- 14 Nisan 2022
- 563
- 546
- 33
- Konu Sahibi Sadecebenbb
Kizlar bende mi bir sorun var bilemiyorum. Ama gercekten daraldim. Yasadigimiz sehirde benim pek arkadasim yok bir iki komsum var sadece anlastigim. Esimin cevresi genis o yillardir burada oldugu ve calistigi icin. Dogal olarak arkadaslari da bir yerlere davet ediyorlar, cift olarak gelip gitmek istiyorlar tabi esimde cok istiyor. Ama ben hicbirini gormek dahi istemiyorum. Yasam tarzlarimiz, uslubumuz o kadar farkli ki.. Yani kimsenin bana bir sey dedigi, kotu bir davranista bulundugu yok ama gercekten zerre kadar gorusmek istemiyorum. Iyi niyetle cagiriyorlar, organizasyonlar yapiyorlar falan sag olsunlar ama her seferinde sıkıntıdan patliyorum. Ne bir konuda ortak bir sohbet edebiliyorum, ne bir sakalari komik geliyor, ne de bir sey soyledigimde dogru duzgun tepki alabiliyorum o ortamlarda sadece saatlerce bitmesini bekliyorum, orada bulunmaya katlaniyorum. Gercekten cok bunaltici ortamlar. En azindan bana öyle geliyor. Esim egleniyor tuhaf bir sekilde bende diyorum o gorussun gitsin gelsin ama inatla benide bi ortama katma cabasi.. cok bunaldim artik iyice de sıklaşmaya basladi son zamanlarda bu davetler. Ben mi yanlis davraniyorum, normal mi bunu da bilemiyorum. Benim gibi olan var mi?