Allah yardımcınız olsunVallahi artık allahıma bıraktım; hastalık sahibi oldum çünkü. Sürekli dolaşan ağrılarım oluyor, günlerce kıpırdatmayan halsizlikler falan... Allah büyük.
Ailen yakındaysa bayramı onlarla geçirin ? Özledim diyin diğer izinde de onlara gideriz diye karar alın.Bizimkiler her tatille onlarla gitmek zorundaymışız gidicekmişiz gibi plan yapıyorlar. Çok sinir oluyorum. Kime sordunuzda plan yaptınız desem kırılırlar. Ailem yakında ama bayramda bende onlarla geçirmek isteyebilirim. Görümcemde kocasıyla gider hep memlete bizide sürüklüyorlar gelin gelin diye. Direniyorum ama eşim çok seviyor memlleteni hayalleri var gitmek istiyor kurbanda banada güzelce sordu nasıl yapalım nasıl gidelim diye değişiklik olur hava alırız gezeriz dedi. Onunda izni tek bensiz gitmez. Tepki vermeli miyim?
Patlıyorum elimde değil. Eşim evimizde servis yapıyor mantıken kendi evi dimi yapabilir. Kardeşinin evinde yapmayınca kendi evinde koyuyordun koysana diyor. Eşim yardım edincede kızıyor. Beni kahvaltıya çağırsana abi diyor. Anlam veremiyorumGerçekten problemli resmen sizi kıskanıyor. Aman dikkat edin. Bu görümce kişisine dolup eşinize patlamayin.
Gerçekten şuna inanıyorum Allah kötü niyet olunca ayaklarına doluyor burnundan getiriyor.Vallahi artık allahıma bıraktım; hastalık sahibi oldum çünkü. Sürekli dolaşan ağrılarım oluyor, günlerce kıpırdatmayan halsizlikler falan... Allah büyük.
Yaaa çok iyiAilen yakındaysa bayramı onlarla geçirin ? Özledim diyin diğer izinde de onlara gideriz diye karar alın.
Ben bayram öncesi biraz durgun duruyorum eşim defalarca ne olduğunu soruyor en son ailemi özledim diyorum sonuç aileme gidiyoruz bayramlarda
Kayınvalidenizin koruması güzel birşey. Görümcem karışınca abi kardeş seviyorlar birbirlerini kimse giremez aramasına diyor. Yahu giremezde sahile gitmişiz eşimle gelmesi gerekmiyor ki neyin tribi bu. Kaynanamda oğlum kardeşinide götür unutma diyor:)Eşim benden 12 yaş büyük ablası 14 yaş büyük kız kardeşi 5 yaş büyük ben ilk günden tavrımi koydum hep bir mesafe vardı ben evlendiğimde ikisi de evliydi bana saygısızlık yapsa kv bana bırakmazdı
Bizde durum şöyleydı; görümcem ne derse kayınvalıdem onu yapar. O da oğlunu çağırır doğal olarak.Bizimkiler her tatille onlarla gitmek zorundaymışız gidicekmişiz gibi plan yapıyorlar. Çok sinir oluyorum. Kime sordunuzda plan yaptınız desem kırılırlar. Ailem yakında ama bayramda bende onlarla geçirmek isteyebilirim. Görümcemde kocasıyla gider hep memlete bizide sürüklüyorlar gelin gelin diye. Direniyorum ama eşim çok seviyor memlleteni hayalleri var gitmek istiyor kurbanda banada güzelce sordu nasıl yapalım nasıl gidelim diye değişiklik olur hava alırız gezeriz dedi. Onunda izni tek bensiz gitmez. Tepki vermeli miyim?
Börek yaptığım akşamda abisinden ertesi gün börek almasını istemişti. 2 tepsi yapmışım hala börek alsana abi diyor. Alıcaksın istiyorum diyorAa aa resmen ruh hastası
Eşiniz nasıl bir tutum sergiliyor bu tarz dengesiz davranışlarında?Börek yaptığım akşamda abisinden ertesi gün börek almasını istemişti. 2 tepsi yapmışım hala börek alsana abi diyor. Alıcaksın istiyorum diyor
Kayınvalidem konuşulmadan önce şöyle dedi “kanarya kurbanda köye gidiyoruz biz önden sen kızım damadım bizim arabayla gelirsiniz “ bizim araba dediği benim arabam eşimle bizim arabamız :) diyemedim kararını vermedik daha eşimle konuşuruz planınız olmazsa geliriz diye benim hatam. Kurbanda eşimin istediği ramazanda benim isteğim olabilir mantıklı. Fakat kayınvalidem her bayramda her izinde gidicekmişiz gibi konuşuyor. Ocak ayında beride ramazanda gideri gideriz muhabbeti yaptı. Yasak geldi hala izin alın gelin. Kalp kırmak istemedim ama eşimle kavga ettimBizde durum şöyleydı; görümcem ne derse kayınvalıdem onu yapar. O da oğlunu çağırır doğal olarak.
Yazlık yer büyük bir villa.
Yer oldugu icin tabii ki kayınvalıdem 2 çocuğuyla gitmek istiyor.
Damattan yana soeun yok.
Ama ben açıkça soyledım kayınvalıdeme
O da bisi diyemedi tabii. Bunu da boyle hallettim.
Ama benim kayınvalide dedigim sekılde cok karışamaz bize.
Hee zamanında eşimle bu nedenlerden dolayı cok da tartısmıslıgımız var .
