Eş ailesi ile görüşmek zorunda mıyız?

Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz tabi ki, benim de madem öyle aramıyorum görüşmüyorum dediğim zamanlar oldu ama birşekilde yansıyor bize, eşim memnun değil bu durumdan onu anlamaya çalışıyorum ama hiç anlaşılmadığımı ve karşı taraf sana ne yapıyor denildiğinde, yazık diyorum o zaman.
Bunca sıkıntıdan sonra gelirler ağızlarına sahip çıkarlar diyorum o da olmuyor, bundan sonra çat çat cevap alacak malesef söylediklerine, bakalım huzur kalacak mı o zaman.Beyefendi büyüklerin sonsuz saygı duyulmasını düşünüyor, kendisi iyilik meleği, anası tam manasıyla melek

Soruya istinaden cevabım ; maalesef evet

Eşinizle sıkıntı oluyorsa dişinizi biraz gösterin kendinizi ezdirmeyin. Bende kötü olmamak için cevap vermedim alttan aldım ama yapılanlar sonrasında asla görüşmem dedim eşimde zorlamıyor o yüzden rahatım

Tamamen iletişimi kesmek çok zor bence,hani ahlaksız bir iftira filan olmadıkça.
Biz saygımızdan cevap vermedikçe daha da arsızlaşıyorlar,ben de yıllarca benzeri sözlere kendi edebimden karşılık vermedim ama sonra baktım olmuyor, yaktım gemileri.Ağzını açmadan cevabını alıyor hatta korkuyormuş benden.Şimdi gerçekten melek gibi,keşke hep böyle olsaydı diyorum.Bazı insanlar iyilikten anlamıyor,kötülükten götürüyor kabiliyetleri.

Eşinize bırakmayın,kendiniz sorununuzu halledin.Kimseye eyvallahım yok deyin, erkekler belli etmese de kinleniyor hiç görüşmeyince. Kafaya takmamayı da öğrenin,inanın değmez kendinizi üzmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…