eş adayının ailesi sorunu

sız burada duygusallıga vurmussunuz
konu sahıbı de dıyorkı zaten sureklı lafın arasında anneme cok duskunum dıyormus cocuk bu kasıtlı bence bu lafı
yolunu yapıyor olabılır ve konu sahıbı de

sız evlı mısınız

Değilim nişanlıyım.
Belkide ben biraz duygusal bakıyorum olabilir.
Zordur muhakkak herkesin kaldırabilceği birşey değil
Ama biz öyle büyüdük ben kendi nişanlımın annesinide bırakmam Allah korusun hastalık olsa.

Görüştüğünüz kişi size baştan ileride uasayacaklarınızı ima etmiş...
İnsan elbette ailesine bakmak ister annesi hasta olur bakarsınız sizinkisi hasta olur esiniz ild birlikte sizin annenize de bakarsınız. Hayat belki siz hasta olursunuz da kaynananız bakar. Ama insan eti ağırdır 10 yaşıma kadar dedeme biz bakmıştık oradan biliyorum tüm ailecek çekilen zorlukları. Boyle bir yükü kaldıramayacaksanız bastan gorusmeyin en iyisi.

ben demiyorum sokağa atsın diye ama hasta bi insanın sorumluluğu ağırdır evin tek oğlu olduğu için illaki ileride yanına alacak
Ozaman çözüme ulaştırmak adına şunu söyliyim
Adama diyinki ben ilerde senin annene bakma gibi bi sorumlulugu kaldıramam
Oyuzden olmaz.
Yani kaldıramıcaksanız girmeyin hiç o topa..

Ozaman çözüme ulaştırmak adına şunu söyliyim
Adama diyinki ben ilerde senin annene bakma gibi bi sorumlulugu kaldıramam
Oyuzden olmaz.
Yani kaldıramıcaksanız girmeyin hiç o topa..

bide arada aşk yok aşık olsam belki bende herşeyiyle kabul ederdim

Değilim nişanlıyım.
Belkide ben biraz duygusal bakıyorum olabilir.
Zordur muhakkak herkesin kaldırabilceği birşey değil
Ama biz öyle büyüdük ben kendi nişanlımın annesinide bırakmam Allah korusun hastalık olsa.
ya tamam orası ole sız nısanlanmıssınız artık pekı nısanlınızın kız kardeslerı olup nısanlınıztek erkek ve anama ben bakıcam havalrında olsa _kı analarına aldıkları eslerı bakıyor kendılerı dısarıdan anasına bakıyor gorunuyorlar _ve dıger kız kardesler de ıstıflerını bozmasalar ne dusunursunuz ?
yanı konu sahıbının sımdı tanıstıgı cocugun hanı bole bı durumu var mı onu da bılmeden yorum yapıyoruz ama konustukları yok daha ılk baslarda ben anama duskunum falan yolunu yapar gıbı seyler bunlar
madem anasının yanında bırı kalmadan olmuyor oradan bellı degıl mı dıger evlenen kız kardeslerden bırınde nıye kalmıyor ?

konu sahıbı dusunmekte gayet hakılı
hatta ben buradakı genc kızların mantıklı duusncelerıne hayran oluyorum
bende kk dan okudukcavalla gozum acıldı cok saftım ama

ya tamam orası ole sız nısanlanmıssınız artık pekı nısanlınızın kız kardeslerı olup nısanlınıztek erkek ve anama ben bakıcam havalrında olsa _kı analarına aldıkları eslerı bakıyor kendılerı dısarıdan anasına bakıyor gorunuyorlar _ve dıger kız kardesler de ıstıflerını bozmasalar ne dusunursunuz ?
yanı konu sahıbının sımdı tanıstıgı cocugun hanı bole bı durumu var mı onu da bılmeden yorum yapıyoruz ama konustukları yok daha ılk baslarda ben anama duskunum falan yolunu yapar gıbı seyler bunlar
madem anasının yanında bırı kalmadan olmuyor oradan bellı degıl mı dıger evlenen kız kardeslerden bırınde nıye kalmıyor ?

