Eş ailesi sorunu

Antepkizi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
51
8
16
25
Kızlar şimdi ben 4 aydır baba evindeyim eşim ve ailesi ile aynı evde yaşıyordum kavga edip çıktım ama büyük agzima geleni saydım ev yaptırıyorum şimdi o ev bitti biz oraya tasinicaz ama bugün eşimin telefonunda kardeşi ile msj gördüm eşim ona ben eve geçince napicagimi biliyorum yazmış oda bişey dememiş ama kardeşi yılan birisi iyi gibi görünür ama değil eşimde kardesine aşırı düşkün eve gelince dayısı benle konuşacakmis bide öyle yazmış aklım çok karışık eve gidince eskisi gibi iyimser olmam ama bende sinir sorunu var kendimi aciklayamam hep aniden sinirleniyorum napsam bilmiyorum

Evi siz mi yaptiriyorsunuz? Neden? 4 aydir babaevindesiniz esinizin dayisi ne konusacakmis? Ne alaka? Esiniz eve gecince ne yapacakmis?

Bilmiyorum ki sorsam şimdi telefonumumu kurdaladin diycek ama böylede canım sıkıldı gece gece

Evi siz mi yaptiriyorsunuz? Neden? 4 aydir babaevindesiniz esinizin dayisi ne konusacakmis? Ne alaka? Esiniz eve gecince ne yapacakmis?
Ev bizim eşim ve ailesi ile kavga ettim çıktım o yüzden burdayım bilmiyorum öyle yazmış işte onu bende merak ediyorum

Sorma tabi ki ama esin cok sorunlu gibi. Seni ailesi ile ayni evde yasatmis bir de kardesine artist artist eve gelince yapacagimi bilirim diyor. Sizin ozel meselenizden dayiya ne?
Bende bilmiyorum boşanmak istedim ama 2 tane çocuk var biri 6 biri 4 yaşında onlar için şans verdim ama olalı dayısı geldi ben olanları anlatsam saygısız olmam demi

Napıcağımı biliyorum yazmış kardeşine. Ne yapacakmış sormadınız mı? Kaç yıllık evlisiniz? Ne zamandır eşinizin ailesiyle aynı evdesiniz çocuk var mı? Ayrı eve çıkarken dikkat edin eşiniz sizden intikam almaya çalışıyor gibi. Sözde sizin burnunuzu sürtecek gibi konuşmuş kardeşiyle

4 aylık bu ayrı kalma sürecinde eşiniz sizi görmeye, görüşmeye gelmedi mi hiç

Eşiniz eve geçince ne yapacağımı biliyorum derken kendi ailesi için mi yoksa sizin için mi söyledi ? Hani insan kendi evine çıkınca bi özgüven gelir ya başkalarına bağlı kalmadığı için ?

Eğer had bildireceği kişi sizseniz hiç geri gitmeyin derim. Kıymet bilecek olsa 4 aydır baba evinde ne işiniz var.

Bende bilmiyorum boşanmak istedim ama 2 tane çocuk var biri 6 biri 4 yaşında onlar için şans verdim ama olalı dayısı geldi ben olanları anlatsam saygısız olmam demi

Saygisizlik aile icindeki sorunlari 3.kisilere anlatmaktir. Esin saygisizligin dik alasini yapmis. Bosanip bosanmaman senin tercihin ona bir sey diyemem ama esin sana saygi duymuyor onu bil. Esin siddet uygular mi?

Dayısının bu olaya hakemlik yapması saçma. İkiniz yetişkin insanlar olarak kendi aranızda halletmelisiniz bu meseleyi . Dayısına anlatırsanız saygısız olmazsınız neden olasınız ki?

Evden gitmenize sebep olan kavga neydi sizin ağzınıza gelen her şeyi söyleyecek kadar ne oldu?

Kardeşine hava atmak için öyle demiştir. Neden kavga ettiniz? Eşin nasıl biri? Çocuk var mı? Çocuk yoksa hiç dönme.

7 yıl olacak 3 senedir aynı evdeyiz 2 tane sürtme olmaz çünkü kararlı halimi ve iyi bir piskolojide olmadığımı söyledim ayrilmak istiyorum dedigimde ailemin amcamin yanında ağladı istemiyorum diye ailemde son 1 şans ver dedi

Kardeşine hava atmak için öyle demiştir. Neden kavga ettiniz? Eşin nasıl biri? Çocuk var mı? Çocuk yoksa hiç dönme.

7 yıl olacak 3 senedir aynı evdeyiz 2 tane sürtme olmaz çünkü kararlı halimi ve iyi bir piskolojide olmadığımı söyledim ayrilmak istiyorum dedigimde ailemin amcamin yanında ağladı istemiyorum diye
4 aylık bu ayrı kalma sürecinde eşiniz sizi görmeye, görüşmeye gelmedi mi hiç
Geldi her hafta biz barıştık ama kiraya çıkmadık ev yaptiriyorum diye babam ile kaldım

Evi siz mi babanız mı yaptırıyor peki orayı anlayamadım? Ailenizin yanında ağlamış ben boşanmak istemiyorum diye. Umarım rol yapmıyordur aklı başına gelir ve aranız düzelir. Ailesine karşı sınır koymanız gerekiyor bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…