Eş Ailesiyle bayramlaşma

Ya siz harikasınız. Aynı zamanda çokta iyi kalplisiniz. Birikmişliğin etkisiyle çok parladım eşime. Gelsinler mi dediğinde yine mi ya dedim. Üstelik eşim bana hep sorar sorun olurmu diye senin için sakıncası var mı diye. Tesadüfen denk gelirse kızma bana der öyle gelişti. Neden bilmiyorum kardeşinin saçma hareketlerinden suratsız tavırlarından dolayı eşimi tersleyesim geliyor yapmamam lazım. Mesela diyorsunuz ya bu davranışın hoşuma gitti dedim eşime ben hiç eşimi övmedim beni savunduğunda kanarya izinli kızı rahatsız etmeyin dediğinde de eşime diyemedim çok doğru diye.

siz çok güzel yönetmişsiniz evliliğinizi umarım daha güzel huzurlu olur sizin için herşey. Daha 8 ay oldu küçüğüm toyum sizlerden fikir almak adına gerekli gereksiz çok şey soruyorum kusura bakmayın. Mesela kardeşi sürekli abi bana bunu al şunu al çağır beni benide götür bana neden almadın çağırmadın diye laf yapıyor. Sinirleniyorum ama sinirlenmemeliyim sonra eşimle huzursuz oluyorum. Tecrübeleriniz için çok çok teşekkür ederim. Benim eşimdede işe yarar çünkü iftara çağırdım ailesini hoşuna gitti sizinkiler gelebilir mi acaba dedi yasak var ama falan dedi benim yapıcılığım hoşuna gitti. Kurbanda köye gitmek istiyor bana açtı fikrini terslemedim hoşuna gitti önce benim ailemi aradı bayramlaştı.

Görümcem evli çocuğu var çocuğunu eşime verip kocasıyla gezmekten kocamla gezemiyorum ki. Yiğeni o da bişey desem zoruna gidicek. Surat asıcam tüm gezme sinirimden. Mesela görümcem bende geliyorum demez “ abi götürsene beni de ya beni neden çağırmıyorsun diye bi ton hesap sorar bağırır çağırır bana duyurur. Kaynanamda götür kardeşini diye baskılar. Bu baskılardan inanın istemiyorum. Ben kötü değilim dimi ? Taktiğinizi uygulicam gelsinler diyip dişimi göstericem kocamla gezicem resim çektiricem birdahaki gezmedede istemiyorum deme hakkım olur

Eşiniz benim eşime benziyor. Kaba bir insan değil "tabiki yapacaksın benim aileme hizmet edeceksin sizinkilerle gorusmeyecegiz" insanı değil. Benim esimde oyledir onun ailesine baklava felan alsak hemen senin ailene de alalım der. Benden yapmamı istedigi sey olursa sorar. yaparsam mutlu olur "Yapmak zorundasın" tavrına girmez.

Benim görümcem de ilk zamanlar oyleydi. sanki benimle yarısıyor gibi abisi onada alsin onuda her yere götürsün bana ne yaptıysa aynısını ona da yapsin istiyordu. Şimdi oyle değil cünku esim onun bu tavirlarından sıkıldı ve mesafe koydu. Ben sadece sabrettim.

Esiniz sizi savundugunda memnuniyetinizi dile getirinki hep sikayet eden taraf olmak konumundan çıkın.

Anlıyorum kayınvalidem ben geliyorum kahvaltı hazırlicaksın çağıracaksın beni diye laf etti eşimde triplenmeyin hemen falan diye cevabını verdi. Sabah almaya gitti saat 9 bende anca uyandım kek yapcaktım neden önce yapmadın ki gelcekler birazdan dedi sinirlendim. Sonra patatesler burda kızartıcakmısın doğra istersin naptın ki anlamıyorum gidince uyandırmıştım seni dedi. Allahım deli oldum sinirden hazırla o zaman ya dememk için zor tuttum kendimi. Sizin yorumunuzla sakin kaldım cevap vermedim sus kanarya dedim bşşey deme. Noldu dedi bişey yok konuşmicam dikkat et konuşmana dedim ne dedim ki dedi sataşma bana dedi. 1 saat sonra yanıma geliyor öpüyor. Peki bunda anormal durum var mı ? Ben böyle şeylere çok sinirleniyorum ya kraliyet ailesimi geliyor 10 dakika geç yesnler yani dicektim ne bu tantana. Sizi dinledim ama bişey demedimlk adımı böyle attım :)

Evet yaptığı hoş değil eşinizin. Tabiki cok sessizde kalmayın. Gel yardim ette yetişsin o zaman diyin ama tabiki sanki kraliyet ailesi mi geliyor diye ailesine bağlamayin.

