Degil. Memur eşler birbirine tabi olur.
Hayır mümkün değil. İkisinin de memur olması gerekiyor tayin için.
Ben kendi durumuma göre yorumladım 5 sene önce bunu yapmak istedik ve yapamadık. O zamanlar eşimin zorunlu dogu görevi vardı, bu sebepten mi bilmiyorum ama memur olsaydı olurdu denilmişti bize.Bunları söylerken kaynağınız nedir?
Konu sahibi, ödenen prim gün şartını sağlarsanız tabi ki istersiniz.
Bilmeden yanlış bilgi vermişler, doğru yorum sebatiyanin hanımlar..Özel sektörde bi yıldan fazla sigorta varsa memur olan tayin isteyebiliyor
Merhaba, düz memur olarak tayinim başka şehire olursa tayin hakkı olsa bile belli bir süre mi geçmesi gerekiyor mu benim eşim de özelde çalışıyor bilginiz varsaÜstteki 2 yorumu hiç dikkate almayın, doğru değil çünkü. Doktor kısmını bilmiyorum yalnız. Bilmediğim için doktoru da dahil edelim, doktor, asker, hakim değilseniz, eşinizin 1 yıllık sigortası varsa tayin istersiniz yanına. Son 2 yıl içinde 1 yıl olması gerekiyordu sanırım, gün kısmını detaylı aratmanız lazım.
Ayrıca iseyeceğiniz yerde uygun kadro da olması lazım elbette.
Baktım. Doktorlar stratejik personel olarak geçtiği için, diğer kişi tayin istiyor.
özel sektörde ise erken nikah yapıp , tayin işlemleri için başvuruda bulunuyorsunuz , bizzat bizim öyle oldu ama tabi ne iş yaptığı da önemli sanırım ....biz 6 ay önce nikah yapmıştık düğüne 1 hafta kala netleştiİyi günler kk üyeleri,
Bu konuyu son günlerde kafama takıyorum çünkü sevgilimle ilişkimizin geleceğini tehlikeye atıyor.
Eşlerden biri memur (öğretmen,doktor gibi) diğeri ise özel sektörde çalışıyorsa, memur olan diğerinin yanına tayin isteyebiliyor mu? Özel sektörde olanın gelme şansı yok çünkü iş olanağı bulunduğu ilde mevcut.
İnternette böyle bir şey mevcut yazıyor ancak beni nedense karamsarlık kapladı çünkü zor diye biliyorum.
Hiç böyle bir şey yapan tanıdığınız var mı? Mümkün mü böyle bir şey?
evet mümkün belli bir çalışması sigortası şusu busu var diye biliyorum bi araştırınİyi günler kk üyeleri,
Bu konuyu son günlerde kafama takıyorum çünkü sevgilimle ilişkimizin geleceğini tehlikeye atıyor.
Eşlerden biri memur (öğretmen,doktor gibi) diğeri ise özel sektörde çalışıyorsa, memur olan diğerinin yanına tayin isteyebiliyor mu? Özel sektörde olanın gelme şansı yok çünkü iş olanağı bulunduğu ilde mevcut.
İnternette böyle bir şey mevcut yazıyor ancak beni nedense karamsarlık kapladı çünkü zor diye biliyorum.
Hiç böyle bir şey yapan tanıdığınız var mı? Mümkün mü böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?