- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
Ne kadarlık evlisin canım
9 ay bitti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarlık evlisin canım
Kuzum belki de korktuğu için böyle yapıyodur istek olması çok ayrı korkma çok ayrı ben evliliğimizin 8. Ayında gebe kaldım eşim güya çok istiyordu bebeği ama hamile olduğumu duyunca daha geç olsaydı falan demeye başladı hatta hamileliğimi sevinmedi diyebilirim sonra bebek düşünce oturdu ağladı ve şu an olsun diye kendisi uğraşıyo... arkadaşların dediği gibi hormon düşüklüğünden de isteksizlik olabilir9 ay bitti.
Kuzum belki de korktuğu için böyle yapıyodur istek olması çok ayrı korkma çok ayrı ben evliliğimizin 8. Ayında gebe kaldım eşim güya çok istiyordu bebeği ama hamile olduğumu duyunca daha geç olsaydı falan demeye başladı hatta hamileliğimi sevinmedi diyebilirim sonra bebek düşünce oturdu ağladı ve şu an olsun diye kendisi uğraşıyo... arkadaşların dediği gibi hormon düşüklüğünden de isteksizlik olabilir
Amin canım hepimizin kucağını doldursun Rabbim... ilk aydan beri mi böyle yoksa bebek düşünmeye başladıktan beri mi böyle?İnşallah allah kucağını doldurur. İşte hormon testlerinde bir şey çıksaydı inan hiç sorun etmem. Bu çok değişik bir şey.
Amin canım hepimizin kucağını doldursun Rabbim... ilk aydan beri mi böyle yoksa bebek düşünmeye başladıktan beri mi böyle?
Evet onda bir sıkıntı yok.
Olurr Allahın izniyle inşallah
Canım erkekler bizim gibi değiller evliliğe bile zor alışıyorlar o yüzden sen kendini rahatlat biraz zamana bırak bence üstüne de düşme düştükçe daha çok kaçarİlk Aydan beri bebek istiyoruz zaten. İlk üç ay falan ben baya zorlanmıştım zaten beklemiyordum o zaman. Ama ondan sonra düzene bindiğinden beri böyle.
hiçbırseyler yedırıp içirmeyı denedın mı istegı artsın dıyeS. A kızlar. Fikir, görüş, anlayış, manevi destek... Kısacası size ihtiyacım var. 9 aydır bebeğim olmuyor eşimin de benim de bir sorunu yok görünüyor. Ama öyle bir nokta var ki canımı sıkan.
Eşim isteksiz. Aslında kendine göre bebek çok istiyor. Ama bana göre zerre isteği yok. Yumurtlama günlerini 9 ayda iki defa tutturduk. O da tek ilişki falan. Bu dokuz aylık süreç on ya da onbir siklusumu kapsıyor. Alnına silah dayasam yatıp uyuyor.
Bu siklusta tek bir birleşme bile olmadı. O kadar kızıyorum ki ona nerdeyse nefret edeceğim. Ben evlat hasretiyle yanıyorken onun keyfine göre hareket etmesi beni çok yıpratıyor. Bunun bir çaresi yok sanırım artık. Çevremdeki herkes bir şey öneriyor çocuk için annem o kadar çabalıyor. Şu iyi gelir bu iyi gelir. Keza kv o kadar istiyor torun. Ama ben hiçbirine diyemiyorum. Yapmıyoruz diye. Bu güne kadar ki en sık ilişkimiz bir dönemimde en fazla 5 tir. Çoğu benim çabamla. Vazgeçiyorum artık galiba.
Canım erkekler bizim gibi değiller evliliğe bile zor alışıyorlar o yüzden sen kendini rahatlat biraz zamana bırak bence üstüne de düşme düştükçe daha çok kaçar
hiçbırseyler yedırıp içirmeyı denedın mı istegı artsın dıye
iyi bari şimdi canım benım esımın testesteron sevıyesı cokcok dusuk sıfır a yakın tedavı goruyoruz neyse çakşır kokunu duyduk aktara gıttıgımızde adam ne için aldıgımızı anladı heralde bı de bu karısıma bakın dedı adı sırlı bıtkıler dıye kendı yapmıyo ınternette satıslarıda var. benımkı bunu uç bes gun yedıkten sonra çok degıstı yanı dusun testesteron sevıyesı dusuk bı erkek te cınsel ısteksızlık olur ama artık ben yumurtlama gunumu hesaplamayı falan bıraktım kavga eder olduk bi kavanozu ıkı haftada bıtırdı bugun yenısını aldı normalde bı ay gıtmesı gereken bırsey ama tadı da guzel olunca hemen bıtırdıCanım kendisi zaten pek sever istek yapan şeyleri. Ben vermesem de kendisi yiyor yani.
