Eş Ailesiyle bayramlaşma

Sanırım genlerinde var. Ben küçüğüm 23 yaşındaym. Sürekli emirler veriyor. Saygımı bozmak istemiyorum ama çok sinirleniyorum. Bu ara tebrik ederm
Anoooooom geeeel ablana Bir sarılayım sana, etmeeeennnn guuuuzuuuuum, ezdirme kendini karakterli kadınlar kocalarına her zaman korkunç gelmiştir ama bir o kadar da çekici

Bayram günü dışlamış olmak istemem kırılsın istemem o yüzden sordum çok sağolun
Çok minnoş bi kalbiniz var gibi görünüyor:)
Sizi fazlaca kırarlar ve sizin gibi düşünmek bi yana umurlarında bile olmaz. Çok ince düşünmemeye çalışın herkesi memnun etmek çok zor.

Böyle yapınca nasıl tepki veriyorlar ? Yardım etsene demiyorlar mı ?
Bende yiyip anında toz oluyorum hayır ağızlarını açamıyorlar; bir de kahve yapıp getiriyor üstelik. Ben misafirim getirsin. Bana gelince onlar, bende onlara yaptırmıyorum Arkamdan konuşuyormuş ama, eşim bir arkadaşıma söylemiş ondan biliyorum Eşim bunu farkedip dile getirecek biri değil; anası uyarmıştır bak kılını kıpırdatmıyor diye

Böyle yapınca nasıl tepki veriyorlar ? Yardım etsene demiyorlar mı ?
Diyemezler onlar yüzüme karşı asla bir şey demezler görseniz derseniz bunlar ne kadar iyi anlaşıyor kapıdan çıkarım kadın arkamdan yardırır Konuşsun küçük damla duyuyor onu

Sen çok naifsin
Herkes kendine yakışanı yapar boşveeeeerrr.
Sen üstüne düşeni yapmışsn daha üzülüp sıkılmana zerre gerek yok
Bırak ne düşünüyolarsa düşünsünler sen kendini biliyorsun içini biliyorsun gerisinin bi önemi yokk
Bide olanı olduğu gibi söyle..
Noldu niye yükseldin ocağı kapatmaya kalktım diyip cevabını verebilirdinz
Böyle çekingen olursan ezerler seni

Kabul edildi mi ? Pes etmicem.
Evet edildi tabii ki. Ben her bayramın 10 gün oncesı çocuğumu alıp ailemin yanına giderim. Uzaktalar.
Eşim yazlıkta ailesiyle geçirir bayramın 1 . Gününü
2.gün yanımıza gelir, 3 gün kalır birlikte döneriz. Evlendiğim ilk günden itibaren böyledir. pandemıden dolayı evdeyiz 2 bayramdır .
Ama benim kayınvalıdem kıskanç degil. Ve öyle içindekini yüzüne söyleyebilen biri degil. Ya da bana söyleyemiyor bilemiyorum. Ben biraz dobrayım
Çekinmem pek. Eşim annesi, görümcem ve kocası bayramları birlikteler genelde.

Bana ne ? Görümcem her bayram kocasını alıp yazlığa annesiyle gidiyorsa, ben de ailemin yanına giderim.

Kısacası planlarına dahıl olmam
Yıllardır bu durum bu sekilde olur.

Anoooooom geeeel ablana Bir sarılayım sana, etmeeeennnn guuuuzuuuuum, ezdirme kendini karakterli kadınlar kocalarına her zaman korkunç gelmiştir ama bir o kadar da çekici
Küçüğüm ama neler yapıyorum görmenşz lazım. Yasaklarda memlekete kaçtılar bizide götürücekler eşimin başının etini yediler benimde. İzin al bilmem ne. Eşime nedir bu köy sevdası ya gitsek gideriz zaten tüm aile fertleri arayıp ısrar ediyor dedim. Bunaldım yani ne yapmak istiyorsak onu yaparız bizi yönlendirmelerine gerek yok sen gidiceksen git dedim. İşe yaramış olmalı sabahtan beri kurban bayramı için fikrimi alıyor :)

Benimde öyle asla yüzüme konuşmaz,kaynımın kız arkadaşı var daha 17 yaşında düşünün o kıza gitmiş benim havalı kendimi beğenmiş olduğumu söylemiş kızda demesin mi o senin gibi kaynanayı nerden bulacak annecim diye bakar mısınız konuşmanın seviyesine yahu sen daha çocuğa,aileye girmeyen birine gelinini çekiştiriyorsun bunu duyan eşim açtı ağzını yumdu gözünü ama nasıl laflar etti resmen sildi annesini kadın ertesi gün geldi özür dilemeye

Harika; bir de deki böyle zamanlarda “ birbirimizi ve sevgimizi çok önemsediğimden ikimizin de önceliği birbirimiz olsun; aslolan bizim hissettiklerimiz; yapmak istiyorsak-içimizden geliyorsa ve birlikte karar veriyorsak yapalım; başkaları istedi ya da ısrar etti diye değil; bu her ikimizin ailesi içinde geçerli. Önce ikimiz” falan de

Başbaşa hamburger bile yedirtmez mesela. Duyduğunda beni neden çağırmadın der. O yüzden yakın olamıyorum.

Ovvvv kendi bacağına sıkmış..Eeee allahım o kadar büyükki. Böyle plan yapanların planlarını boşa çıkaranların en hayırlısı işte. Ya bu neyin kafası acaba; daha el kızına aileye bile girmemiş kıza sen gelinini nasıl çekiştirirsin çaydanlık kafa ?

Canım benim ya. Neden psikolojimizi bozuyorlar anlamıyorum. Yemiyoruz evlatlarını rahat bıraksalar nolur ya

İstediklerne boyun eymeyince nedense havalı kendini beğenmiş oluyoruz

Ne dolmuşuz ya Bu yaptığından sonra konuşuyor olsam bile yok hükmünde benim için Sizinkinin de var mı böyle ayağına sıkmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…