Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Cehenneme odun gerek.

O değil de gerçekten bunların yetiştireceği çocuklara üzüldüm. Anam babam ayaklarınızı öpeyim sizin.

Bir de bunlar hangi partiye oy veriyora gelmiş konu. Komik ötesi. Sinekten yağ çıkarmak..Cemil İpekçi bi dönem AKP hayranıydı, RTE'yi delilerce övüyordu. Yani o nefffret ettiğiniz eşcinseller de AKP'ye oy veriyor. Hayat ne garip di mi??

vallaha benim birlikte olduğum adam başka kadınla sevişecek ben de izleyeceğim, kan çıkar orda.
ama izleyen ben olmadığım, sevişen de benim manita olmadığı sürece bana ne yani. çok da fifi. benim k*kum, benim manitanın p*pisi onlardan uzak olsun yeter, gerisi beni bağlamaz.
ama bence sapıklık değil.
ben yetişkinlerin kendi rızalarıyla yaptığı hiçbir şeyi sapıklık ya da sapkınlık olarak görmüyorum.
benim için sapıklık örneğin çocuğa, hayvana, ölüye falan hallenmektir.
ama bunun dışında yetişkinlerin rıza dahilinde yaptığı, swinger, sado-mazo ilişkiler falan kişilerin kendi tercihleridir beni bağlamaz.
ama rica ediyorum, public sex takıntısı olan varsa Evropa civarında yapsın, hiç göresim yok, çıplak meme k*ku, popo :KK70:

bir de kim hangi partiye oy veriyormuş o irdelenmiş, söyleyenden değil söylemeyenden korkacaksın, der konudan uzarım.

Son düzenleme:
vallaha benim birlikte olduğum adam başka kadınla sevişecek ben de izleyeceğim, kan çıkar orda.
ama izleyen ben olmadığım, sevişen de benim manita olmadığı sürece bana ne yani. çok da fifi. benim kukum, benim manitanın pipisi onlardan uzak olsun yeter, gerisi beni bağlamaz.
ama bence sapıklık değil.
ben yetişkinlerin kendi rızalarıyla yaptığı hiçbir şeyi sapıklık ya da sapkınlık olarak görmüyorum.
benim için sapıklık örneğin çocuğa, hayvana, ölüye falan hallenmektir.
ama bunun dışında yetişkinlerin rıza dahilinde yaptığı, swinger, sado-mazo ilişkiler falan kişilerin kendi tercihleridir beni bağlamaz.
ama rica ediyorum, public sex takıntısı olan varsa Evropa civarında yapsın, hiç göresim yok, çıplak meme kuku, popo :KK70:

bir de kim hangi partiye oy veriyormuş o irdelenmiş, söyleyenden değil söylemeyenden korkacaksın, der konudan uzarım.

K*ku falan deme banlaniyosun sonra canim benim :KK70:

Bir marjinal daha geldi...

Bu haberi hemen hemen her sene ısıtıp ısıtıp veriyorlar, bizde her seferinde tü kaka, pis insanlar, ahlaksızlar, şerefsizler diye yardırıyoruz.

Bize ne yahu... Gelip beni zorluyor mu, gözümün önünde mi yapıyor? Hayır... Eeee o zaman??? Bunun tek taraflı aldatmaktan ya da açık ilişki yaşamaktan ne farkı var? Karısının, kocasının gözünün önünde oluyor diye mi sıkıntı? Yine aynı yere geliyoruz bize ne?
ama bu insanlar çoğalıyorlar....ve büyük ihtimalle de çocukları duyuyor görüyor farkediyor....o çocukların ruh hali ,gelecekleri (ki onlarda da gelecekte bir ahlak olgusu olmayacak büyük ihtimalle)ahlaki düzen ne olacak peki....
senin yorum buram buram bana dokunmayan yılan bin yaşasın kokuyor....illa tepki için bizi şaaapppmaları mı gerekiyor....:KK53:

ama bu insanlar çoğalıyorlar....ve büyük ihtimalle de çocukları duyuyor görüyor farkediyor....o çocukların ruh hali ,gelecekleri (ki onlarda da gelecekte bir ahlak olgusu olmayacak büyük ihtimalle)ahlaki düzen ne olacak peki....
senin yorum buram buram bana dokunmayan yılan bin yaşasın kokuyor....illa tepki için bizi şaaapppmaları mı gerekiyor....:KK53:

Aynen öyle bana bir zararları yoksa beni ilgilendirmez. Çocuklarını da sizden çok düşünüyorlardır eminim. Neden görsün ya da duysun çocuk? Neden senaryolar hep en kötüyü yazıyor?

4
ema1 ema1 şu paylaştığın haberlerin içeriğini uzun değilde yatay yazsan birde haberlerin altındaki fotolarıda falan eklesen :) yazı stilini değişsen olur mu
okumak istiyorum ama gerçekten okuyamıyorum:KK43:
aynını dün ben yazacaktım....güzel haberler veriyor ama okumakta sıkıntı oluyor...

böyle bir talebi olan adam çocuğuna da yükselir Allahım evlerden ırak... ne hallere geldik modernlikle sapkınlığı karıştırdı dünya.

böyle bir talebi olan adam çocuğuna da yükselir Allahım evlerden ırak... ne hallere geldik modernlikle sapkınlığı karıştırdı dünya.

