- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
-
Anladım canım. O zaman ikna etmekten başka çare kalmıyor ama nasıl olacak işte.Muayene oldu oldu canım hatta bizim tahlil sonuçlarını sana da atmıştım
aynen dene bak faydasını gorursun tatlım :) sonucta padısah macunu. yok bızım ole uzun zamanlı olmadıgı falan olmuyordu ama bu macundan sonra onceye gore cok buyuk degısıklık oldu ınsan bole seylerı yazarken ıster ıstemezz cekınıyo ama sen olmamasından muzdarıbsın ya artık bende sureklı ılıskı ıstemesınden bıktım once dedıgım gıbı sırf bu yuzden kavga edıyoruz sen dusun artık :)
bırde ınsallah bu yasadıgınız sorun psıkolojık olarak degıldır canım dıger turlu cevızle balla fındıkla fıstıkla derken yedırıp içirip cozersın o yuzden uzulme
Selam canım eşin gün içinde yoğun çalışan biri mi? Yumurtlama günlerini biliyorsa o tarihleri kapsayan bir tatile çıkabilirsiniz doktorlar öneriyor
Bence eşindeki isteksizliğin nedenini araştırmalısın. Çünkü normal mi bilemiyorum. 1 ayda yumurtlama günü maksimum 5 güne tekabül eder. O da gün aşırı yapsan 3 sefer yeterli olur. Yani bir ayda 3 kere ilişkiye girmek istemiyorsa bence sorun vardır.
Anladım canım. O zaman ikna etmekten başka çare kalmıyor ama nasıl olacak işte.
Çakşır kökü suyu var başta isteksizlik yapıyor bi hafta ama sonra feci istek yapıyor alışınca. Herkeste de bu şekilde olmuş. Tadı kötü ama işte eşin kabul eder mi bilmem.
O zaman yapmaz. Keçiboynuzunun tadı güzel çünkü.Canım onun tabi kötüyse hayatta içmez. Keçiboynuzu kürünü zor yaptı.
şimdi bunu kabul etmesi kolay değil. Gurur yapıyor olabilir. Peki sen sadece yumurtlama günü birlikte olsan diğer günler hiç yanaşmasan.Ya bence de normal değil. Aslında bence kendisi de farkında normal olmadığının. Ama evde oturup bekliyoruz bir şeyler yapmıyor beyimiz.
Seni cok iyi anlıyorum canım. Bizde geçen ay denemelere başladık. Ben hevesli hevesli ovulasyon testi yapıyorum eşime hadi bugun yapmalıyı dedigimde yapıyoruz ama içime boşalmuyor kendini tutuyordu kac defa sordum boşaldın mı diye farkında değilim dedi bende adet günümü beklıyorum başım agrısa kesın hamileyim diye kendimi avutuyorum.S. A kızlar. Fikir, görüş, anlayış, manevi destek... Kısacası size ihtiyacım var. 9 aydır bebeğim olmuyor eşimin de benim de bir sorunu yok görünüyor. Ama öyle bir nokta var ki canımı sıkan.
Eşim isteksiz. Aslında kendine göre bebek çok istiyor. Ama bana göre zerre isteği yok. Yumurtlama günlerini 9 ayda iki defa tutturduk. O da tek ilişki falan. Bu dokuz aylık süreç on ya da onbir siklusumu kapsıyor. Alnına silah dayasam yatıp uyuyor.
Bu siklusta tek bir birleşme bile olmadı. O kadar kızıyorum ki ona nerdeyse nefret edeceğim. Ben evlat hasretiyle yanıyorken onun keyfine göre hareket etmesi beni çok yıpratıyor. Bunun bir çaresi yok sanırım artık. Çevremdeki herkes bir şey öneriyor çocuk için annem o kadar çabalıyor. Şu iyi gelir bu iyi gelir. Keza kv o kadar istiyor torun. Ama ben hiçbirine diyemiyorum. Yapmıyoruz diye. Bu güne kadar ki en sık ilişkimiz bir dönemimde en fazla 5 tir. Çoğu benim çabamla. Vazgeçiyorum artık galiba.
