Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Migdem bulandi. Hem evli hem cocuklular. Yazik günah. Dunyanin civisi cikmis. Benim kocam birisi laf atti mi deli oluyorken, bunlar başkalariyla sex yapislarini izliyorlar. Ne genis mezhepliler.

Hic mi Allahtan korkmazlar...

Migdem bulandi. Hem evli hem cocuklular. Yazik günah. Dunyanin civisi cikmis. Benim kocam birisi laf atti mi deli oluyorken, bunlar başkalariyla sex yapislarini izliyorlar. Ne genis mezhepliler.

Hic mi Allahtan korkmazlar...
bilmem

Allah doğru yoldan ayırmasin.

Eşini başkasının koynuna sokup eve gidip kendi koynuna almak çok geniş mide ister valla.

Ne desem bilemiyorum. Kusma ihtiyacı hissettim.

Bunlar nasıl çocuk yetiştirir?

Kendileri gibi sapık ruhlu.. Çok yazık gerçekten.

kınamıyorum, Çünkü insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş. Böyle bir durum yaşayacağıma ölsem daha iyi..
nasıl kendilerinden tiksinmiyorlar.. Cidden insanlar nelerle uğraşıyorlar yahu ne acılar ne sıkıntılarla boğuşuyorlar.. bu nedir arkadaş rahat mı batmış nedir yani..

O çocuklar sonra elde edemediği kızlara tecavüz edip öldürcekler işte gerçi alimden zalim zalimden alim doğarmış Allah ıslah etsin.

Oha konuya gel bunun telefonda aşağıda reklam gibi gorunup konuya girmemde cabası yapmayın ağalar allaseniz

Maalesef ülkede artık çok yaygın bu durum. Tıpkı grup sex gibi, cinsel tercihi hemcinsi olmadığı halde sırf değişiklik olsun diye erkek tercih eden v.s gibi.

İnsanları tanımak ta çok güçleşti, tanıştığım ve görüştüğüm bir adamın geçmişinde bir erkekle cinsel ilişkiye girip girmediğinin, ciddi bir beraberliğe başladığım birinin yarın öbür gün "hadi bi çılgınlık yapıp böyle bir partiye katılalım" demeyeceğinin garantisi yok..

Valla korkuyorum. Düşünseniz o psikolojiyi...Güvenmişsin, bir yola girmişsin, karşına böyle bir durum çıkıyor..Hayal kırıklığı, öfke, üzüntü..
Çevremden duyduğum ve arkadaşlarımda şahit olduğum durumları gördükçe cidden korkuyorum acaba normal erkek kalmadı mı diye..

Neyse, beddua ve hakaretleri anlayamadım yalnız..Kime ne yav? Alan razı veren razı.

Pedofilinin çığ gibi büyüdüğü, her gün onlarca kız çocuğunun ve kadının tecavüze uğrayarak öldürüldüğü, çocukları taciz eden ve hatta onlarla ilişkiye giren hacı hocaların barındığı ve bunların yargılanmayıp ellerini kollarını sallayarak dolandığı ülkemde, bu duruma bu kadar beddua ve hakaret etmeniz abesle iştigal..
Hele konunun partilere gelmesine, o imaya diyecek söz bulamıyorum.

Bugun esime bu konudan bahsettim,
Garibimin boyle bir seyden haberi bile yokmus.

Nasil ayni odada mi diye gozleri acildi

Kesinlikle ahlaksızlık, sapıklık, rezillik olarak falan görmüyorum. Fantezidir, kendilerini ilgilendirir. Bana sorsan ben yapamam, bana göre değil. Ama yapan insanın da kendi tercihi olduğu için saygı duyarım. Yani değişik bir fantezi, ne bileyim. Bana sadece saçma geliyor. Alan memnun veren memnunsa dünya hoş bir yerdir.

Bana göre değil tabi, altını çiziyorum. Ama bana göre olmayışı bu fanteziyi dünyanın en ahlaksız, pis, sapkınca ve iğrenç şeyi yapmaz. Milletin yatak odası neden başkalarını ilgilendirir hiçbir zaman anlamadım, anlamam da. Biliyor muyuz yan komşunun yatak odasında gece hangi fantezileri yaptıklarını? Hayır. Söylenince, dile getirince mi kötü oluyor?

Madem bu kadar normal bu şey madem kimseyi ilgilendirmez neden kendinizin bunu yapmayacağının altını ısrarla çizdiniz kimseyi ilgilendirmez sizin böyle bi fantazinizin olamayacağı demi ama.

Bu yozlaşmışlık bile değil açıkça sapıklık, bu kadar mı alçaldı insanlık , bu kadar mı yabancılaştı insanlar özüne, toplumun değerleri, insanlık onuru nasıl da ayaklar altında

Madem bu kadar normal bu şey madem kimseyi ilgilendirmez neden kendinizin bunu yapmayacağının altını ısrarla çizdiniz kimseyi ilgilendirmez sizin böyle bi fantazinizin olamayacağı demi ama.
ben W Wurstria 'nın mesajında 'yapılan şeyin çok normal olduğuna dair' bir ifade göremedim? hem özel hayat olduğu hem de alan da veren de razı olduğu için saygı duyulması yani bizi ilgilendirmediğini söylemiş.

ayrıca kk kadınları bel altı vurmaya o kadar meraklı ki, wurstria kendisinin yapmayacağını belirmeden diğerlerini söyleseydi, mutlaka ''iyi sen sevgilini/kocanı kimle değiş tokuş yaparsan yap bizim yatağımıza karışma'' diyen parlak zekalar çıkacaktı.

Normal görüyorum demesine gerek yok yorumuyla normal gördüğünü anladık fantazi özgürlüğü degilmi bu!
Biz sapıklık deyince milletin hayatına müdahale oluyor özgürlük deyince olmuyor.
Hepimiz görüşümüzü yazıyoruz yatak odası basmıyoruz.
Tekrar görüşümü yazayım pislik kelimesi yetersiz kalıyor .Sabah sabah enejim düşmesin yeter.

ya yok o diğilde benim aklıma bu olay olduktan sonra karı kocalar birbirinin yüzüne nasıl bakıyor ben onu çözemedim.
Gizli olunca aldatmadan sayiyorlar boylesinede cinsel hayata renk katma diyorlar .

Sonrasinda esler ne konusuyor acaba baska biriyle olmaktan nasil zevk aldiklarini falan mi ?ne igrenc bi hayat bunlarknkide

küçük çocuklarla evlenmekten iki üç eş almaktan çekinmeyen çooook ahlaklı ülkede insanların kendi zevkleri için yaptıkları fantezilermi rahatsız ediyor. her gün kadınlar öldürülüyor ses yok ama eş değiştirme olunca sapıklık ahlaksızlık..
batsın sizin tek tipçi ahlak anlayışınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…