konu sahıbı dusunmekte gayet hakılı
hatta ben buradakı genc kızların mantıklı duusncelerıne hayran oluyorum
bende kk dan okudukcavalla gozum acıldı cok saftım ama

kız kardeşler evli çalışmıyolar. bakacaklarını sanmam. babası bakacakmış ama babada yaşlanacak sonuçta. insan herşeyi düşünüyo valla. ilerde babası oğlum ben yaşlandım bakamıyorum dediği an oğluna kalacak bence

kız kardeşler evli çalışmıyolar. bakacaklarını sanmam. babası bakacakmış ama babada yaşlanacak sonuçta. insan herşeyi düşünüyo valla. ilerde babası oğlum ben yaşlandım bakamıyorum dediği an oğluna kalacak bence
dogru ıste cok mantıklısın bayıldım valla sana
bende bu mantıgın yarısı olsaydı ...
kac kurtul arama bıle bı daha

işi vicdansızlığa vuran var ..arkadaşım hasta bir insanın yükümlülüğü zordur,bunu kaldırabilecek insan vardır kaldıramayacak insan vardır,ben kaldıramam bu sorumluluğu deyip baştan vazgeçmek gayette dürüstçedir,kız şimdi olur deyip sonradan kapıya atarım demiyor ki,sevgilim biraz fazla anneci kadın da bakıma muhtaç diğer bireyler de belliki sorumluluktan kaçacak bitirmem mantıklı mı diyor...bitir arkadaşım ,daha şimdiden anam değerlidir muhabbeti yapan adamla sakın mutluluk hayalleri kurma,bu yaşıma kadar gördüğüm kadarıyla bu tarz adamlar kendi analarına eşlerini statüsü ne olursa olsun köle yapmaya çalışırken ,kadınlara ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi yapıyorlar ..hasta bir bireye bakmak mükemmel bir olaydır,fakat bunu kaldıramıyorsun diye kimse suçlayamaz seni

sürekli aileme düşkünüm çok kıymetlidir falan diyo sanki bizlerin ailesi kıymetli değil. ileride annem bizimle kalsın gibi bişey derse ne bileyim belki olmaz ama insanın aklına herşey geliyo
Ya ilk buluşmada bunu diyen adam annesine bakıcı Arıyor hem de bedavaya, gitsin bu işi güzel yapan hasta bakıcılar var Allah herkese şifasını versin

Senin ileride ne olacagin belli mi? Yarin duser felc olursun vs vs Allah korusun. O zaman esinde seni mi istemesin? Boyle sacma seyler dusunupte hayirli olabilecek birini uzaklastirmayin kendinizden

Senin ileride ne olacagin belli mi? Yarin duser felc olursun vs vs Allah korusun. O zaman esinde seni mi istemesin? Boyle sacma seyler dusunupte hayirli olabilecek birini uzaklastirmayin kendinizden
düşmez kalkmaz bi Allah ama görünen köy klavuz istemiyo ben bakarım deyipte ileride sorun çıkarmıyorum şimdiden böyle bi yükün altına giremem dedim

İnsan eti ağır gelir herkes yapamaz.. illaki ileride sizinde bakacağınız durumlar olacaktır.
Ama bir de şöyle bir örnek vereyim..
Başka biriyle evlendiniz ve sağlıklı bir anne babası var oldu ki evlendikten sonra başlarına korkunç bir olay geldi ve yatalak oldular ve sizin bakmanızı eşiniz istedi..
Ya da aynı durum sizin ailenizin başına geldi (Allah korusun)
Yani 1 saat sonra başımıza ne geleceği hiç belli değilken bunları düşünürken ben olsaydım biraz korkardım.. ama size de suç bulmuyorum kendinizde o güven duymuyorsanız hiç başlamayın.. çünkü erkek ark. adayınız geleceğe zemin hazırlıyor gibi.

