Eş ailesinin torun haberine inanılmaz tepkisizliği

İlk defa torun haberi verildi kestiremedi böyle olacağını. Önünde başka örnek yok. "Hiçbir şey" bilmiyor değil tabii ki

Fark etmez ki

Siz de ilk defa torun haberi vereceksiniz babaniza ama çıkarım yapabiliyorsunuz, kestirim yapabiliyorsunuz

32 yaşına gelmis adamın bunu yapamamasi aşırı garip geliyor bana

Fark etmez ki

Siz de ilk defa torun haberi vereceksiniz babaniza ama çıkarım yapabiliyorsunuz, kestirim yapabiliyorsunuz

32 yaşına gelmis adamın bunu yapamamasi aşırı garip geliyor bana
Annesi zamanında son çocuğa hamileyken hiç sıkıntı yapmadan utanmadan sıkılmadan söylemiş. O aklında kalmış.
Bir de bizim ailedeki ilk torun değil ve doğu olması da etken:)

Evet bence de o tepki değişikti hiç umursamamakla kalmadı bi de üstüne sanki trip attı bu muydu gibisinden. Hiç hayırlı olsun falan demedi eşime gülümsemedi bi tuhaf hissettim o konuda bayağı
Valla bence siz bozulmakta ve tuhaf karşılamakta haklısınız. Ben olsam ben de bozulurdum. Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz. Allah analı babalı büyütsün

Ultrason fotografinin bazi kulturlerde ayip oldugunu ilk defa burda duydum. 36 yasindayim yeni yeni seyler ogreniyorum, guya ayni ulkede yasiyoruz, ne kadar farkli kulturler var.
Bana da o konu çok tuhaf geliyor kara kuru bir resim o. Yani ten gözükmüyor şekil gözükmüyor falan nesi ayıp anlamıyorum ben de

Bizim ailelerdede cok konusulmaz boyle seyler yltrason fotosu falan biraz dacma olmus ne bileyim biz hic konusmayiz abes gelmedi ayrica normal modern bir aileyiz ama konusmuyoruz iste cok takilmayin :)

Evet ben de kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum kayınvalidem eşime ara ara oğlum çocuğunuz olmuyorsa erkenden bi doktora gidin görünün tarzı şeyler söylüyormuş eşim bana söylemiyordu. O zamanlar biz çocuk düşünmüyorduk tabii. Ama yani istememe durumları zaten olmaz mutlu da olmuşlardır da ben ilk öğrenince tepkisizliğe çok şaşırdım
Çok onemsemeyin, zaten hamilesiniz de kafaya takacak birşey yok. Benim hamile olduğumu eş ailesi duyunca tüm erkeklerden gizlemislerdi. Hatta görümcem karnı burnunda doğuma gidecek şal ile falan göbeğini kaptırdı, babasının yanında. Bazen ailelerin kültür ve yapıları bizim beklentimizden faha farklı oluyor.
Kızımı şuan babaannesi de dedesi de çok sever.
Bebeğiniz inşallah ailesi tarafından sevgiyle sarılıp büyütülen bir çocuk olur.

Bende hala bazi ailelerde ayip olarak görüldügünü tahmin ediyorum.
Öz Anneme haber verdigimde iyi halt yedin demisti 🤣

Rahmetli dedeme ziyarete sık giderdim cocuklar ile. Dedem derdi,birgun babani boyle sevemedim. Kucagima alamadim. Ayip olarak görürlerdi. Sevgimizi gösteremeyiz derdi.
Neyseki babam öyle degildi bize karsi. Bazilari nasil goruyor ise oyle devam ettiriyor belki

Çok onemsemeyin, zaten hamilesiniz de kafaya takacak birşey yok. Benim hamile olduğumu eş ailesi duyunca tüm erkeklerden gizlemislerdi. Hatta görümcem karnı burnunda doğuma gidecek şal ile falan göbeğini kaptırdı, babasının yanında. Bazen ailelerin kültür ve yapıları bizim beklentimizden faha farklı oluyor.
Kızımı şuan babaannesi de dedesi de çok sever.
Bebeğiniz inşallah ailesi tarafından sevgiyle sarılıp büyütülen bir çocuk olur.
Benim beklentim hep eşim yüzündendi kendisinin de güzel bir beklentisi vardı çok sevinirler diye düşünmüştü böyle bir tepkisizlik gelince tuhaf olduk haliyle 🥲

ay ne kadar saçma ya neyi ayıplayacaklarını şaşırdılar. o zaman hamile göbeğinle de dışarıya çıkmay der bu insanlar
E zaten öyle yapıyolarmış. Hiç mi instagramda görmediniz göbeği açık hamile kadınları nasıl linçliyor, bizim zamanımızda biz göbeğimizi gizliyoduk edep yahu edep yazan ahahah😅