Bir de sorun annenin bize kahvaltiya gelmesi değil senin beni acele ettirmen ve yardım etmemen diyin. Yani esinizin davranisları uzerinden konuşun ailesinin değil.

Bugün onları kahvaltiya cagirdiniz geldiler sizde kahvaltı yaptılar gittiler. Aksam konuya soyle girin mesela "annenler geldi ne güzel oldu yedik ictik hep beraber ama yoruldum. yarın isten gelince evden cıkmak istemiyorum bu yüzden" ya da evdeyseniz yarın 12 ye kadar uyumak istiyorum bu yüzden. Yani bak ben senin icin bir adım attım sende yarın annen bizi cagirirsa engelle mesajı verin.

Cidden harika yorumlarınız var çok teşekkür ediyorum. Kurbanda memlekete gittiğimzde gezmek istediğimi söyledim gezeriz gideriz dedi planlayalım dedi ayarlarz dedi kızmadı ama kardeşi ve kayınçosuda memlekette olucak onlarda gelicek ağzıyla konuşuyor işte xde gelir çadır alırız gibi gibi. Gelmeleri hoş değil ama ne gerek var ya başbaşa gezelim demem tartışma çıkarıcak sizi dinledim ve yorum yapmadım seneye de birlikte yaparız dedim :)

Eşiniz iyi idare etmiş bence siz de çok takılmayın. Biz eşimle kahvaltıdan sonra oturduk ikimizin de büyüklerini tek tek aradık. Annelerle görüntülü konuştuk. Öyle sen aradın ben aradım yok yani ayrı ayrı arayıp ne konuşacağız ki? Sizinkisi gayett makul. Yalnız biz sabah erkenden anneleri aramayı tercih ettik çünkü ben babamı kaybettim annemin babamdan sonra ilk yalnız bayramı. Kalkar kalkmaz telefona sarıldık gidemeyince. Gereken durumda hassasiyet gösterilir.

Başınız sağolsun Allah sabırlık versin inşallah

Haddini bildirmek gerek. Ben kendini bilmezler yüzünden sinir krizi geçirdim eşimin canına okudum ama sonra pişman oldum onun suçu yoktu ki. Biri laf söylediğinde içime atmamaya direkt lafının karşılığını vermeye söz verdim. Amaçları zaten ara açmak. Ama yanlarına kalmaz içiniz rahat olsun.

İnşallah

Aman bende de var bu cinslerden bitane herşeye alınırlar ne yapsan ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın boşver. Bak burda tecrübe konuşuyor hiç yüz verme eşin aradığında onun telefonunda konuş yeter çok bile böyle düşüncesiz insanlara

Aslında çok sıcakkanlıyım dahada fazlasını yaparım da insan böyle karşılık alınca bi duraksıyor. Size ne yaptılar ?

Aslında çok sıcakkanlıyım dahada fazlasını yaparım da insan böyle karşılık alınca bi duraksıyor. Size ne yaptılar ?
Çocuğum olmuyor diye eşimi bunu boşa falan dediler ben bunu yüzlerine vurunca 2 yıl hem bana hem oğullarına küstüler asla aramadılar görüşmediler bizimle.. şimdide bişey olmamış gibi uzatmayalım falan diyolar amaann daha neler neler. Size tavsiyem sınırlarınızı koruyun fazla samimiyet kurmayın. Ne olursa olsun naparsanız yapın sonunda el kızı oluyorsunuz

El kızıyız çünkü. Allah ıslah etsin abimlerinde olmuyor yengem canımdır destek oluruz üzülme bu eksiklik değil derim motive ederim. Kendime ne kadar dua ederse onada ederim. İnsanların içi kötü be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…