Eş ailesinin torun haberine inanılmaz tepkisizliği

ne zaman böyle şeyleri normalleştirdik, bebek haberi torun haberi verilebilecek en güzel müjdelerden biriyken ne zamandan beridir ayıp oldu? buradaki çoğunluk bile benim ailem de öyle, kayınailem de öyle diyerek bu bakış açısının ne kadar yaygınlaşmış olduğunu işaret ediyor. ultrason fotoğrafı ne zaman mahrem görülür oldu? Yeni Türkiye dedikleri bu mu? kafamda deli sorular.ya düşünüyorum babam yaşıyor olsaydı ve hamile olsaydım babaa hamileyim diye koşardım yanına. ölüm ne kadar normalse doğum da o kadar normal. ayıp bunun neresinde...

Son düzenleme:
Ben şöyle düşündüm doğacak olan bensem annem babam iyi anlaşan birbirini seven benide çok sevecek insanlarsa böyle bir anne babaya düştüysem şansıma gerisi sevinse ne sevinmese ne .....ne mutlu bana .....bana onların sevgisi gerek ....tebrik ederim sağlıkla inşallah kucaklayin

Amaaan kıvırmıslar
Erkekler bunu yer de sen ben yemeyelim bence

Pardon da ultrason görüntüsünün tam olarak neresi mahrem? Böyle düşünenler şaka mı? Daha da olmaz diyorum her seferinde daha saçma bir zihniyetle karşılaşıyorum. Çok enteresan.
ben de özellikle ultrason fotosunun nesi mahrem asla anlamıyorum

Çok tatlısınız gerçekten yorumlarınız çok güzel, çok teşekkür ederim

O an gordugunuz performans ıste gercek ler.

Bu arada hayırlı olsun saglıkla kucaklayın mınnosunuzu
Öncelikle teşekkür ederim
Ben o gördüğüm performansa anlam verememiştim. Yani sevinmediler, umursamadılar diye mi anlamalıyım sizce

Öncelikle teşekkür ederim
Ben o gördüğüm performansa anlam verememiştim. Yani sevinmediler, umursamadılar diye mi anlamalıyım sizce
Yani ben sızı uzmek ıstemıyorum
Sadece süreci izleyin
Dogumda ne kadar manevi olarak destek ıcınde olacaklar
Dogunca ne kadar foto video resim goruntulu arama ve gorusme isteyecekler
Gorusunce ne kadar ilgilenecekler
Bellı olur hersey bır bucuk yıl ıcınde.

Bebegınızı sız sevsenız yeter bu arada
Gerisi diş kapının mandalı

Ben anlamıyorum aslında .Boyle insanlara da aciyorum.Tamam ultrason fotoğrafindan utanmislardir demişte üyeler .Diyelim ki öyle; onu kapattin.Ama torunun olacak ya.Caninin canı olacak.Minicik bir bebek katilacak aileye.Sevin ,gül ,kutla, çocuğuna gelinine sarıl mutlu ol.

Ama ben bunu biraz da şuna bagliyorum.Bazi insanlar doğallıktan çok uzak.Hep dusunulmus ,öğrenilmiş tepkiler...

Umarım sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi

Hayatımda ultrason fotosunun ayıp karşılandığını ilk bu konuda öğrendim açıkçası.ne kadar çok ayıp gören varmış.
Ultrason fotosunu ayıp gören zihniyet gerdek gecesındde kızın kanaması olup olmadigini arastıran veya gormek isteyen veya kanadıgı için mevlüt veren g. Zekalı zihniyetle aynı

Hayatımda ultrason fotosunun ayıp karşılandığını ilk bu konuda öğrendim açıkçası.ne kadar çok ayıp gören varmış.
Ben de duyduğumda şok olmuştum açıkçası yani gerçekten çok tuhaf. Benim mesela babama hamile haberimi vermek utanırım diye zor gelebilir ama ultrason fotosundan hiç çekinmem ne bileyim

Bence de doğunca çok daha belli olacak sevmeleri, tavırları. Görümcemin çok sevindiğine çok hevesli olduğuna eminim sadece. Diğerleri ya herkes doğuruyor ne var bunda diye düşündü ya da gerçekten tepkilerini gizledi bilmiyorum çocuk doğunca anlarız tavırlarından

Sıvama zamanı gibi geldi bana.

Kayınbabam biz eski toprağız şöyle böyle dedi öyle bi yetişme tarzları olmuş şimdi kolayca dönemiyormuş kısaca ama Allahtan en azından sonradan bunu söyledi yoksa gerçekten aklımda sadece haber verdiğimizde "tamam kapatalım bu konuyu" demesi kalacaktı ve ister istemez üzülür insan.
Özellikle eşim çok buruldu zaten içinde tutamamış söylemiş ailesine
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…