Eş ailesi yine ben psikolojim bozuldu

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
38
Önceki yazılarımdan bilenler ben cok mu abartıyorum ya gelmelerini istemiyorum bugün aradım gelmiyor musunuz dediler işimiz var dedim eşimle bebek düşünüyoruz ve bu en önemli iki günümüzdü eşime de gelmesinler de söyle dedim söylemiyor gelin diye çağırmadım yine geliyorlar haklı değilmiyim birde evimiz aşırı küçük

Geldiklerinde çok mu kalıyorlar ki? Bir de başka şehirde değiller , değil mi? Bilemedim ne desem ama abartıyorsun gibime geldi.

Geldiklerinde çok mu kalıyorlar ki? Bir de başka şehirde değiller , değil mi? Bilemedim ne desem ama abartıyorsun gibime geldi.
Bir saatlik mesafedeler eşim daha on gün önce yirmi gün kaldı eşimin birşey dememesi moralimi bozuyor ben o kadar uğraşıyorum doktora gidiyorum eşim de istek hiç Yok halbuki ailesine diyebilir gelmeyin diye gerçi ben gelin bile demedim geliyorlar bir kere gelmeyin dedim yine geldiler çok yüzsüzler

Bir saatlik mesafedeler eşim daha on gün önce yirmi gün kaldı eşimin birşey dememesi moralimi bozuyor ben o kadar uğraşıyorum doktora gidiyorum eşim de istek hiç Yok halbuki ailesine diyebilir gelmeyin diye gerçi ben gelin bile demedim geliyorlar bir kere gelmeyin dedim yine geldiler çok yüzsüzler
eşin ailesine bu konuda bile sesini çıkartmıyorsa sen bu adamdan o çocuğu yapmayı bir kere daha düşün.ezdirme kendini.

eşin ailesine bu konuda bile sesini çıkartmıyorsa sen bu adamdan o çocuğu yapmayı bir kere daha düşün.ezdirme kendini.
Yani söylüyorum ama anlamıyor iki senedir ne kadar çok istiyoruz doktor birde ilaç verdi. Tarihleri de söyledi bir de diyorki biraz daha kalın

Eşinin ailesi yatak odanızda kalmıyordur heralde siz işinize bakın ben öyle uğraşsam takmam kimseyi

Back
X