E zaten öyle yapıyolarmış. Hiç mi instagramda görmediniz göbeği açık hamile kadınları nasıl linçliyor, bizim zamanımızda biz göbeğimizi gizliyoduk edep yahu edep yazan ahahah😅
çok yapan var evet instagramda görmedim ama duymuşluğum var. utanılıcak birşeymiş gibi göbeğini saklamanı istemeleri çok acayip. daha neler duyucaz bakalım :)

eşinizin ailesiyle bir derdiniz hazımsızlığınız olduğu o kadar belli ki aksini yazıp yazıp konu açıyorsunuz.İnsanlar kendi halinde ama sizden para istiyorlar sizin beklentiniz doğrultusunda bebek haberin alınca havaya hoplamadılar,varsayımlar üzerine ya para isterse diye konu açmalar.
Eşiniz değil hayal kırıklığına uğrayan sizsiniz ilk torun olması bir şey değiştirmiyor 3 cu torunda torundur beşinci de.
İnşallah bebeğiniz erkek olur da şehzade doğuracağım diye konu açarsınız.
Konu açıp açıp insanları kötülüyorsunuz sonrasında yazık size yorum yazanlara.
Gebeyim kötü oldum oruç tutuyorum diyip tutma madem diyenlerle kavga ediyorsunuz.

eşinizin ailesiyle bir derdiniz hazımsızlığınız olduğu o kadar belli ki aksini yazıp yazıp konu açıyorsunuz.İnsanlar kendi halinde ama sizden para istiyorlar sizin beklentiniz doğrultusunda bebek haberin alınca havaya hoplamadılar,varsayımlar üzerine ya para isterse diye konu açmalar.
Eşiniz değil hayal kırıklığına uğrayan sizsiniz ilk torun olması bir şey değiştirmiyor 3 cu torunda torundur beşinci de.
Gebeyim kötü oldum oruç tutuyorum diyip tutma madem diyenlerle kavga ediyorsunuz.
Tutma madem diyenlerle kavga etmedim hiçbir zaman. Aksine zaten oruç tutmayacağım dediğim halde hakaretler yedim insanlardan. O yazıda konumda direkt olarak oruç tutmayacağımı zaten söylemiştim. Sizinle tartışma yaşadığımız için oldukça taraflı bir yazı yazmışsınız. Ayrıca kız bebeğim olmasını daha çok isterim.
İnsanlar kendi halindeler doğru, ama para isteme konuları da var yok değil ki. Daha önce olmamış bir şey değil ki ben kendi kendime hayal görüp de burda konu açıyorum. Zaten istediler başka konularda. Elimize para geçeceği anlaşılınca da direkt isteme olunca evi satmaktan vazgeçmiştim hatırlarsanız. Burda insanlara karşı gayet kibar bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorum siz bana karşı bilenmişsiniz.
Bebek haberinde de beni yükselten eşimin beklentisiydi kendisi de üzüldü ve şaşırdı. En azından bi tebrikler hayırlı olsun lafı bile duymadık. Biraz objektif yaklaşın başkası yazsa bu konuyu gelip de böyle çatmazdınız.

Son cümleniz alenen iftira bu arada. Nasıl bi bilenmişseniz iftira bile atıyorsunuz. Ben o konumda oruç tutmayacağımı en baştan söylemiştim daha önceden neden tutmuşum diye linç yedim tutma madem diyenlerle kavga ettim şeklinde iftira atıyorsunuz. Size diğer konumda cevap verdim diye bu kadar alçalmanıza gerek yok.

siz bana karşı bilenmişsiniz.

Nasıl bi bilenmişseniz
ruh halinizi hiç iyi görmedim umarım hormonlardandır ve kalıcı değildir size kim niye bilensin ki yani milyon tane üyeden farkınız ne
Size diğer konumda cevap verdim diye bu kadar alçalmanıza gerek yok.
konu açıyorsanız sizin gibi düşünmeyen insanlarda yazacak siz de cevap vereceksiniz sizin gibi düşünmüyorum diye neden size bileneyim. Alçalmak?

ruh halinizi hiç iyi görmedim umarım hormonlardandır ve kalıcı değildir size kim niye bilensin ki yani milyon tane üyeden farkınız ne

konu açıyorsanız sizin gibi düşünmeyen insanlarda yazacak siz de cevap vereceksiniz sizin gibi düşünmüyorum diye neden size bileneyim. Alçalmak?
E benimle ilgili şahsi şeyler yazmışsınız işte. Şöyle yaptın böyle konu açtın bunları söyledin diyip sonra bilenmişsiniz diyince ben mi hayal görüyor oluyorum? Siz salt konuma yorum yapmadınız ki şahsıma yorum yaptınız. Ve tutup da size diğer konumda defaaaalarca kez güzelce yazıp sonrasında yine sizden defaaaalarca kez aynı tavırları gördükten sonra size cevap verdim diye canınız sıkıldı ve yapmadığım şeyi yaptığımı söyleyerek iftira attınız. Bu alçalmak değil midir? Ben de sizin ruh halinizi iyi görmüyorum.

X