Huyu öyle ben de karışmıyorum abisiyle arası bozulsun istemem yoksa çoktan doldururdum eşimi nasıl kardeşin var böyle saçmalık istemiyorum diye. Karışmıyorum beni etkilemiyor kendi dili yoruluyor. Amin canım ilk zamanlar çok takıyordum şimdi takmıyorum büyümemiş diyor geçiyorum. :)Valla ne diyeceğimi bilemedim
Böyle bir yüzsüzlük görmedim hiç. Abisinden yüz mü buluyor diyecektim de öyle de değilmiş. Size bol sabır diliyorum:)
Hepmi aynı olurlar ya.Esimin ailesi uzakta bizimkiler yakın annem rahatsız olunca bide eşim göreve gittiği için annemlere geldim
Sabah 6 gibi whatsapa bakayım derken kaynım görüntülü aradı ee çevrimiçi olduğum için acmamazlik yapmadım onunla konusurken kaynanamın suratı 5 karıştı hiç hoşuma gitmedi halbuki sıkıntımız da yok sonra kapattım kp 10 gibi aradım ikisiyle de konuştum bu sefer normaldi sonra ablamlara gitmiştim annemi aramış asya nerde diye annemde bana ara istersen seni sordu demişti önemsemedim aradım sonucta benimle işi olsa arardı beni diye. Esin gayet güzel konuşmuş hiç takma dert etme kimseyi memnun edemezsin etmekte zorunda değilsin degiliz o yüzden bosvermek en iyisi
Gelmez mi:) önce bizimle yazlıkta, biz dönüyoruz kızı geliyor. Sıra ile bizle geçiriyor işte.Madem birlikte tatil geçirmek istiyor o sizinle gelebilir geldi mi hiç ?
Çok güzel bir sistem oturtmuşsunuz
Korktum ama ya kurbanda gittiğimde hep isterlerse ? Kurbana 1 2 gün kala eşimle konuşayım ben gidiyorum hayatım ama bak her bayram her izimde gidilecek diye kural yok diye" Neden birlikte yazlıkta bayram geçiremiyoruz
Neden yazlığa tatile hep birlikte gidemiyoruz..."
Hep bu sebeplerden dolayı.
Hatta bazen hep birlikte gitmek istediğim zamanlar olduama biliyorum ki bir kere yaparsam hep aynı şeyi isteyecek
O yuzden vazgeçtim.
Erkek milletine 1 kere yap zaten yandın.
Devamını ıstıyor.
Annesine bisi diyemiyor
Ben kendi işimi genelde kendim hallediyorum
Yanı ben söylüyorum kayınvalıdeye
Kayınvalıdem kötü biri degil. Ama bu bir gerçek ki, yakınlasınca yüz buluyor .
O yuzden en güzeli mesafe
Ben üzülüceğime karşımdaki üzülsünVallahi ben acimam canımı üzenin canını üzerim hiç acimam beklerim zehir ederim tatlı lokmasını öyle benimle dalga geçecek rahat rahat oturacak yok canım benim dilini boğazına kaçiririm benim huzurum olmazsa kimsede huzur birakmam
Bende eşimin tutumu iyi en başta ufak tefek sıkıntı yaşamıştık yanımda durduğu icin kv daha da laf etmiyor zaten çok konuşmuyorum en fazla 10 dkHepmi aynı olurlar ya.
Bence de alttan mesajı verin.Korktum ama ya kurbanda gittiğimde hep isterlerse ? Kurbana 1 2 gün kala eşimle konuşayım ben gidiyorum hayatım ama bak her bayram her izimde gidilecek diye kural yok diye
Biz kayınvalidemi uyarıyoruz eşimde laf söylüyr ama bağırıyor eşime bana karışma diyeBende eşimin tutumu iyi en başta ufak tefek sıkıntı yaşamıştık yanımda durduğu icin kv daha da laf etmiyor zaten çok konuşmuyorum en fazla 10 dk
Allah yardımcınız olsun o zaman mesafeyi koruyun takmayin çözüm bu malesefBiz kayınvalidemi uyarıyoruz eşimde laf söylüyr ama bağırıyor eşime bana karışma diye
Bi de çalışıyorum bayram izinleri benim içinde kıymetliBence de alttan mesajı verin.