Her halükarda bekliyosun bak kendin diyosun kendini strese sokma hiç olmazsa naçizane önerimvalla şuan istesem de istemesem de bekliyorum mecburen :) artık üstüne de düşmüyorum
içerıgıde keçıboynuzu polen çaksır koku gınseng çörekotu çiçek balı hındıstan cevızı falan yanı hormonlara zarar verecek yada baska bırseye zarar verecegını dusunmuyorum bı arastır benceCanım kendisi zaten pek sever istek yapan şeyleri. Ben vermesem de kendisi yiyor yani.
iyi bari şimdi canım benım esımın testesteron sevıyesı cokcok dusuk sıfır a yakın tedavı goruyoruz neyse çakşır kokunu duyduk aktara gıttıgımızde adam ne için aldıgımızı anladı heralde bı de bu karısıma bakın dedı adı sırlı bıtkıler dıye kendı yapmıyo ınternette satıslarıda var. benımkı bunu uç bes gun yedıkten sonra çok degıstı yanı dusun testesteron sevıyesı dusuk bı erkek te cınsel ısteksızlık olur ama artık ben yumurtlama gunumu hesaplamayı falan bıraktım kavga eder olduk bi kavanozu ıkı haftada bıtırdı bugun yenısını aldı normalde bı ay gıtmesı gereken bırsey ama tadı da guzel olunca hemen bıtırdı
Her halükarda bekliyosun bak kendin diyosun kendini strese sokma hiç olmazsa naçizane önerim![]()
aynen dene bak faydasını gorursun tatlım :) sonucta padısah macunu. yok bızım ole uzun zamanlı olmadıgı falan olmuyordu ama bu macundan sonra onceye gore cok buyuk degısıklık oldu ınsan bole seylerı yazarken ıster ıstemezz cekınıyo ama sen olmamasından muzdarıbsın ya artık bende sureklı ılıskı ıstemesınden bıktım once dedıgım gıbı sırf bu yuzden kavga edıyoruz sen dusun artık :)Bir deneyelim bakalım inşallah faydası olur. Senin eşin de isteksiz miydi yani böyle bir ay falan olmadığı oldu mu.
bırde ınsallah bu yasadıgınız sorun psıkolojık olarak degıldır canım dıger turlu cevızle balla fındıkla fıstıkla derken yedırıp içirip cozersın o yuzden uzulmeBir deneyelim bakalım inşallah faydası olur. Senin eşin de isteksiz miydi yani böyle bir ay falan olmadığı oldu mu.
Selam canım eşin gün içinde yoğun çalışan biri mi? Yumurtlama günlerini biliyorsa o tarihleri kapsayan bir tatile çıkabilirsiniz doktorlar öneriyorS. A kızlar. Fikir, görüş, anlayış, manevi destek... Kısacası size ihtiyacım var. 9 aydır bebeğim olmuyor eşimin de benim de bir sorunu yok görünüyor. Ama öyle bir nokta var ki canımı sıkan.
Eşim isteksiz. Aslında kendine göre bebek çok istiyor. Ama bana göre zerre isteği yok. Yumurtlama günlerini 9 ayda iki defa tutturduk. O da tek ilişki falan. Bu dokuz aylık süreç on ya da onbir siklusumu kapsıyor. Alnına silah dayasam yatıp uyuyor.
Bu siklusta tek bir birleşme bile olmadı. O kadar kızıyorum ki ona nerdeyse nefret edeceğim. Ben evlat hasretiyle yanıyorken onun keyfine göre hareket etmesi beni çok yıpratıyor. Bunun bir çaresi yok sanırım artık. Çevremdeki herkes bir şey öneriyor çocuk için annem o kadar çabalıyor. Şu iyi gelir bu iyi gelir. Keza kv o kadar istiyor torun. Ama ben hiçbirine diyemiyorum. Yapmıyoruz diye. Bu güne kadar ki en sık ilişkimiz bir dönemimde en fazla 5 tir. Çoğu benim çabamla. Vazgeçiyorum artık galiba.