eş adayının ailesi sorunu

Ya başta tanışıldığında açık açık diyecek ilerde annem bizle yaşayacak çünkü rahatsızlığı var diye. Ya da hiç böyle bir şey teklif dahi etmeyecek. Başta içten pazarlıklı olup köprüyü geçene kadar iki yüzlü davranıp alttan alta laf sokup nasıl olsa sonradan kabul ettiririm düşüncesinde anladığım kadarı ile. O zaman açık açık sorun böyle bir düşüncen var mı bunlar baştan konuşulmalı diye. Ayıp değil bir şey değil, erkekler bütün gün evde olmuyor ve anne babalarına eşleri bakmak durumunda kalıyor o yüzden sizin rızanız olmadan böyle emri vaki yapması haksızlık. Kabul edecek elbet birini bulur.
babam bakacak diyo ama baba ne kadar bakabilir işin ucu mutlaka bana dokunur biyerde

Ben de diyorum ki senin annende epilepsi olabilir. Bugün ona yarın sana ne malum. Ukalaca grip değil diyorsun. İnsanlık bitmiş
bu herkes için geçerli herkesi başına herşey gelebilir ama burada somut bi durum var sorumluluk var ve ben sorumluluk alamam diyorum

Bu arada benim de üni de öğrenci kız kardeşim var ve bizim anne babamız yok. Ben eşimle evlenirken eşime bunu söylemiştim ona abilik yapacaksın her ihtiyacına her zaman koşarım ben maddi manevi sen de öyle olacaksın dedim seve seve kabul etti göz kulak olur abilik yapar. yarın öbürgün bir şey olsa kardeşim benimle yaşayacak bunu da biliyor eşim ve kendisi teklif etti hatta. böyle olmasa evlenmezdim zaten onunla. Başta söyşenmeli diye düşünüyorum bu yüzden.
Ayrıca epilepsi var epilepsi var nöbetlerin bile bin bir türlü çeşidi sıklığı var. Bazısı ilaçla kontrol altına alınır tek başına rahatlıkla hayatını sürdürür bazısı çok sık olur tek başına sokağa bile çıkamaz
.

Kendimi o oglanin yerine koyuyorum... Ve tabiiki annemi yanima alirdim! Hic kimseyi dinlemeyip ... Anne ya :KK43:
işte o oğlancık anasını yanına alsın tabiki ama diğer kardeşleri de varken yiğitlik yapıp sadece anama ben bakıcam diyorsa o oğlancık , kimsenin başını da yakmasın otursun anasına kendi baksın evlenmesin

biraz zamani bekle.. hemen ilişkiye başlamak da yanlış...
bende bundan 5 yıl önce kendi hayatımı seçmişim... 2 aydir konuştuğum kişiyi biraktim..
çocuk bana evlendiğimde çalıştirmiycak hemen evin cocuğuma bakcakmişim.. sora ayrıldık.. çok da iyi tanimadim..
ayrıldıktan 6 ay sorada başka biriyle evlendi... umrumda bile degildi sevmedim... 4 yıl sorada hayatımın aşkıyla evlendim Çok şükür mutluyum...
bak 4 yıl yalnızdım bulamadim... sende işini kur hayatını hazirla.. kimseyede muhtaç da olmazsin. ben öle yaptım... okulumu bitirdim işe başladim kpssye girdim kazandim memur oldum 6 ay sorada eşimle taniştim ve evlendim şimdi bebişimi bekliyorum.. Çok şükür.

Benim anneannmde dayimla kaliyor nedenmis dayim tek erkek cocukmus annemler gel bizlede kal derler ama dayim gondermez annesi kiymetliymis annesine saygisizlik edemezmis esi dunyasini karartirmis oyle soylemisti bizzat sahit olmustum annem yengemi cok sever korur anneanmde eziyet eder yetmezmis gibi aksamada sikayet eder oglusuna karin soyle yapti boyle yapti diye valla cok uzuluyorum yengeme anneanmde olsa kotuluk yapani sevmiyorum bin kez dusunun derim tek erkek evlatdi olanlar boylemi yapr bilmem
ama.. kaynanalr eziyet ediyor ya naparsan yap geneli ayni bi laf gecirme yadisina giriyorlar anlamiyorm.

