- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
Anoooooom geeeel ablanaSanırım genlerinde var. Ben küçüğüm 23 yaşındaym. Sürekli emirler veriyor. Saygımı bozmak istemiyorum ama çok sinirleniyorum. Bu ara tebrik ederm
Keşke diyebilsekAslında en güzeli canım öyle istedi demek ama diyemiyoruz
Suçlu gibi konuşursam üstelerler. Psikoloğumda aynısıno söyledi çabalıyorum inşallahKesinlikle hesap verir gibi konuşmayın, görüntülü konuşurken bayramlaştık işte diyip kısa kesin.
Çok minnoş bi kalbiniz var gibi görünüyor:)Bayram günü dışlamış olmak istemem kırılsın istemem o yüzden sordum çok sağolun
Bende yiyip anında toz oluyorumBöyle yapınca nasıl tepki veriyorlar ? Yardım etsene demiyorlar mı ?
Diyemezler onlar yüzüme karşı asla bir şey demezler görseniz derseniz bunlar ne kadar iyi anlaşıyor kapıdan çıkarım kadın arkamdan yardırırBöyle yapınca nasıl tepki veriyorlar ? Yardım etsene demiyorlar mı ?
Bakın bu çok iyiymiş ama yapı gereği güleryüzlü ve sıcakkanlıyımdır ama denicemHiç aldırış etmeyin. Size nasıl surat yapıyorlarsa sizde yapın etkiye tepki bastırın
Evet edildi tabii ki. Ben her bayramın 10 gün oncesı çocuğumu alıp ailemin yanına giderim. Uzaktalar.Kabul edildi mi ? Pes etmicem.
Küçüğüm ama neler yapıyorum görmenşz lazım. Yasaklarda memlekete kaçtılar bizide götürücekler eşimin başının etini yediler benimde. İzin al bilmem ne. Eşime nedir bu köy sevdası ya gitsek gideriz zaten tüm aile fertleri arayıp ısrar ediyor dedim. Bunaldım yani ne yapmak istiyorsak onu yaparız bizi yönlendirmelerine gerek yok sen gidiceksen git dedim. İşe yaramış olmalı sabahtan beri kurban bayramı için fikrimi alıyor :)Anoooooom geeeel ablanaBir sarılayım sana, etmeeeennnn guuuuzuuuuum, ezdirme kendini karakterli kadınlar kocalarına her zaman korkunç gelmiştir ama bir o kadar da çekici
Bende öyleyim ama bana yapılanı söyler yada bende öyle davranırım sonuçta herkes hatasını başka türlü anlamaz gözüne sokmak gerekiyor bazenBakın bu çok iyiymiş ama yapı gereği güleryüzlü ve sıcakkanlıyımdır ama denicem
Benimde öyle asla yüzüme konuşmaz,kaynımın kız arkadaşı var daha 17 yaşında düşünün o kıza gitmiş benim havalı kendimi beğenmiş olduğumu söylemiş kızda demesin mi o senin gibi kaynanayı nerden bulacak annecim diyeBende yiyip anında toz oluyorumhayır ağızlarını açamıyorlar; bir de kahve yapıp getiriyor üstelik. Ben misafirim getirsin. Bana gelince onlar, bende onlara yaptırmıyorum Arkamdan konuşuyormuş ama, eşim bir arkadaşıma söylemiş ondan biliyorum Eşim bunu farkedip dile getirecek biri değil; anası uyarmıştır bak kılını kıpırdatmıyor diye
Harika; bir de deki böyle zamanlarda “ birbirimizi ve sevgimizi çok önemsediğimden ikimizin de önceliği birbirimiz olsun; aslolan bizim hissettiklerimiz; yapmak istiyorsak-içimizden geliyorsa ve birlikte karar veriyorsak yapalım; başkaları istedi ya da ısrar etti diye değil; bu her ikimizin ailesi içinde geçerli. Önce ikimiz” falan deKüçüğüm ama neler yapıyorum görmenşz lazım. Yasaklarda memlekete kaçtılar bizide götürücekler eşimin başının etini yediler benimde. İzin al bilmem ne. Eşime nedir bu köy sevdası ya gitsek gideriz zaten tüm aile fertleri arayıp ısrar ediyor dedim. Bunaldım yani ne yapmak istiyorsak onu yaparız bizi yönlendirmelerine gerek yok sen gidiceksen git dedim. İşe yaramış olmalı sabahtan beri kurban bayramı için fikrimi alıyor :)
Başbaşa hamburger bile yedirtmez mesela. Duyduğunda beni neden çağırmadın der. O yüzden yakın olamıyorum.O zaman en iyisi o anne ve kızını hic umursamamak. Gelin oldunuz diye sizi ezmeye hakları yok. Abisinin artık kendi ailesi var ne demek şunu al bunu al çok ayıp. Bir yardım gerekir abisinden yardım ister o ayrı. Ama gorumcenizin tavırları çok fena. Kv Siz geri çekilince pişman oluyorsa anladığı dil o belli ki. Herkese anladığı dilden konuşmak gerek.
