Eş Ailesiyle bayramlaşma

Ailen yakındaysa bayramı onlarla geçirin ? Özledim diyin diğer izinde de onlara gideriz diye karar alın.
Ben bayram öncesi biraz durgun duruyorum eşim defalarca ne olduğunu soruyor en son ailemi özledim diyorum sonuç aileme gidiyoruz bayramlarda

Gerçekten problemli resmen sizi kıskanıyor. Aman dikkat edin. Bu görümce kişisine dolup eşinize patlamayin.
Patlıyorum elimde değil. Eşim evimizde servis yapıyor mantıken kendi evi dimi yapabilir. Kardeşinin evinde yapmayınca kendi evinde koyuyordun koysana diyor. Eşim yardım edincede kızıyor. Beni kahvaltıya çağırsana abi diyor. Anlam veremiyorum

Vallahi artık allahıma bıraktım; hastalık sahibi oldum çünkü. Sürekli dolaşan ağrılarım oluyor, günlerce kıpırdatmayan halsizlikler falan... Allah büyük.
Gerçekten şuna inanıyorum Allah kötü niyet olunca ayaklarına doluyor burnundan getiriyor.

Kayınvalidenizin koruması güzel birşey. Görümcem karışınca abi kardeş seviyorlar birbirlerini kimse giremez aramasına diyor. Yahu giremezde sahile gitmişiz eşimle gelmesi gerekmiyor ki neyin tribi bu. Kaynanamda oğlum kardeşinide götür unutma diyor:)

Bizde durum şöyleydı; görümcem ne derse kayınvalıdem onu yapar. O da oğlunu çağırır doğal olarak.
Yazlık yer büyük bir villa.
Yer oldugu icin tabii ki kayınvalıdem 2 çocuğuyla gitmek istiyor.
Damattan yana soeun yok.
Ama ben açıkça soyledım kayınvalıdeme

O da bisi diyemedi tabii. Bunu da boyle hallettim.
Ama benim kayınvalide dedigim sekılde cok karışamaz bize.
Hee zamanında eşimle bu nedenlerden dolayı cok da tartısmıslıgımız var .

Zafere giden yol çiçekli yollar değildi:)

Mesela ben buna bisi dıyemem; 1 bayram sizin istediğiniz
1 bayram eşinizin ki olabilir. Ama istemediğiniz hicbir şeyi de yapmayın
Cunku zamanla alışkanlığa dönüştürüyorlar
Ve siz eşinizle bu yüzden hep kavga etmiş oluyorsunuz. Planları yaptıkları zaman uymak zorunda kalırsınız. Cunku buna alıştırmış oluyorsunuz
Geleneklsellıge dönüsuyor

Hemen devreye gir kocamla başbaşa anneciğim de karı ile koca arasına şeytan bile girmemiş sen utandir ki ikinci lafı çikaramasin

Börek yaptığım akşamda abisinden ertesi gün börek almasını istemişti. 2 tepsi yapmışım hala börek alsana abi diyor. Alıcaksın istiyorum diyor
Eşiniz nasıl bir tutum sergiliyor bu tarz dengesiz davranışlarında?

Kayınvalidem konuşulmadan önce şöyle dedi “kanarya kurbanda köye gidiyoruz biz önden sen kızım damadım bizim arabayla gelirsiniz “ bizim araba dediği benim arabam eşimle bizim arabamız :) diyemedim kararını vermedik daha eşimle konuşuruz planınız olmazsa geliriz diye benim hatam. Kurbanda eşimin istediği ramazanda benim isteğim olabilir mantıklı. Fakat kayınvalidem her bayramda her izinde gidicekmişiz gibi konuşuyor. Ocak ayında beride ramazanda gideri gideriz muhabbeti yaptı. Yasak geldi hala izin alın gelin. Kalp kırmak istemedim ama eşimle kavga ettim

Aslında kabul etmek zorunda çünkü zaten damatta geliyor ve kendi kızı yanında sizinde ailenizin yanında bayram geçirmeniz en doğal hakkınız :) eşiniz neden tepki gösterdi ilk başlarda ? O zafere bir gün bende ulaşacağım yavaş yavaş

Börek yaptığım akşamda abisinden ertesi gün börek almasını istemişti. 2 tepsi yapmışım hala börek alsana abi diyor. Alıcaksın istiyorum diyor
Kız sen de öğren börek yapmasını yarın evlenince dışardan mı aldiracaksin deyiver vur belalti veya ağlatma kızı ne istiyorsa al daha büyüyecek de şok lafi

Eşiniz nasıl bir tutum sergiliyor bu tarz dengesiz davranışlarında?
Kocan alsın diyor. Ne böreği yok börek diyor. Eşim yapmadıkça daha çok istiyor. Ya kardeşidr alsın bende alırım sorun bu değil. Çocuğu var doğumgününde dayısı pasta alcak diye hevesleniyr. Alsın tabi dayısıdır lafım yok ama güç gösterisi gibi geliyor beni. Oturduğu yerden cipsi istiyor alcaksın abi bana diye.

Erkeklerin kafa biraz geç basıyor sanırım

Kız sen de öğren börek yapmasını yarın evlenince dışardan mı aldiracaksin deyiver vur belalti veya ağlatma kızı ne istiyorsa al daha büyüyecek de şok lafi
Kamurancım girmiyorum aralarına ya. O kadar değişik bir kız ki çirkef bağırarak konuşuyor hiç tarzım değil karışmıyorum abisiyle konuşurken. Sana mı dedim ben abime diyorum der. Abin benim kocam derim kavga çıkar.

Valla ne diyeceğimi bilemedim
Böyle bir yüzsüzlük görmedim hiç. Abisinden yüz mü buluyor diyecektim de öyle de değilmiş. Size bol sabır diliyorum:)

Esimin ailesi uzakta bizimkiler yakın annem rahatsız olunca bide eşim göreve gittiği için annemlere geldim
Sabah 6 gibi whatsapa bakayım derken kaynım görüntülü aradı ee çevrimiçi olduğum için acmamazlik yapmadım onunla konusurken kaynanamın suratı 5 karıştı hiç hoşuma gitmedi halbuki sıkıntımız da yok sonra kapattım kp 10 gibi aradım ikisiyle de konuştum bu sefer normaldi sonra ablamlara gitmiştim annemi aramış asya nerde diye annemde bana ara istersen seni sordu demişti önemsemedim aradım sonucta benimle işi olsa arardı beni diye. Esin gayet güzel konuşmuş hiç takma dert etme kimseyi memnun edemezsin etmekte zorunda değilsin degiliz o yüzden bosvermek en iyisi

" Neden birlikte yazlıkta bayram geçiremiyoruz
Neden yazlığa tatile hep birlikte gidemiyoruz..."

Hep bu sebeplerden dolayı.
Hatta bazen hep birlikte gitmek istediğim zamanlar oldu ama biliyorum ki bir kere yaparsam hep aynı şeyi isteyecek
O yuzden vazgeçtim.

Erkek milletine 1 kere yap zaten yandın.
Devamını ıstıyor.

Annesine bisi diyemiyor
Ben kendi işimi genelde kendim hallediyorum
Yanı ben söylüyorum kayınvalıdeye

Kayınvalıdem kötü biri degil. Ama bu bir gerçek ki, yakınlasınca yüz buluyor .

O yuzden en güzeli mesafe

Madem birlikte tatil geçirmek istiyor o sizinle gelebilir geldi mi hiç ?
Çok güzel bir sistem oturtmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…