Boyle seyleri okuyunca kendi yasliligimi dusunuyorum Allah uzun omur verir de o kadar yasarsam ben huzurevine gitmeyi tercih ederim,Insallah gelinin damadin eline kalmam ne munasebet maasim var veririm gider yatarim bir bakim evine gencler de keyfine baksin ben de yasitlarimla keyfime bakayim

Konu sahibi neyin ne olacagini simdiden kestirmek guc,madem mantik cercevesinde biriyle gorusuyorsun aklinda en ufak soru isareti varsa bosver gitsin

işte o oğlancık anasını yanına alsın tabiki ama diğer kardeşleri de varken yiğitlik yapıp sadece anama ben bakıcam diyorsa o oğlancık , kimsenin başını da yakmasın otursun anasına kendi baksın evlenmesin
Neden evlenmesin? Kabul eden bir kadin bulur. Yigitlik ile hic alakasi yok ... Iki gün anneye bakip 3. gün hadi kardesim sende sira mi desin? Benim hic umrumda olmazdi kardeslerim, pasa pasa bakardim anneme :)))

Boyle seyleri okuyunca kendi yasliligimi dusunuyorum Allah uzun omur verir de o kadar yasarsam ben huzurevine gitmeyi tercih ederim,Insallah gelinin damadin eline kalmam ne munasebet maasim var veririm gider yatarim bir bakim evine gencler de keyfine baksin ben de yasitlarimla keyfime bakayim

Konu sahibi neyin ne olacagini simdiden kestirmek guc,madem mantik cercevesinde biriyle gorusuyorsun aklinda en ufak soru isareti varsa bosver gitsin
valla ben de ınsallah huzur evıne gıtmek ıstıyorum
huzur evlerı bence o kadar da kotu degıl hep kotu gosterılıyor yok kapılardan bakan yaşlılar falan bence o kadar da acınaklı hale getırmeye gerek yok ya
ben de ole dusunuyorum esıme de hatta soyluyorum yaslanıp ta aklım basımdan gıderse bak sana soyluyorum sen al benı gotur huzur evıne kesınlıkle bana cocugumun bakmasını ıstemıyorum dıyorum

Neden evlenmesin? Kabul eden bir kadin bulur. Yigitlik ile hic alakasi yok ... Iki gün anneye bakip 3. gün hadi kardesim sende sira mi desin? Benim hic umrumda olmazdi kardeslerim, pasa pasa bakardim anneme :)))
Canim dikkat edersen boyle durumlarda oglan cocuklari degil onlarin esleri bakiyor yani gelinler bakiyor,kadinin kendi oglu butun gun evde yok kadinlar evde en iyi ihtimal bakici tutulmasi gerekir
Bir gelinin kvye bakmasi ile kendi annesine bakmasi arasinda daglar kadar fark var,sen kendi annene tabiiki de bakarsin

İyi de hastalık her insanın başına gelebilecek bir şey ve ne zaman ne olacağı belli olmaz..İlerde evlendiğiniz kişinin sağlıklı olan anne veya babası evlendikten sonra hasta olabilir.O durumda ne yapacaksınız?

İyi de hastalık her insanın başına gelebilecek bir şey ve ne zaman ne olacağı belli olmaz..İlerde evlendiğiniz kişinin sağlıklı olan anne veya babası evlendikten sonra hasta olabilir.O durumda ne yapacaksınız?
o herkesin başına gelebilir hatta bende hasta olabilirim ama burada somut bi durum var bakıma muhtaç bi kadın var kimse annesini sokağa atamaz ama ben mantık çerçevesinde görüştüm böyle bi sorumluluğu alamam

X