Seni cok iyi anlıyorum canım. Bizde geçen ay denemelere başladık. Ben hevesli hevesli ovulasyon testi yapıyorum eşime hadi bugun yapmalıyı dedigimde yapıyoruz ama içime boşalmuyor kendini tutuyordu kac defa sordum boşaldın mı diye farkında değilim dedi bende adet günümü beklıyorum başım agrısa kesın hamileyim diye kendimi avutuyorum.
Daha 1 hafta önce bak çatlama günüm geldi dedim bebek istemiyorsan yapmayalım erteleyelim dedim yok cok istiyorum dıyor ama hala icraat yok içime boşalmak istemiyor. İki gün önce neden böyle yapıyorsun dedim neymiş ben günlerimi falan soyleyınce bizimli baskı olarak algılanmış ben heveslendıkce o bebek fikrinden soğumaya baslamıs en azından bana söylese ben su an istemiyorum diye bende bos yere umutlanmam. Akışına bırak elbet olur dedi akışına bırakıyımda biz ilişli yasayıp içime boşalmadıgın sürece Allah tarafından karnıma koyulacak hali yok dedim. Birdaha bebek konusunu acmamak üzere kapattım.
Sende eşine acaba baskımı yapıyorsun adamın yapacagı varsada yapmıyormu. Seni oyle iyi anlıyorum ki aksama kadar hadi bugun yapacaz derken adam arkasını donup uyuyor insan kendını salak gibi hissediyor.
canım bu tek seninkinde yok hepsi aynıS. A kızlar. Fikir, görüş, anlayış, manevi destek... Kısacası size ihtiyacım var. 9 aydır bebeğim olmuyor eşimin de benim de bir sorunu yok görünüyor. Ama öyle bir nokta var ki canımı sıkan.
Eşim isteksiz. Aslında kendine göre bebek çok istiyor. Ama bana göre zerre isteği yok. Yumurtlama günlerini 9 ayda iki defa tutturduk. O da tek ilişki falan. Bu dokuz aylık süreç on ya da onbir siklusumu kapsıyor. Alnına silah dayasam yatıp uyuyor.
Bu siklusta tek bir birleşme bile olmadı. O kadar kızıyorum ki ona nerdeyse nefret edeceğim. Ben evlat hasretiyle yanıyorken onun keyfine göre hareket etmesi beni çok yıpratıyor. Bunun bir çaresi yok sanırım artık. Çevremdeki herkes bir şey öneriyor çocuk için annem o kadar çabalıyor. Şu iyi gelir bu iyi gelir. Keza kv o kadar istiyor torun. Ama ben hiçbirine diyemiyorum. Yapmıyoruz diye. Bu güne kadar ki en sık ilişkimiz bir dönemimde en fazla 5 tir. Çoğu benim çabamla. Vazgeçiyorum artık galiba.
S. A kızlar. Fikir, görüş, anlayış, manevi destek... Kısacası size ihtiyacım var. 9 aydır bebeğim olmuyor eşimin de benim de bir sorunu yok görünüyor. Ama öyle bir nokta var ki canımı sıkan.
Canım keçiboynuzu özü var marketlerdr heryerde satılıyor ben istek getirdiğine inaanıyorum eşimde öyle oldu bak bence mesir macunu falan yedir akşamları muz üstüne bal ceviz doğra tv karşısında otururken yesin bunlar cinsel isteği artırıyor bende bebek istiyorum eşimle deniyoruz böyle ek gıdalarda iyi oluyor daaha istekli oluyor farkediyoruz ikimizde sende denemelisin bence o bişey yapmayabilir klasik erkek ama sen vazgeçme
O zaman yapmaz. Keçiboynuzunun tadı güzel çünkü.
şimdi bunu kabul etmesi kolay değil. Gurur yapıyor olabilir. Peki sen sadece yumurtlama günü birlikte olsan diğer günler hiç yanaşmasan.
ya da boykot uygulasan..? 2 ay mesela..? o zaman aklı başına gelmez mi? Hem bu sürede sen de çocuk fikrinden uzaklaşmış olursun. emin ol bu durum sana da iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?