Ne alakası var allah aşkına? Nasıl buraya bağladınız konuyu? Pedofili ile swinger bambaşka şeyler. İyice saptı konu.

Erişkin insanların kendi iradeleriyle ve istekleriyle yaptıkları şeyler sapıklık değildir. İnsanlar kendi sınırlarını kendileri çizer. Bazılarının sınırları size uymaz, ayıplarsınız, eleştirşrsiniz hatta iğrenirsiniz ama bu o insanları yaftalamanız, sapık ilan etmeniz hakkını vermez size.

Yaptıkları şey kendi kararlarıdır, özgürlüktür elbette;Ama benim için saygı duyulması gereken bir özgürlük değil.Saygı duymamaktan kastım;Gidip asıcam, kesicem, engel olacağım değil.Dediğim gibi kendi kararları, ancak bu yapılana rezillik deme özgürlüğü de bana ait.

Bu yorumu noktasına kadar ekşide okudum az önce :KK70:

İfşa mı yaptım ben? Yoksa sen arak mı yaptın?

Aynen öyle bana bir zararları yoksa beni ilgilendirmez. Çocuklarını da sizden çok düşünüyorlardır eminim. Neden görsün ya da duysun çocuk? Neden senaryolar hep en kötüyü yazıyor?
adana da ki olayda çocukların üst katta yattığını okumuştum...sizce görmemeleri ya da duymamaları mümkün mü?
..herkes (herkes derken sağlıklı insanlar) evladına iyi bir ahlak iyi bir aile yaşantısı iyi bir psikoloji onur gurur mi,ras bırakmak ister....bunu yapamıyorlarsa da onların çocuklarını düüşündüklşeri söylenemez.....

ö
Tövbe estağfurullah Allah ım bune yaa :KK57:

Gerçekten böyle bişey olabilir mi yorumları okudum gercek olabilir mi :KK57:

Pislikleeeer yaptiginiz çocuklara nasil analık babalık yapiyosunuz :KK47:
Midem bulandı :KK43:
saldırgan tavırlar gösterme,
öyle pislileeeeeerrrrr diye uzatma kızıyollaaaaa.....

adana da ki olayda çocukların üst katta yattığını okumuştum...sizce görmemeleri ya da duymamaları mümkün mü?
..herkes (herkes derken sağlıklı insanlar) evladına iyi bir ahlak iyi bir aile yaşantısı iyi bir psikoloji onur gurur mi,ras bırakmak ister....bunu yapamıyorlarsa da onların çocuklarını düüşündüklşeri söylenemez.....

Adanadaki olay sadece biri. Ne kadar doğru olduğunu, o çocukların orda gerçekten bulunup bulunmadığını bilmiyoruz. Ki türkiye şartlarında medyaya ya da sosyal medyaya ne kadar güvenilir tartışılır. Hadi olmuş, çocuklar orda bulunmuş varsayalım. Bu bütün swinger çiftlerin kötü anne baba olduğunu mu gösterir? Nasıl genelleyebiliriz ki çocuklarını düşünmedikleri şeklinde? Belki sizin bizim çocuklarımızdan daha ahlaklı, daha düzgün, daha başarılı, topluma daha faydalı çocuklar yetiştiren insanlar vardır aralarında.

bundan zevk alabilen insanı normal mi buluyorsunuz. eleştiryorum ve sapkın buluyorum. kocası karısını biriyle beraber olurken izlemekten zevk alabilecek bir adama ki mezhebinin genişliğini düşünürseniz çocuk emanet edemem. bu da benim görüşüm.

Adanadaki olay sadece biri. Ne kadar doğru olduğunu, o çocukların orda gerçekten bulunup bulunmadığını bilmiyoruz. Ki türkiye şartlarında medyaya ya da sosyal medyaya ne kadar güvenilir tartışılır. Hadi olmuş, çocuklar orda bulunmuş varsayalım. Bu bütün swinger çiftlerin kötü anne baba olduğunu mu gösterir? Nasıl genelleyebiliriz ki çocuklarını düşünmedikleri şeklinde? Belki sizin bizim çocuklarımızdan daha ahlaklı, daha düzgün, daha başarılı, topluma daha faydalı çocuklar yetiştiren insanlar vardır aralarında.
Bir şaşırtsaydın beni evet canım o haltı yapanlar iyi bir örnek değillerdir net.. çünkü ruhlarında dizginleme yoluna gitmiyorlar ooo benim aklımdan neler geçiyor hepsini yapmak istesem.. insan olmak edep ,haya, ve düzgün yaşamı gerektirir.. düzgün yaşayamayanlar güzel bir örnek olamazz..

X