçer, doğumda bebek olduktan sonra da .. o yüzden önce ilişkinizi düzeltin kesinlkle güzel bir hamilelik geçirmek herkesin hakkı bebek de çok etkileniyor sonra..

Haklısınız şuan istemem bebeğe haksızlık allah o yüzden vermedi belki de nasip bakalım bebek için en hayırlısı olsun inşallah

çocuk düşünmeden kafanızı boşaltıp sadece anı yaşasanız..düzenli cinsel ilişki yani hayatı akışında yaşayıp bunun için bir zaman belirlemeyin yumurtlama günü vb... ben aralıktan beri yumurtlama günü takip ediyordum... günü sektirmedim... baktım olmuyor şubatta özgürce takıldım ilişkiden sonra ayaklarımı yukarı dikme gibi bir yöntemi denerdim hatta eşim bacaklarını kaldıracak mısın dedi o ay için... gerek yok nasıl olsa olmuyor biz keyfimize bakalım demeye başladım. ve o ay hamile kaldım... uğraştığım ayların hiçbirinde yakalayamadığımı uğraşmadan hesap kitap yapmadan akışında yaşayınca oldu...

Haklısınız ben fazla takıyorum sanırım. Tamamdır artık allah ne verdiyse kabulüm :)

Evet şuan onu yapıyorum isterse yatıp uyuyacağım bir iki ay. Ama hiç istemediği için haberi YÖK kendisinin.
boykota yeni başladığın için hissetmiyo. ama illa ki bi an durup "noluya bu kadına" diyecektir. Ha baktın ki onunda işine geliyo. ee o zaman da sen "bi dur noluyo sana?" diyeceksin. normal değil çünkü

10.ayda bende buna karar verdim bende bıraktım takibi gorevmis gibi ilişkiye girmekten bıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…