Teşekkür ediyorum:)Allah yardımcınız olsun o zaman mesafeyi koruyun takmayin çözüm bu malesef
Alın size en güzel bahane !Bi de çalışıyorum bayram izinleri benim içinde kıymetli
Bunu kabul etmiyor ki. İzin günümde defalarca kez işim var dememe rağmen şuraya gidicez diyor. Gelemem diyorum gel gel bişey olmaz hadi diyor. İznim uymuyor dediğimde biz gidelim sen uçakla tek gel diyor. İlk zamanlar çok yapıcıydım ordan mı yüz buldu acaba ?Alın size en güzel bahane !
Sizin kayınvalide fena
Hiç yüz vermeyin!
İstemediğim şeyleri açık açık söylemek konusunda destek alıyorum. Haklısınız. Aslında istiyorum ama alışırlar diye korkuyorum. Zamanla oturur umarım 8 ay oldu dahagörüntülü aramışsınız hep birlikte konuşmuşsunuz, sonradan sizin tekrar aramanıza tabi ki gerek yok.
bence oğluna dedikleri kendi aralarında eşiniz de cevabını vermiş zaten, herkesi olduğu gibi kabul edip boşverin. önemsemeyin. geri kalan şeyler için tam yorumları okuyamadım ama memlekete vs gitmek istiyorsanız gidersiniz, istemiyorsanız gitmezsiniz. önceden çok konuşup, planlayıp, gitmek istemiyorum ama nasıl yapsam kafasına girip kendi kafanızı rahatsız etmeyin. bu memlekette her gün ne olacağı belli olmuyorher zaman biraz mesafe iyidir, yavaş yavaş oturtursunuz ilişkinizi. kabul etmek istemediğiniz bir şeyi de açık açık söyleyin.
Aynı benim eşim.Bunu kabul etmiyor ki. İzin günümde defalarca kez işim var dememe rağmen şuraya gidicez diyor. Gelemem diyorum gel gel bişey olmaz hadi diyor. İznim uymuyor dediğimde biz gidelim sen uçakla tek gel diyor. İlk zamanlar çok yapıcıydım ordan mı yüz buldu acaba ?
aslında ben strateji yapmaya da karşıyım evlilikte ve ya eş ailesi konusunda. bence alışırlar diye bir şey yok. istiyorsanız bir kere gidersiniz, keyif aldıysanız iki bayram sonra bir daha gidersiniz. gitmezseniz de gitmek istemiyorum bu bayram dediğinizde ısrar duyduğunuzda yok dersiniz. zaten bir kere gitmişsiniz.. aksi takdirde hayatı yaşamak çok zor hale geliyor. daha anlık yaşama taraftarıyım şu an. ki anksiyete için terapi almış biriyim.İstemediğim şeyleri açık açık söylemek konusunda destek alıyorum. Haklısınız. Aslında istiyorum ama alışırlar diye korkuyorum. Zamanla oturur umarım 8 ay oldu daha
Bundan korkuyorum. Oturma evresindeyken hata yapmaktan korkuyorum. İlk zamanlara göre çok gelişme var. Kayınvalidem ısrar eder alınır ve trip atar. Bu sefer anne neden ısrar ediyorsun çocuk değiliz biz dicem.Aynı benim eşim.
Ama arada şu fark var; benim kayınvalide sadece söyler. Israr etmez , alınmaz.
Ama eşim gitmek cok ister
Onlara uymak ister. Ailesi ya tabii, zaman geçirmek ıstıyor.
Sanki biz ağaç kavugundan çıktık.
Ben de yüz vermem işte.
Çünkü bu bana haksızlık olur. Yani ben öyle görüyorum
Eşim bana bu konularda her şeyi eşit sunsaydı, kesinlikle boyle yapmazdım! Sıra ile olsaydı her sey.
Yüz vermeyin! Heleki suan sizin icin her sey oturma sürecinde, alıştırmayın!
Bende başladım size faydaları ne oldu. Sürekli kaygı halindeyim.aslında ben strateji yapmaya da karşıyım evlilikte ve ya eş ailesi konusunda. bence alışırlar diye bir şey yok. istiyorsanız bir kere gidersiniz, keyif aldıysanız iki bayram sonra bir daha gidersiniz. gitmezseniz de gitmek istemiyorum bu bayram dediğinizde ısrar duyduğunuzda yok dersiniz. zaten bir kere gitmişsiniz.. aksi takdirde hayatı yaşamak çok zor hale geliyor. daha anlık yaşama taraftarıyım şu an. ki anksiyete için terapi almış biriyim.