Zafere giden yol çiçekli yollar değildi:)
Mesela ben buna bisi dıyemem; 1 bayram sizin istediğiniz
1 bayram eşinizin ki olabilir. Ama istemediğiniz hicbir şeyi de yapmayın
Cunku zamanla alışkanlığa dönüştürüyorlar
Ve siz eşinizle bu yüzden hep kavga etmiş oluyorsunuz. Planları yaptıkları zaman uymak zorunda kalırsınız. Cunku buna alıştırmış oluyorsunuz
Geleneklsellıge dönüsuyor
Aslında kabul etmek zorunda çünkü zaten damatta geliyor ve kendi kızı yanında sizinde ailenizin yanında bayram geçirmeniz en doğal hakkınız :) eşiniz neden tepki gösterdi ilk başlarda ? O zafere bir gün bende ulaşacağım yavaş yavaşBizde durum şöyleydı; görümcem ne derse kayınvalıdem onu yapar. O da oğlunu çağırır doğal olarak.
Yazlık yer büyük bir villa.
Yer oldugu icin tabii ki kayınvalıdem 2 çocuğuyla gitmek istiyor.
Damattan yana soeun yok.
Ama ben açıkça soyledım kayınvalıdeme
O da bisi diyemedi tabii. Bunu da boyle hallettim.
Ama benim kayınvalide dedigim sekılde cok karışamaz bize.
Hee zamanında eşimle bu nedenlerden dolayı cok da tartısmıslıgımız var .
Zafere giden yol çiçekli yollar değildi:)
Mesela ben buna bisi dıyemem; 1 bayram sizin istediğiniz
1 bayram eşinizin ki olabilir. Ama istemediğiniz hicbir şeyi de yapmayın
Cunku zamanla alışkanlığa dönüştürüyorlar
Ve siz eşinizle bu yüzden hep kavga etmiş oluyorsunuz. Planları yaptıkları zaman uymak zorunda kalırsınız. Cunku buna alıştırmış oluyorsunuz
Geleneklsellıge dönüsuyor
Kız sen de öğren börek yapmasını yarın evlenince dışardan mı aldiracaksin deyiver vur belalti veya ağlatma kızı ne istiyorsa al daha büyüyecek de şok lafiBörek yaptığım akşamda abisinden ertesi gün börek almasını istemişti. 2 tepsi yapmışım hala börek alsana abi diyor. Alıcaksın istiyorum diyor
Kocan alsın diyor. Ne böreği yok börek diyor. Eşim yapmadıkça daha çok istiyor. Ya kardeşidr alsın bende alırım sorun bu değil. Çocuğu var doğumgününde dayısı pasta alcak diye hevesleniyr. Alsın tabi dayısıdır lafım yok ama güç gösterisi gibi geliyor beni. Oturduğu yerden cipsi istiyor alcaksın abi bana diye.Eşiniz nasıl bir tutum sergiliyor bu tarz dengesiz davranışlarında?
Erkeklerin kafa biraz geç basıyor sanırımAslında kabul etmek zorunda çünkü zaten damatta geliyor ve kendi kızı yanında sizinde ailenizin yanında bayram geçirmeniz en doğal hakkınız :) eşiniz neden tepki gösterdi ilk başlarda ? O zafere bir gün bende ulaşacağım yavaş yavaş
Kamurancım girmiyorum aralarına ya. O kadar değişik bir kız ki çirkef bağırarak konuşuyor hiç tarzım değil karışmıyorum abisiyle konuşurken. Sana mı dedim ben abime diyorum der. Abin benim kocam derim kavga çıkar.Kız sen de öğren börek yapmasını yarın evlenince dışardan mı aldiracaksin deyiver vur belalti veya ağlatma kızı ne istiyorsa al daha büyüyecek de şok lafi
Valla ne diyeceğimi bilemedimKocan alsın diyor. Ne böreği yok börek diyor. Eşim yapmadıkça daha çok istiyor. Ya kardeşidr alsın bende alırım sorun bu değil. Çocuğu var doğumgününde dayısı pasta alcak diye hevesleniyr. Alsın tabi dayısıdır lafım yok ama güç gösterisi gibi geliyor beni. Oturduğu yerden cipsi istiyor alcaksın abi bana diye.
" Neden birlikte yazlıkta bayram geçiremiyoruzAslında kabul etmek zorunda çünkü zaten damatta geliyor ve kendi kızı yanında sizinde ailenizin yanında bayram geçirmeniz en doğal hakkınız :) eşiniz neden tepki gösterdi ilk başlarda ? O zafere bir gün bende ulaşacağım yavaş yavaş
Madem birlikte tatil geçirmek istiyor o sizinle gelebilir geldi mi hiç ?" Neden birlikte yazlıkta bayram geçiremiyoruz
Neden yazlığa tatile hep birlikte gidemiyoruz..."
Hep bu sebeplerden dolayı.
Hatta bazen hep birlikte gitmek istediğim zamanlar olduama biliyorum ki bir kere yaparsam hep aynı şeyi isteyecek
O yuzden vazgeçtim.
Erkek milletine 1 kere yap zaten yandın.
Devamını ıstıyor.
Annesine bisi diyemiyor
Ben kendi işimi genelde kendim hallediyorum
Yanı ben söylüyorum kayınvalıdeye
Kayınvalıdem kötü biri degil. Ama bu bir gerçek ki, yakınlasınca yüz buluyor .
O yuzden en güzeli mesafe