Eş ailesi sorunu

Bana karşı kulanmis ama devam ettirmek o istedi ben bisanma islemlerine baslicaktin çocukları almaya gelince tartışma çıktı konuşuldu ben bosanicam dedim o istedi ailemde çocuklar için 1 kere affet dedi

Saygisizlik aile icindeki sorunlari 3.kisilere anlatmaktir. Esin saygisizligin dik alasini yapmis. Bosanip bosanmaman senin tercihin ona bir sey diyemem ama esin sana saygi duymuyor onu bil. Esin siddet uygular mi?
Aslında böyle birisi değildi kendi evimizde her özel günü hatırlar her hafta çıkardık gezerdik kuş asla uyutmazdi ne zmn o eve girdik değişti

A Antepkizi dayisi seninle konusmak istediginde senlik bir durum yok de. Dayisi dedigin annesinin kardesi tabi ki onlari hakli cikaracak. Direkt biz kendi aramizda cozduk de. Sen olanlari falan anlatma o zaten biliyordur.

Evden gitmenize sebep olan kavga neydi sizin ağzınıza gelen her şeyi söyleyecek kadar ne oldu?
Kayınbabanin telefonununa ucretli oyun indirilmiş buda benim çocuklarımın üstüne kaldı bende benim çocuklarım küçük ne bilecekler dedim görümcem bunu diyen bu arada oda veriyorsun eline telefon bakmiyorsun dedi bende sen önce kendi kızına bak dedim bunu o indirir başka biri değil dedim benim cocugum ana sınıfına bile yeni başladı dedim gelen kodla alınmış onu girmisler dedim biraz yüksek sesle söyledim oda saygısız dedi bende saygıyı senden ogrenmicem dedim herkes kendine baksın dedim sonra eşime karına terbiyesini ver dedi o sustu biz yine tartışıyoruz en son eşim susun dedi birkaç kere ben de oda susmadı eşim üstüme saldırdı tokat attı bende bunu yanına bırakmam dedim eşim vurdum bende o sinirle odaya gittim eşim arkamdan konuşmak için geldi biz tartisinca oda geldi bende beğen yaptığını dedim öğle diyince saçımı cekti bende bağırdım eşim onu görünce ona saldırdı karına el kaldıramaz sin diye sonra ben odadan çıktım hepsi arkamda biraz sakinlestim eşim geldi konuşalım diye ama onun her dediği bana battı o dakka bağırdım kardeşi daldı odaya kalk abi bunun ne istediği belli çık odadan fln bende saygısız odadan çık dedim bana beni evden kovdu dedi bende yalan atma fln dedim sonra işte eşime bu okuldan gelirken birine haber veriyor fln dedi eşim sinirlendi bende sen adammisin namusuna konuşuyor dedim kardeşini attı odadan tabi bende ip kopmuştu ben sinirim boşaldı bağırmaya başladım Allah cezasını versin olunuzu ben yıkım elime düşün Allah belanızı versin fln dedim esimede adammusin sen şerefsiz fln dedim babamı aramak istedim tlf aldı sakinleş dedi ben dinlemedim ya ver ya ben çıkarım bu evden dedim verdi babamı aradım gelip beni al diye

Biz yaptırıyoruz ama bilmiyorum msj bugün gördüm yeni msj 9 yüzden kafam karışık

Kayınpederinizin telefonuna ücretli oyun indirilmiş diye mi oldu yani tüm bunlar inanamıyorum? Eşiniz size tokat attı üzerinize yürüdü öyle mi? Saçınızı kız kardeşi mi çekti?

Okuldan eve gelirken birine haber veriyor derken başka erkekle konuştuğunuzu mu iddia etti görümceniz? Çocuk bunlar yanlışlıkla oyun indirmiş olabilir böyle bir konu nasıl bu raddeye geldi ?

Cok iyi yapmissin evden giderek ama sana tokat atan adam eve gelsin ben ona bilirim yapacagimi diyor. Bunlari ailene anlat. Bunca olandan sonra utanmadan dayisini seninle konusturacak adamla ayni evde yasamak icin 1 degil 1000 defa dusun derim.

Hakkınızda iftira atan, saçınızı çeken görümcenize karşı eşiniz çok pasif davranmış. Eşine güvenen bir erkeğin " sen ne dediğinin farkında mısın kimse karım hakkında böyle konuşamaz saçma sapan konuşma" demesi lazımdı kardeşine. Bu yaşanan olay hiç normal değil. Size tokat atan eşinizle aynı evde yaşamak , barışmak istiyor musunuz gerçekten? İyice düşündünüz mü?

İşte demekki içinde varmış şu an istemiyorum kimseyle konuşmak ama görümcem tam bir bela sabaha kadar oturur ikindiyi geçer uyanır kahvesi sigarası bitmez tükenmez bide 3 üniversite bitirdim diye boburlenir

Bunu dedi ztn aldı inşaatta çıkardı ama ben sindiremedim indim kavgaya devam ettim

Dayisi seninle konusacaksa sen de ailenden birini gotur yaninda. Bu aile normal bir aile degil. Dayisi bunlari senden daha iyi taniyordur emin ol.
Konusmucam söylerse ailenden kimseyi görmek istemiyorum dicem ztn hep söylüyorum kayınvalidem hasta alzaymir sadece o var benim için dedim

Tokadi yiyen sen, namusuna dil uzatilan sen ama dayi seninle konusacakmis neden cunku onlara gore sen suclusundur. Yoksa niye seninle konussun? Kirilma bana ama esin normal bir es olsa karisini,cocuklarini ailesi ile ayni evde yasatmazdi zaten. Is tokat atmaya gelince yapiyor. Bosanip bosanmamana bir sey diyemem herkesin kendi hayati ama kocana guvenme derim. Utanmadan kardesine eve gelsim ben ona yapacagimi bilirim diyor. Yetmezmis gibi dayisi seninle konusacakmis. Bunlarin hepsini toplasan 1 kisi etmezler. O kadar akil yoksunu hepsi. O yuzden cok dikkat et kendine derim. Telefonunda kades uygulamasi olsun. Aileni bu olanlardan haberdar et.

İndirdim ki dayısı gelse bile komusmucam ailesi herkes çok sinsi bir teyzesi var nisanlandik ayırma çabasına başladı çok degisikler ama ben biraz iyi niyetliyim hep iyi bildim onları salak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…