Ovvvv kendi bacağına sıkmış..Eeee allahım o kadar büyükki. Böyle plan yapanların planlarını boşa çıkaranların en hayırlısı işte. Ya bu neyin kafası acaba; daha el kızına aileye bile girmemiş kıza sen gelinini nasıl çekiştirirsin çaydanlık kafa ?Benimde öyle asla yüzüme konuşmaz,kaynımın kız arkadaşı var daha 17 yaşında düşünün o kıza gitmiş benim havalı kendimi beğenmiş olduğumu söylemiş kızda demesin mi o senin gibi kaynanayı nerden bulacak annecim diyebakar mısınız konuşmanın seviyesine yahu sen daha çocuğa,aileye girmeyen birine gelinini çekiştiriyorsun bunu duyan eşim açtı ağzını yumdu gözünü ama nasıl laflar etti resmen sildi annesini kadın ertesi gün geldi özür dilemeye
Canım benim ya. Neden psikolojimizi bozuyorlar anlamıyorum. Yemiyoruz evlatlarını rahat bıraksalar nolur yaMaalesef bu konuyla ilgili eşimle çok kavgalar ettik, boşanma aşamasına geldik. Sonrasında eşim gelip ben seni çok seviyorum; birbirimizi bu kadar severken bu evliliği bitirmeyelim dedi. Bende böyle güzel bir sevginin o fitneler yüzünden bitmesini istemedim. Ama maalesef görmüyor yaptıklarını, anlamıyor. Günlerde aylarca bana hissettirdiklerini bu durumun paylaştım ama sessizce dinliyor. Bende birkaç aydır duruldum; onlar hakkında gram yorum yapmıyorum isimlerini bile geçirmiyorum. Bugün sabah eline koz vermeyeyim diye mecbur aradım, eşim çalıştı bugünde çünkü, yalnızdım evde. Yemin ediyorum o 1 dakikalık konuşma eziyet gibi geldi. Hala sinirden midem ağrıyor.
İstediklerne boyun eymeyince nedense havalı kendini beğenmiş oluyoruzBenimde öyle asla yüzüme konuşmaz,kaynımın kız arkadaşı var daha 17 yaşında düşünün o kıza gitmiş benim havalı kendimi beğenmiş olduğumu söylemiş kızda demesin mi o senin gibi kaynanayı nerden bulacak annecim diyebakar mısınız konuşmanın seviyesine yahu sen daha çocuğa,aileye girmeyen birine gelinini çekiştiriyorsun bunu duyan eşim açtı ağzını yumdu gözünü ama nasıl laflar etti resmen sildi annesini kadın ertesi gün geldi özür dilemeye
İşte kafa yokki. Oğlunu seven geliniyle iyi geçinmek zorunda. Çünkü arada kalan oğlu oluyor. Yine kendi oğlu üzülüyor.Canım benim ya. Neden psikolojimizi bozuyorlar anlamıyorum. Yemiyoruz evlatlarını rahat bıraksalar nolur ya
Ne dolmuşuz yaOvvvv kendi bacağına sıkmış..Eeee allahım o kadar büyükki. Böyle plan yapanların planlarını boşa çıkaranların en hayırlısı işte. Ya bu neyin kafası acaba; daha el kızına aileye bile girmemiş kıza sen gelinini nasıl çekiştirirsin çaydanlık kafa ?