Eş Ailesiyle bayramlaşma

Umarım. Eşim bana danışır çünkü ilmek ilmek dokudum. Bizim evimiz dedim bizim sorumluluğumuz. Benim fikrimi alıcaksın başkası karar veremez. Kurbanda memlekete çağırmışlar bana sordu fikrimi aldı olur dedim. Ondan sonra ailesiyle konuştu. Onuda üzmek istemiyorum ailesi yüzünden

Vallahi geçenlerde bir konuda okumuştum; telefonda kayınvalidesine ... teyze demiş kullanıcı. Böyle kral hareket görmedim İkinci kral hareketi de ben uygulamaya başlamıştım pandemiden önce; mümkün olduğunca gitmemeye çalışıp; mecbur gideceksem de yemeğemi çağırdı; yiyip pat masadan kalkıp kayınpederimin yanına uzuyordum, hadi baba tavla oynayalım diye. Paşa paşa masayı toplayıp makineyi yerleştiriyordu. Eeeee sen benim iyiniyetimi insanlığımı sana karşı toleransımı sarsarsan seni yok sayarım; zorla hiçbirşey yaptıramaz bana kimse. Ohhh anlatırken bile içimin yağları eridi

Görümcem 2 yaş büyük. Abisininde kutlamadı. Biz 12 buçuk gibi uyandık çok kötüydük çalışıyorduk sızmışız kalkamadık. Öğlene kaldı. Toplu bayramlaşıyorduk kameraya gelmedi kardeşi.

'gelin' sıfatınızı birey olmaya yönlendirin. Sırf evlendiniz diye insanlara gelinlik yapmak çok eskide kalmadı mi?
Sirf görümce diye mi ekstra aramak lazim mi diye düşünüyorsunuz. O zaman gorumceniz de yengesini(abisinin esisiniz küçükte olsaniz) aramalı. Kendinizi bu kadar sindirmeyin, insanlarin ne düşündüğünü onemsemeyin.
Bosverin.

Canla başla çabalıyorum. Gönülleri olsun diye yapmicaksın diyorum kendime. Üzülüyorum. Yapmadıkça beni sevmediklerini hissediyorum
Sen yapsan da yapmasan da sevmeyecekler.İyi de olsan kötü de olsan eleştirecekler o yüzden güzel kalbini sıkma

Gelinim ya ondan istiyorlar. Eşim demek ben demek zaten yan koltuğumda konuşuyor. Kendi telefonumdan aramışım ha ondan ne farkeder. Bende şaşırıyorum. Laf söylerlerse ne diyeyim ?

Orda gorumceniz hata etmiş.
Bizde kameradan aradık konferans şeklinde yani herkesin bayramı mubarek olsun dedim gectim.
Ayrı ayrı herkesin ismini söylemedim.
Gorumcenin de gelip abisinin kutlaması gerekirdi.
Eğer siz kameradan kalktınız diye sucluysaniz o da hiç gelmediği için en basta suçlu yani. Takilmayin

Hahahahahah benimde okurken yağlarım eridiiii Bende o kadar yardım ederim sofra kurarken yemek hazırlarken ama kendimi beğenmiş havalıymışım arkamdan böyle demiş şimdi o sofraya oturup afiyetle yiyorum bir güzel kalkıp sigaraya gidiyorum toplanana kadar balkondan gelmiyorum öyle olmaz böyle olunur

Gelinim ya ondan istiyorlar. Eşim demek ben demek zaten yan koltuğumda konuşuyor. Kendi telefonumdan aramışım ha ondan ne farkeder. Bende şaşırıyorum. Laf söylerlerse ne diyeyim ?
De ki ; anne ramanov hanedanına anastasia olarak mı doğdun sen ? Hatta hatta xxx teyzeeee de Aga bunlar ne zannediyor kendini acaba

Aramadığım için anneme beni şikayet edip kötülemeseydi yapabilirdim evet ama malesef. Kızı dolduruyor. Abim gelmiyor ilgilenmiyor aramıyor diye. Hatta bi ara çalışıyorum orda kaynanamda yedik bi kaç gün görümcem laf yapıyordu abim mi geldi yine neden gelmiş falan diye. Ertesi gün kaynanam sanki yemek mi yapıyorsun evde dedi. Bende yapıyoruz ya dedim daha gitmedim. Laf sokuyor ben geri çekince kendimi pişman oluyor. Kızı yapıyor yanımdada abisine sen bana önceden şunu alırdın alsana diyor.

Üzüldüm biraz sağolun

Onlar çok şey isteyebilirler. Ama mantıklı olmayan istekleri de kimse yerine getirmemeli. E eşimle tebrik ettik ya daha ne tebriki çok saçma olur. Deyin bitsin. Öyle suçluymuş gibi söylemeyin kendinizden emin olun. Tek gelin olan Siz tek kv olan onlar değil yani kimde görülmüş öyle

Aksine napıyor biliyor musunuz aradı geçen eşim diyorki kızına sen aramadın dimi o arasın aferin. Yahu kızınında abisi arayabilir ne yapmaya çalışıyorlar oğlum bizi arıyır önemsiyor unutmuyor gelin bak akıllı ol demeyemi ?

Aaaa bana da aynısını diyormuş; kendimi birşey sanıyormuşum, çok havalıymışım. O beni kızı olarak görmüş ama ben onu annesi olarak görmemişim. Benim annem var ne görücem seni anne olarak. Annelik yaptın mı da, karşılık bekliyorsun ? Zamanında o kadar iyi niyet gösterdim, o kadar resmen ikisine korkunç iyi davrandım ama karşılığında hep nankörlük gördüm.

Ne yaptı size kayınvalideniz merak ettim

Evlendikten sonra ilk kurban bayramında eşimin ailesinin yanına gitmiştik, önüme daha titreyen ve sıcak bir et koydular bunu temizle dediler... Dokunamadım bile, sosyete geline, ağaçtan mı topluyorsun sen eti dediler.... Bir iki derken kendimi tanıtmak zorunda kaldım )). bir daha da benden böyle şeyler istemediler.

Ben de teyze diyordum

Sonra " neden anne demiyorsun dedı"
İlk başlarda teyze dedigim icin anne dıyemıyorum dedim.

Sonra teyze de dememeye başladım.
Çağırmam gerekiyorsa yanına gidip söylüyorum

Tamamen alışkanlık ne yapabılırım yani :)

Ya yemin ederim sizin kayınvalideniz benimkiyle aynı.Eşiniz ne diyor bu duruma ? Benimki çok şükür benden önce kapatır çenesini gerçek yüzüne çok kez şahit oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…