İnsan eti ağır gelir herkes yapamaz.. illaki ileride sizinde bakacağınız durumlar olacaktır.
Ama bir de şöyle bir örnek vereyim..
Başka biriyle evlendiniz ve sağlıklı bir anne babası var oldu ki evlendikten sonra başlarına korkunç bir olay geldi ve yatalak oldular ve sizin bakmanızı eşiniz istedi..
Ya da aynı durum sizin ailenizin başına geldi (Allah korusun)
Yani 1 saat sonra başımıza ne geleceği hiç belli değilken bunları düşünürken ben olsaydım biraz korkardım.. ama size de suç bulmuyorum kendinizde o güven duymuyorsanız hiç başlamayın.. çünkü erkek ark. adayınız geleceğe zemin hazırlıyor gibi.
o örneği bende düşündüm o herkes için geçerli ama bu bile bile lades demektir

yada babası diyebilr bende yaşlandım bakamıyorum diye bi erkek ne kadar bakabilir ki karısına
ıste bu sorumlulugu kaldıramam dersen hıc cocukla konusma daha baska bı hastalık olsa hadı yıne yemegını verır suyunu verırsın bakılır edılır tabı ama epılepsı baska bısey krız anında sen de krız gecırırsın mos mor olur dılı kacar elınde kalır yanı bunları çocukla konusabılırsın durumu musaıtse bence bu konuda bılınclı uzman tecrubelı bır kısının bakması daha uygun olabılır Allah korusun dıyelım sız yalnızken krız geldı dılı bogazına kaçtı heyecanlansan elın ayagına dolansa kadın orda bogulsa bence asıl bunu kaldıramazsın

ıste bu sorumlulugu kaldıramam dersen hıc cocukla konusma daha baska bı hastalık olsa hadı yıne yemegını verır suyunu verırsın bakılır edılır tabı ama epılepsı baska bısey krız anında sen de krız gecırırsın mos mor olur dılı kacar elınde kalır yanı bunları çocukla konusabılırsın durumu musaıtse bence bu konuda bılınclı uzman tecrubelı bır kısının bakması daha uygun olabılır Allah korusun dıyelım sız yalnızken krız geldı dılı bogazına kaçtı heyecanlansan elın ayagına dolansa kadın orda bogulsa bence asıl bunu kaldıramazsın
epilepsi zor ağır bir hastalık bide ben öğretmenim zaten kendi evim işim vs bisürü sorumluluğum olacak zor yani

Ya başta tanışıldığında açık açık diyecek ilerde annem bizle yaşayacak çünkü rahatsızlığı var diye. Ya da hiç böyle bir şey teklif dahi etmeyecek. Başta içten pazarlıklı olup köprüyü geçene kadar iki yüzlü davranıp alttan alta laf sokup nasıl olsa sonradan kabul ettiririm düşüncesinde anladığım kadarı ile. O zaman açık açık sorun böyle bir düşüncen var mı bunlar baştan konuşulmalı diye. Ayıp değil bir şey değil, erkekler bütün gün evde olmuyor ve anne babalarına eşleri bakmak durumunda kalıyor o yüzden sizin rızanız olmadan böyle emri vaki yapması haksızlık. Kabul edecek elbet birini bulur.

epilepsi zor ağır bir hastalık bide ben öğretmenim zaten kendi evim işim vs bisürü sorumluluğum olacak zor yani
ooo çalışıosan cook zor mutlaka hemsıre tutmalısınız sen bakamazsın ben de öğretmenımeve gelınce pert oluyom ayaklarımı uzatıp saatlerce oyle durabılırım ama yemek bulasık temızlık derken bı de evde yoruluyosun 24 saat kalacak bakıcı bulmanız lazım es adayına bunu soyle bence

kızlar daha öncede yazmıştım erkek arkadaşımdan ayrıldım ailemi seçtim :KK43: aslında böyle bişey için daha hazır değilim ama arkadaşımın ve annemin ısrarına dayanamadım arkdşm vasıtasıyla biriyle tanıştım. mesleği iyi hoş biri yakışıklı annesi epilepsi hastasıymış sürekli yanında birinin kalması gerekiyomuş evin tek erkek çocuğu o. diğerleri evli. ve ailesine inanılmaz düşkün biri. şimdilik babası bakıyo böyle şeylerin pazarlığı olmaz hastalık Allahtan gelir ama ileride annesinin bizim yanımızda kalmasını ister mi diye endişelendim görüşmeye yanaşmadım sizce ne yapayım
Senin annen de hasta olunca damat endiselenir olur biter çok terbiyesizce bi düşünce

X