- 6 Aralık 2009
- 6.192
- 2.816
- 723
- Konu Sahibi Tiryandafila
-
Karşı taraf zaten ayrı alem, bal gibi benim sevmediğimi ve aramızda sıkıntı olduğunu bildiği halde 10 gün kalacağım diye diretiyor, yazık kayınpederim erken dönelim diyor, o diretiyor.Ben hic gorusmemeyi uygun bulmuyorum kendi adima. Ama 10 gün yatili kalmak istemezdim. Biz suan farkli ulkelerdeyiz kayinailemle henuz ziyaret gerceklestirmedik ama sanmiyorum 10 gun kalacagimizi 5 gun filan kaliriz.
Ben sevmesem de esim icin esimin yaninda bulunuyorum ortamda ki gelmiyorum desem asla eşim zorlayacak kavga edecek biri degil ama evli kardesleri filan var toplaninca herkes esiyle geliyor onu tek basina birakmayi kendim istemem başta bana bir sey demese de üzülür yani ben üzülürdüm.
Ama eşim de kaynanama sonsuz konusma hakki vermez. Esiniz surat yapacagina annesinin agzindan cikanlari biraz sınırlandırsın ondan sonra surat yapsin. Kimse elin kadinin bik biklanmasini cekip durmak zorunda degil sabah aksam evlendi diye.
Kesinlikle, değişmeyeceğini biliyorum.16 koca yıllllll. 16 yılda değişmeyen hiç değişmez.
Bence de kalmasında, napcaz10 gün kimse kimsenin evinde kalmasın yahu.
Benim var, mesela onlar gelip 3-4 gün hadi 5 gün kalsınlar, ben de her sene zorunlu hizmet gibi hissettirilmeden gidip geleyim keyfimce.Ya hic gorusmemek ya 10 gun yatili kalmak :) araniz yok mu?
onlar gelip 3-4 gün hadi 5 gün kalsınlar, ben de her sene zorunlu hizmet gibi hissettirilmeden gidip geleyim keyfimce.Maalesef zorunlu diyecektim taaa ki 10 günü görene kadar! 10 gün nedir? Bence kayınvalidenizi evinize davet etmek yerine siz onlara kalmaya gidin en azından 3-5 gün kalıp dönersiniz, 10 gün katlanmaktansa 5 gün katlanmak çok daha iyidir en azından
Bilemiyorum ya cok cok zor, arayi hep bozuk tutunda bu gelmeli kalmali yatmali olayi olmasin, yuz verdim ayiya misali olmuş, fırsatı bulur bulmaz yayilmislar.Benim var, mesela onlar gelip 3-4 gün hadi 5 gün kalsınlar, ben de her sene zorunlu hizmet gibi hissettirilmeden gidip geleyim keyfimce.
Bakın şöyle, özel bir çocuğum var ve annemde bile stres içinde 2-3 gün zor kaldım ama annemin evini bile ilk defa görüyorum taşındığından beri. Oğlumun uyku , tuvalet sorunları oluyor, ben devamlı orda burda bu durumları kaldıramıyorum, ben evimde rahatım, hele eşimin ailesinin orada sadece aileyle kalsa iyi 20 kişi bütün sülale hergün beraber geziyorlar , bir orada bir burada, o kadar yorucu ki, kimse sen ne yaşıyorsun sormuyor. Hadi onlar sormuyor, anlamıyor, benim eşime ne oluyor peki, ona göre de sene de 1-2-3 katlan ne olacak.
Ben normalde bunları çok güzel yaparım gerçekten, hakediyorda.Bilemiyorum ya cok cok zor, arayi hep bozuk tutunda bu gelmeli kalmali yatmali olayi olmasin, yuz verdim ayiya misali olmuş, fırsatı bulur bulmaz yayilmislar.
Esiniz anlamiyorsa da kendi bilir.
Ya daaa kacamiyorsunuz diyelim, gelip kalacaklar, keyfinizden hic ödün vermeyin, o programı acip kahkahalarla izleyin, anlatabildim mi bilmiyorum, rahat takilin ki siz rahatsiz olacaginiza o olsun.
Senede 1-2-3 katlanalım da tek seferde 10 gün ne? 10 gün olunca senede 1-2 olmuyor, senede 10 oluyor? Valla allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Burada önemli olan eşinizin tutumu, ama onlar gelince de sürekli onları rahat ettirmeye çalışmayın, rahat olunca kalıyorlar demekki 10 gün? Direkt laf sokmadan soğuk yapın ara ara, hani çok da belli etmeden rahatsız hissetsinler gerçi ederler mi bilmiyorum ama aklıma gelen buonlar gelip 3-4 gün hadi 5 gün kalsınlar, ben de her sene zorunlu hizmet gibi hissettirilmeden gidip geleyim keyfimce.
Bakın şöyle, özel bir çocuğum var ve annemde bile stres içinde 2-3 gün zor kaldım ama annemin evini bile ilk defa görüyorum taşındığından beri. Oğlumun uyku , tuvalet sorunları oluyor, ben devamlı orda burda bu durumları kaldıramıyorum, ben evimde rahatım, hele eşimin ailesinin orada sadece aileyle kalsa iyi 20 kişi bütün sülale hergün beraber geziyorlar , bir orada bir burada, o kadar yorucu ki, kimse sen ne yaşıyorsun sormuyor. Hadi onlar sormuyor, anlamıyor, benim eşime ne oluyor peki, ona göre de sene de 1-2-3 katlan ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?