Eş Ailesiyle bayramlaşma

Vallahi ben acimam canımı üzenin canını üzerim hiç acimam beklerim zehir ederim tatlı lokmasını öyle benimle dalga geçecek rahat rahat oturacak yok canım benim dilini boğazına kaçiririm benim huzurum olmazsa kimsede huzur birakmam

Valla ne diyeceğimi bilemedim
Böyle bir yüzsüzlük görmedim hiç. Abisinden yüz mü buluyor diyecektim de öyle de değilmiş. Size bol sabır diliyorum:)
Huyu öyle ben de karışmıyorum abisiyle arası bozulsun istemem yoksa çoktan doldururdum eşimi nasıl kardeşin var böyle saçmalık istemiyorum diye. Karışmıyorum beni etkilemiyor kendi dili yoruluyor. Amin canım ilk zamanlar çok takıyordum şimdi takmıyorum büyümemiş diyor geçiyorum. :)

Hepmi aynı olurlar ya.

Madem birlikte tatil geçirmek istiyor o sizinle gelebilir geldi mi hiç ?
Çok güzel bir sistem oturtmuşsunuz
Gelmez mi:) önce bizimle yazlıkta, biz dönüyoruz kızı geliyor. Sıra ile bizle geçiriyor işte.
Geçen sene sadece eşim ve çocuğumla gitmek ıstedım, gittik.
Yazlıkta kimseyi yalnız bırakmaz

Korktum ama ya kurbanda gittiğimde hep isterlerse ? Kurbana 1 2 gün kala eşimle konuşayım ben gidiyorum hayatım ama bak her bayram her izimde gidilecek diye kural yok diye

Ben üzülüceğime karşımdaki üzülsün

Alın size en güzel bahane !

Sizin kayınvalide fena
Hiç yüz vermeyin!
Bunu kabul etmiyor ki. İzin günümde defalarca kez işim var dememe rağmen şuraya gidicez diyor. Gelemem diyorum gel gel bişey olmaz hadi diyor. İznim uymuyor dediğimde biz gidelim sen uçakla tek gel diyor. İlk zamanlar çok yapıcıydım ordan mı yüz buldu acaba ?

görüntülü aramışsınız hep birlikte konuşmuşsunuz, sonradan sizin tekrar aramanıza tabi ki gerek yok.
bence oğluna dedikleri kendi aralarında eşiniz de cevabını vermiş zaten, herkesi olduğu gibi kabul edip boşverin. önemsemeyin. geri kalan şeyler için tam yorumları okuyamadım ama memlekete vs gitmek istiyorsanız gidersiniz, istemiyorsanız gitmezsiniz. önceden çok konuşup, planlayıp, gitmek istemiyorum ama nasıl yapsam kafasına girip kendi kafanızı rahatsız etmeyin. bu memlekette her gün ne olacağı belli olmuyor her zaman biraz mesafe iyidir, yavaş yavaş oturtursunuz ilişkinizi. kabul etmek istemediğiniz bir şeyi de açık açık söyleyin.

İstemediğim şeyleri açık açık söylemek konusunda destek alıyorum. Haklısınız. Aslında istiyorum ama alışırlar diye korkuyorum. Zamanla oturur umarım 8 ay oldu daha

Aynı benim eşim.
Ama arada şu fark var; benim kayınvalide sadece söyler. Israr etmez , alınmaz.
Ama eşim gitmek cok ister
Onlara uymak ister. Ailesi ya tabii, zaman geçirmek ıstıyor.
Sanki biz ağaç kavugundan çıktık.
Ben de yüz vermem işte.
Çünkü bu bana haksızlık olur. Yani ben öyle görüyorum
Eşim bana bu konularda her şeyi eşit sunsaydı, kesinlikle boyle yapmazdım! Sıra ile olsaydı her sey.

Yüz vermeyin! Heleki suan sizin icin her sey oturma sürecinde, alıştırmayın!

İstemediğim şeyleri açık açık söylemek konusunda destek alıyorum. Haklısınız. Aslında istiyorum ama alışırlar diye korkuyorum. Zamanla oturur umarım 8 ay oldu daha
aslında ben strateji yapmaya da karşıyım evlilikte ve ya eş ailesi konusunda. bence alışırlar diye bir şey yok. istiyorsanız bir kere gidersiniz, keyif aldıysanız iki bayram sonra bir daha gidersiniz. gitmezseniz de gitmek istemiyorum bu bayram dediğinizde ısrar duyduğunuzda yok dersiniz. zaten bir kere gitmişsiniz.. aksi takdirde hayatı yaşamak çok zor hale geliyor. daha anlık yaşama taraftarıyım şu an. ki anksiyete için terapi almış biriyim.

Bundan korkuyorum. Oturma evresindeyken hata yapmaktan korkuyorum. İlk zamanlara göre çok gelişme var. Kayınvalidem ısrar eder alınır ve trip atar. Bu sefer anne neden ısrar ediyorsun çocuk değiliz biz dicem.

Bende başladım size faydaları ne oldu. Sürekli kaygı halindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…