Eş Ailesiyle bayramlaşma

Ben karışmadım ne bileyim 2 yaş dedim. Siz kaç yaş küçüksünüz? Bi ara başka bi yengeden konuşuyorlardı ben kanaryaya yengemi diyorum ne alaka diye tersledi. Saygısı yok. Abisine bile 3 yaş var aramızda ne abi diyosam diyor. Eşimde manyakmısın sen 3 sene az mı diye tersliyor.

12 yıllık evliyim. Çok rica ediyorum salla gitsin, görümce görmeyeyim ömrümce. Bunlara takılırsan daha çoooook psikolog görürsün. Eşine odaklan. Hayatına bak, sen takmazsan onlarda tiplerine son verir. Eğer üzüldüğünü anlarlarsa devam ederler. Hiç kimse senden önemli değil. Ben görevimi yaptım bitti Di cek sin. O kadar meraklılarsa mesaja aramaya onlar yapsın. Yerinde olsam, aşkım hayatım ne güzelde aradık görüştük. Anan iyi ki benim için doğurmuş der öperdim

Çok minnoş bi kalbiniz var gibi görünüyor:)
Sizi fazlaca kırarlar ve sizin gibi düşünmek bi yana umurlarında bile olmaz. Çok ince düşünmemeye çalışın herkesi memnun etmek çok zor.
Psikoloğumda önce bunu aşmam gerektiğini söyledi. Kalp kırmaktan korkarım anne babayı üzmek istemem. Emekleri çoktur. Teşekkür ederim :)

Başbaşa hamburger bile yedirtmez mesela. Duyduğunda beni neden çağırmadın der. O yüzden yakın olamıyorum.
Yakın olunamaz ki öyle bir insana. Böyle yaparak kendi kaybediyor aslında farkında değil. Normalde siz çağırsaniz bile onun kendini geri tutması gerek. Yeni evlisiniz siz gidin demesi gerekir. Ama demezler. O yüzden dediğiniz gibi yakın olamazsınız ama kendinizi bu hastalıklı düşünce yapısına sahip kişilerden korumalisiniz.

Naifliğimden kaynaklı cevap vermek istemedm. Bir de ben kardeş arasına girmiyorum konuşurken falan. Genel olarak huyu öyle çok muhattap olmak istemiyorum arkadaşı da yok sinirli ve herkesle kavga ediyor. Ben saygılı ve kelimelerini seçen birisiyim kelimelerim karşıdaki kişiyi bağırmasamda üzer. Konusu açılırsa diyeceğim ama cevabınız mantıklı geldi

Psikoloğumda önce bunu aşmam gerektiğini söyledi. Kalp kırmaktan korkarım anne babayı üzmek istemem. Emekleri çoktur. Teşekkür ederim :)
Benimde en büyük handikapımdı kalp kırmak. Ama bunu 35 yaşımda anladım ve uygulamaya başladım ki; verilen değerin azı karar; çoğu kesinlikle zarar... Neymiş ölüm varmış, günahmış, yok ya, ölüm varsa bana da var ölüm... Yapmasaymışlar. Ki benimkinin hocalarla falan çok işi olur, zamanında kızını çok götürmüş, problemli çünkü. Bana dair çok şeyler yaptırdığını bir kaç kişiden de duydum ama allaha havale ediyorum. Ki bu konuda islamda eğer senin canına ve malına kast edildiyse ; karşılığını vermek hak ve günah değil. Ama ben irade müdahalesi olur diye sevdiklerim hakkında dua ederken bile danışırım. Yani belki benim ettiğim şekilde sonuçlanmasını istemiyordur diye... Kötülük, fesatlık, böyle şeyler peşinde olacağıma; iyiniyet insanlık ve güzellikler peşinde oluyorum. Allah büyük. Vesselam.

Bizimkiler her tatille onlarla gitmek zorundaymışız gidicekmişiz gibi plan yapıyorlar. Çok sinir oluyorum. Kime sordunuzda plan yaptınız desem kırılırlar. Ailem yakında ama bayramda bende onlarla geçirmek isteyebilirim. Görümcemde kocasıyla gider hep memlete bizide sürüklüyorlar gelin gelin diye. Direniyorum ama eşim çok seviyor memlleteni hayalleri var gitmek istiyor kurbanda banada güzelce sordu nasıl yapalım nasıl gidelim diye değişiklik olur hava alırız gezeriz dedi. Onunda izni tek bensiz gitmez. Tepki vermeli miyim?

İşte kafa yokki. Oğlunu seven geliniyle iyi geçinmek zorunda. Çünkü arada kalan oğlu oluyor. Yine kendi oğlu üzülüyor.
Bunaltmaları yüzünden her izin günü beni oraya buraya sürüklemeleri yüzünden kaç kez oğluyla kavga ettim. Sinirden saçlarımı yoldum. Söylüyorz anlamıyorda.

Yaaa çok iyiymiş biraz hassasım ayıpmı ettim diye kafaya taktım. Takmicam üzülmicem kimse bizden kıymetli değil

Eskisi kadar sorun olmuyor eşim kızdığımı farkettiği için soruyor bana nasıl istersin diyor. Ya mantıklı olsa inanın laf etmicm. Abi kalk git bana redbul alsana diyor. Karın istese alırsın ama diyor.

Eşim benden 12 yaş büyük ablası 14 yaş büyük kız kardeşi 5 yaş büyük ben ilk günden tavrımi koydum hep bir mesafe vardı ben evlendiğimde ikisi de evliydi bana saygısızlık yapsa kv bana bırakmazdı

Çıngıraklı yılan.Bu kadından her şey beklenir o zaman.
Benimde annem sürekli bana telkinlerde bulunuyor ama yapmasınlar insan gibi geçinmek varken neden fitne fesatlık

Çıngıraklı yılan.Bu kadından her şey beklenir o zaman.
Benimde annem sürekli bana telkinlerde bulunuyor ama yapmasınlar insan gibi geçinmek varken neden fitne fesatlık
Vallahi artık allahıma bıraktım; hastalık sahibi oldum çünkü. Sürekli dolaşan ağrılarım oluyor, günlerce kıpırdatmayan halsizlikler falan... Allah büyük.

Eskisi kadar sorun olmuyor eşim kızdığımı farkettiği için soruyor bana nasıl istersin diyor. Ya mantıklı olsa inanın laf etmicm. Abi kalk git bana redbul alsana diyor. Karın istese alırsın ama diyor.
Gerçekten problemli resmen sizi kıskanıyor. Aman dikkat edin. Bu görümce kişisine dolup eşinize patlamayin.

Bi kere de kardeşiyle kaynanamın doğum gününü ayarlamış bizim evde ben işteyim. Beyfendi akşam doğumgünü kutlicaz dedi. Pardon da kime sordunda ayarladın dedim. Kendin karar verdiysen kendin toplarsın evi dedim. Küçüğüm ama kendimi ezdirmiyorum. Fakat kaynanam ve görümceme karşı çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…